משקשקת

משקשקת ../images/Emo5.gif

מחר שאיבה ראשונה, בשמונה וחצי בבוקר. ואני חייבת לומר שאני ברגשות מעורבים, מצד אחד נורא מתרגשת , סוף סוף שלב משמעותי מגיע , מצד שני מתה להיות אחרי כבר ולראות מה יצא (מתה מסקרנות) מצד שלילי חוששת מאוד , כל התסריטים הכי גרועים עוברים לי בראש ,למשל שאני מתעוררת מהשאיבה ואומרים לי :לא מצאנו זקיקים , הם כנראה ברחו לפני הזמן(אגב זה הגיוני?) כי קבלתי אתמול בערב כוריגון (בעשר בלילה) 10000 גם לקחתי אחרי הצהריים עוד ארבע אמפולות מנוגון בהוראתו של פרופ´ עמית , כדי לנסות להבשיל עוד כמה זקיקים קטנים שנותרו מאחור כי הגדולים התפתחו יותר מידי על חשבונם והחשש הוא שהגדולים יהפכו לציסטות והקטנים לא יהיו בשלים ונשאר קרחים מכאן ומכאן. בקיצור היו לי לי כל שבוע כאבים בשחלות ועכשיו אחרי הכוריגון הם נעלמו , מה זה אומר? אני פוחדת שבמהלך הלילה כולם ברחו (בבקשה תגידו לי שזה שטויות ולא הגיוני) , בכלל למה אני אמורה לצפות אחרי הכוריגון? יש איזה כאבים מסוימים?ואחרי השאיבה ? כשמתעוררים יש כאבים? מכיוון שהשאיבה יוצאת בשישי אז בטח נצטרך להיות במתח כל השבת ורק בראשון נדע כמה הופרו ומתי ההחזרה? אם שואבים בשישי בבוקר? ביום ראשון? (אציין שזה באיכילוב) זהו סיימתי לכתוב כל מה שהיה לי על הלב ורציתי לפרוק , האמת יצא לי קצת מבולגן , תסלחו לי נכון? אוהבת אתכם חברי פורום יקרים שלי , תחזיקו לי אצבעות
דנדוש

shirly5

New member
דנדוש גם אני מחר באיכילוב

דנדוש גם אני מחר באיכילוב בבוקר לבדיקת דם לפני IVF 4 אולי נפגש , בכל מקרה תסמכי על פרופ עמית שהכל יהיה בסדר ואף זקיק לא יברח לך. בהצלחה, אם את רוצה פרטים או יש לך שאלות תשלחי לי מסר עם הטלפון שלך ואני יחזור אלייך. בהצלחה מחר.

באיזה שעה?

אני אגיע בערך בשמונה , קצת לפני (השאיבה עצמה נקבעה לשמונה וחצי). אולי באמת נפגש

אני בטח יהיה יותר מוקדם

התקשרו להקדים לי לשבע ורבע , יותר טוב , אז בטח אראה אותך. סבבה

א י נ ס

New member
דנדוש

כל העולם כולו גשר צר מאוד, והעיקר - לא לפחד כלל. הכל יעבור בשלום. מחזיקה לכם אצבעות חזק ובטוח.

דנדוש החששות שלך לגמרי נורמלים

עלית כיתה ואת עומדת לעבור פרוצדורה שהיא לגמרי חדשה בשבילך. אולי לא לגמרי חדשה, כי בניגוד לנשים שלא גולשות בפורום ובדרך כלל אין להן מושג למה לצפות, את כבר מכירה היטב את כל המושגים הקשורים ל-IVF כמו שאיבה, החזרה, הפריות, וכו´ - שזה בעקרון יתרון גדול. ידע הוא כוח. אבל גם שמעת כל כך הרבה על כל מיני דברים שעלולים להשתבש (שלא ימצאו ביציות, שיכאב, שלא יכאב וזה סימן לא טוב) ואת מאמצת לעצמך את כל השיבושים האפשריים. (אם תקראי את ההודעה שלך שוב, תראי שאת החשש השלישי שלך הפכת לחשש שלילי - פליטה פרויידיאנית?). אז זה יהיה די אידיוטי מצדי להגיד לך להרגע ולחשוב חיובי, כי כל כך קשה לעקור את החששות הטורדניים האלה מהמחשבות. כדאי אולי לנסות לקחת רסקיו, שמועיל במיוחד להורדת רמת המתח ואם זה לא עוזר כדאי אפילו אולי לקחת מרגיע טבעי כמו קלמנרווין או רגיעון. את הרי יודעת שאת נמצאת בידים מעולות. שיהיה המון בהצלחה מחר. מחזיקה לך אצבעות.

חן (*_*)

New member
דנדוש ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif בדרכך החדשה ../images/Emo23.gif

חששות, קיימים תמיד, אלא שיש ללמוד למזער אותם, ולקוות רק לטוב. שיהיה בהצלחה- השאיבה....ההפרייה.....ההחזרה.....ובטא חיובית בעוד כשבועיים

אין כמוך

אני מקווה שלא תעזבי אותנו , ושכל המסרים שקבלת ישכנעו אותך . דרך אגב אספר לך שגם לי היא הציקה בהתחלה ורציתי לעזוב וכולם שכנעו אותי להשאר. מזל שנשארתי , איך הייתי עוברת הכל בלעדיכם.

תודה

האמת שמתי לב לשיבוש הפרוידני שלילי=שלישי כבר אחרי ששלחתי את ההודעה , בדרך כלל שאני רואה טעויות אני מתקנת , אבל החלטתי שלא הפעם כי זה נכון גם ככה וגם ככה , ואולי יש סיבה שהתבלבלתי כי אני באמת גם חוששת משלילית בסוף הטיפול וזה החשש הכי גדול !!. תודה על העידוד דנדוש

דנית26

New member
דנדוש../images/Emo140.gif

דנדוש היקרה.. אני לפני כל התהליך... לכן אין לי תשובה רק ש..מאחלת לך המון הצלחה מחר... באמת הגעת לשלב המשמעותי...ונקווה שהחודש זה יהיה החודש המיוחל

yala85

New member
חיבוק../images/Emo24.gifחיבוק../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה. חיבוק|

אולה *

New member
אני מניחה שאת בשאיבה ממש עכשיו

ועוד מעט תתעוררי ותראי שהשד לא נורא כ"כ. אף זקיק לא ברח.
מחר בבוקר יתקשרו אליך להגיד כמה הופרו וביום ראשון היפים מבינם יגיעו אל רחמך. רוצה לשמוע משהו מצחיק? אני תמיד חולמת תחת הרדמה כללית. ובשאיבה השניה או השלישית חלמתי שפיטר לא הצליח להביא זרע למעבדה. מספרים, שכאשר התעוררתי - תפסתי את הסניטר שהסיעה את מיטתי לחדר ושאלתי האם הצליח. והוא מסכן לא ידע על מה אני מדברת.
בהצלחה רבה,

אולה , זה מחר , היום יום חמישי ../images/Emo6.gif

אז מתי בעצם יתקשרו לומר לי כמה הופרו? וההחזרה תיהיה בראשון או שני ? איך זה הולך כשנופל שבת באמצע
תודה על העידוד והצחקת אותי עם הסיפור על הסניטר

אולה *

New member
אם השאיבה ביום שישי

אזי ההחזרה יכולה להיות או בראשון או בשני - תלוי בעומס של המעבדה (גם השאיבות שלי כל הזמן נופלות על ימי שישי). בשבת יתקשרו אליך ב-8 בבוקר - כך שעל תבני לישון

הם מתקשרים בשבת?

ואם אנחנו לוקחים את פועה ? והמפתח לאינקובטור אצלה , זה יכול לעשות בעיה?

אולה *

New member
אין לי מושג

כיוון שאצילנו מותר להתקשר בשבת, אף פעם לא שאלתי את עצמי מה עושים אנשים שומרי שבת. אבל אתם לא הראשונים, אז תשאלו מחר.

למעלה