משקשקת

נועם@בת

New member
אם את לוקחת את פועה

לא יגעו באינקובטור עד יום ראשון בבוקר. האינקובטור נעול, והמפתח אצל המשגיחה. זה אומר עוד יום להיות במתח
ומצד שני זה אומר שכשיתקשרו אליך, יהיו להם תוצאות מובהקות ולא חלקיות. את ההחזרה יעשו מן הסתם רק ביום שני, מה שנותן תמיד צ´אנס לעוד עובר להתפתח. בהצלחה נועם

בהצלחה דנדושה ../images/Emo23.gif

אין לי תשובות לגבי השאיבות.. אבל רציתי לשלוח לך
ענקי
מחזיקה לך אצבעות מחר...
שיעבור בקלות וישיג את התוצאה המיוחלת
!

שמולה

New member
דנדושה ../images/Emo50.gif

מתפללת בשבילך חזק חזק!!! בהצלחה רבה ואל תחששי... איתך כל הזמן!

זוליק

New member
גם אני ../images/Emo5.gif

הזדהתי עם כל אשר כתבת ואשמח לקרוא תשובות, היות וגם אני בתחילתו של טיפול IVF ראשון. אתמול קיבלתי דקאפיפטיל ובעוד כשבוע יש לי U.S ובדיקת דם כדי לקבוע את ההמשך. רציתי לשאול אם אחרי הדקאפיפטיל היו לך תופעות לוואי. אני מרגישה שכואב לי כל הגוף אבל אולי זה מהפחדים והחששות. אשמח לשמוע ממך אחרי זה פרטים, כדי לדעת לקראת מה אני הולכת. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שלך ובעוד כשבועיים נקבל ממך בשורות משמחות. בהצלחה מתוקה ושולחת לך הרבה חיבוקים ונשיקות (הסמלים לא עובדים לי). אני אחשוב עלייך כל הזמן ואחכה לסיפורים שאחרי...

זוליק מאחלת גם לך

המון בהצלחה , שיהיה הטיפול הראשון והאחרון. אני הרגשתי תשישות במשך כל הטיפול , אולי זה חלק מהתופעות לוואי.
דנדוש

nirush7

New member
דנדוש, מחזיקה לך אצבעות

ושתצליחי כבר בפעם הראשונה להיכנס להריון. והכול יישכח - הכאבים, החששות, הבלגן, רק שתהיי בהריון.

מיכל ק-ש

New member
דנדוש

אחרי השאיבה יש כאבים. הם יכולים להיות מאוד מאוד קלים והם יכולים להיות רציניים ביותר. חשוב לשתות הרבה ולשים לב שלא קורה משהו חריג כמו חום שעולה וכאבים שמתגברים. אם זה קורה, כדאי לגשת למיון. אבל בואי לא נחשוב על התסריט הזה ונקווה שישאבו ביציות טובות ושהכאבים יהיו מאוד חלשים. לפעמים עדיף להיות במתח יומיים ולא לקבל תשובה ביום שאחרי השאיבה. אצלי בפעמיים שעברתי שאיבה, התקשרו ביום שלאחריה ובישרו על 3-4 ביציות שהופרו (מתוך 11 ו-13 שנשאבו). האכזבה היתה גדולה, אבל יום לאחר מכן כבר היו 9 ו-11. את בידיים טובות. המחלקה והמעבדה באיכילוב מצויינות. אז שיהיה בהצלחה וסופשבוע רגוע (עד כמה שניתן
)

מיכל , ../images/Emo51.gif

מה שכתבת באמת מעודד ונותן תקווה. זה באמת עוזר לי להסתכל על הכל בצורה יותר אופטימית . אני יותר רגועה עכשיו (אבל רק טיפה
), כל כך רוצה להיות כבר ביום שני , אחרי... לגבי הכאבים - בטוח אזדקק לאופטלגין טיפות , כזה שמשפיע מהר , אני כזאת קווצית ותמיד הכל נורא כואב לי.

דנדושונת יקרה

הכאבים אחרי השאיבה משתנים מאחת לאחת, זה גם תלוי כמה ביציות שואבים היו לי שאיבות שלא כאב לי בכלל והיו שאיבות שקצת כאב אבל כאב שאופטלגין היה מעביר אותו, ולא תצטרכו לחכות עד יום ראשון, ביום שבת יגידו לכם כמה הפריות היו. אני מקווה שהכל יהיה בסדר וכל החששות שלך יתבדו בכל אופן אחשוב עלייך כל סוף השבוע ויתפלל בשבילך שהכל יסתדר בצורה הטובה ביותר!!! אוהבת, כלשם

נועם@בת

New member
20 אצבעות שלי, 18 של החתול ../images/Emo45.gif

החתולה בחצר אמרה שהיא כבר מחזיקה לאחרות
מאחר ואת תחת דיכוי, לא יתכן ביוץ ספונטני. הביוץ יתחיל כ36 שעות אחרי הכוריגון. אם הבנתי נכון, אז הכי קל לשאוב זה ממש כשהתחיל ביוץ, רגע לפני שהזקיק משוגר החוצה. והזמן הזה הוא בדיוק מחר בשעה שנקבעה לך. אז לא יעזור לך דנדושה, הביציות לא ברחו בלילה
לגבי הפחדים- מוכר עד פחד
הלופ הזה של מחשבות שלא מרפה. מחשבה טורדנית כמו זבוב חוזרת ומנג´זת ואי אפשר להיפטר ממנה. הקטע הוא שאפשר להפטר. רסקיו רמדי מתלבש בדיוק על כפתור הOFF של הלופ הזה. גשי לחנות הטבע הקרובה, או לסופר הקרוב, וקני בקבוקון רסקיו רמדי (אמור לעלות בסביבות 40-50 שקלים). תניחי 4 טיפות מתחת ללשון כמה פעמים במשך היום, ותמצאי את עצמך מרוכזת מאוד בתוצאות משחקי המונדיאל היום
שישאבו ביציות מושלמות, ויוחזרו עוברים יפים- מהם יוולדו הילדים שישנו את פני ההיסטוריה
נועם

נועם את גדולה ואני מעריצה שלך

איך את יודעת תמיד לכתוב את הדברים הנכונים ולהעלות לי חיוך על השפתיים גם כשאני מבואסת. אני ומשחקי המונדיאל
, נשמע מופרך למדי , אפילו בעלי לא רואה . אבל מי יודע ....

א י נ ס

New member
../images/Emo32.gif מה זה הפועה הזה?

על מי/מה היא שומרת? כמה זה עולה לשכור את שירותיה?

למעלה