משקשקת

זוהרה המקסימה

תודה רבה על האצבעות , עם כל האצבעות שמוחזקות למחר נראה לי שישאבו לי לול ,אבל אני סתם מפנטזת - פרופ´ עמית לא נראה אופטימי במיוחד, לא משנה , אני מקווה שיצילו את הטיפול הזה למרות שהוא לא אידיאלי(ז"א הפרוטוקול לא אידיאלי עבורי באופן אישי) אני מקווה שאצלך הכל בסדר ואת משנסת מותניים לקראת הטיפול הבא.
דנדוש

אופה3

New member
אני אוהבת אותך יקירתי, וחולה עליך

ואני אתפוס את כל האצבעות הפנויות שלי, ואפילו של בעלי, ואני מקווה שיעבור לך בקלות, והכל יהיה בסדר, וכמה שיותר ישאבו ויותר סיכויים שיהיו לך, שההפריה תתצליח ובגדול, והלואי ויהיו לך תאומים. נשמה שלי, כל הכאבים וכל הזריקות וכל מה שאנחנו עוברים, זה כלום לעומת האוצר הנפלא ביותר בעולם, לעומת התינוק שלנו, בשר מדמנו זה כלום לעומת צירי הלידה, שיביאו לנו את התינוק שלנו, והכל יהיה בסדר חמודה שלי, אני אוהבת אותך,, ושולחת לך את כל האנרגיות החיוביות ואת כל האהבה שלי בעולם אליך. תעדכני אותי מה קורה באהבה בקי

הרמוניה

New member
מחזיקה המוני אצבעות......

קוראת לכל הזקיקים להישאר בבית.... נראה לי שיהיה בסדר חלומות פז בהרדמה... ותוצאות נהדרות הרמוניה

saga

New member
דנדוש, בהצלחה../images/Emo140.gif

מחזיקה לך אצבעות שיעבור בקלות ושיהיה בהצלחה

רומי 007

New member
מוסיפה אצבעות

ומכבה את המחשב אחרת בעלי לא ידבר איתי. לילה טוב וסופשבוע נעים. אני בחופשה קטנה. דנדושה - כשאחזור את כבר תהיי אחרי.

דנדוש ../images/Emo50.gif

בטח תקראי אותי כבר אחרי השאיבה אז בטח את כבר הרבה יותר רגועה מקווה שאת חולמת כעת חלומות הצלחה נעימים. מחכה להודעת הבטא!
נילה

מיליקי

New member
דנדוש, אני מקווה שהכל עבר בשלום

שה"יבול" משביע רצון, ושאת מתאוששת יפה. מזכירה לך לשתות המון! מילי

החלטתי לספר סיפור......./images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

עכשיו אחרי שישנתי לי במיטתי הנעימה התעוררתי ואני יכולה לעדכן על היום שעברתי. הגעתי לאיכילוב ראשונה (שבע בבוקר) , מדדו לי חום ולחץ דם , קבלתי מיטה ליד החלון (עם נוף מדהים
) לבשתי חלוק כחול ועליו ורוד , ונעלי בית מצחיקות וחיכיתי עד שבאו לקרוא לי , הרופא והמרדימה שאלו שאלות , מלאו בטפסים והובלתי (כמו עוורת כי לקחו לי את המשקפיים) לחדר ניתוח , שם הושיבו אותי על כסא/מיטה של גניקולוגים , תקעו לי אינפוזיה בצד אחד ובצד שני מד לחץ דם , המרדימה הזריקה לי חומר ואמרה שתכף אחוש סחרחורת , התחלתי להרגיש דופק מהיר ואמרתי לה שאני לא מרגישה טוב , היא אמרה שזה טוב ותוך כמה שניות נרדמתי כנראה.........הדבר הבא שאני זוכרת זה שהתעוררתי במיטה ליד החלון(איך הצליחו להרים אותי ולהעביר אותי? עד עכשיו אני תוהה, עם כל כובד משקלי
), מכוסה ומלאה צינורות , מסכת חמצן ועירוי ולמוניטור לדופק ולחץ דם , וסמרטוט דחפו לי בין הרגליים בשביל הדם ,הרגשתי כזה חוסר נוחות רציתי שיעיפו ממני את כל החוטים וללכת הביתה , כאבים בבטן הרגשתי קלים ביותר לא רציני, רציתי לשתות קפה
ולאכול סנדויץ
שהבאתי ולא נתנו לי
.רק אחרי שעתיים מורטות עצבים ואחרי ששתיתי את התה שהכינו לי ועשיתי פיפי לבד (ילדה גדולה
) שחררו אותי מכל החוטים ונתנו לי להתלבש וללכת. הגעתי הביתה אחרי שבדרך קניתי לי פנינים לבנות לדחוף.., והלכתי לישון עד עכשיו. בקיצור , חוויה לא עילאית ולא הייתי רוצה לעבור אותה שוב , אבל גם לא נורא כואב , (עכשיו כואב לי יותר אפילו). כמעט שכחתי ...הכי חשוב - שאבו שבע ( לא מדהים בכלל) ומתוכם הפרו באיקסי שש כי אחת לא היתה בשלה . קצת מאכזב כי זה גבולי וזה אומר שיש סיכוי שאצטרך לעשות זאת שוב , אבל זה מה יש , וזה כנראה כיוון שהפרוטוקול הוא ראשוני וניסיוני וכנראה לא אידיאלי עבורי ובכל זאת הצליחו להפיק גם ממנו משהו , כדי שלא ירד לתמיון (כל הכבוד לרופאים באיכילוב ). יום ראשון יודיעו כמה התחלקו וביום שני החזרה. אז תחזיקו לי אצבעות
מי שהגיעה עד כאן ( אחרי הסיפור הארוך ). תודה לכולם על זה שאתם פה בשבילי , וחושבים עליי ומחזיקים לי אצבעות אוהבת
דנדוש

אופה3

New member
דנדושית שלי, אני שמחה שזה מאחוריך

וטוב שזה לא היה כל כך נורא כמו שאת מספרת, ובטח שאני חושבת עליך ומחזיקה לך אצבעות, טוב עשית שישנת עד עכשיו, זה טוב, לפעמים מהלחץ וההתרגשות וכל הבלאגנים, השינה היא התרופה הכי טובה בשבילנו. מקווה שבכל זאת מהשבע האלה, יצא תינוק אחד בריא ומושלם, וסוף סוף תהיי מאושרת, ויהיה לך טוב אוהבת בקי

תודה מתוקה

היה טוב השינה , מומלץ ביותר. ואני מקווה שיצא לי מזה יותר מתינוק אחד
( מה יש אסור לפנטז?
)

nirush7

New member
../images/Emo140.gif

בהצלחה - אני מקווה שלא תיכנסי לפורום שישי שבת אלא תבלי ותשכחי מכל זה עד יום ראשון. תהיי רגועה, כולנו מחזיקות לך את כל האצבעות, ושיהיה לך שבת שלום ומנוחה טובה ורגועה!!

עמית@

New member
אוי- כמה מוכר.. שאיבות באיכילוב

אני שמחה שצלחת את זה בקלות יחסית וללא כאבים-פרוטוקול ראשון הוא באמת תמיד נסיון- לראות מה עובד עלייך ומה לא, אני מקווה שיתחלקו לפחות 4 ויוחזרו וישתרשו, בהצלחה

לי חן

New member
דנדוש...

7, זה נשמע טוב! מחזיקה לך
חזק חזק שיהיה לך המון
לי חן

למעלה