כדאי לשאול רופא עיניים כמה זה באמת שווה
ברור. ברור שכדאי. זה לא מוצר שאתה מקבל בארץ ונמצא בחנויות צעצועים על המדף. אז צריך לברר.כדאי לשאול רופא עיניים כמה זה באמת שווה
אם זה היה טוב באמת היו מוכרים את זה בארץ בחנות נורמלית...
לא בהכרח. ראשית יתכן שזה מוצר יחסית חדש. שנית יתכן שהעולם המקצועי לא עומד מאחוריו ובכל זאת זה מוצר טוב. במקרה כזה חנויות מקצועיות לא ימכרו אותו, אך זה לא מעיד בהכרח על משהו.אם זה היה טוב באמת היו מוכרים את זה בארץ בחנות נורמלית...
הרי אם זה כ"כ טוב מה הבעיה לשלם דמי תיווך לחנות פיזית+יבואן+סיטונאי.
אפשר למכור אותו בחנויות לא מקצועיות ובעצם רצוי...לא בהכרח. ראשית יתכן שזה מוצר יחסית חדש. שנית יתכן שהעולם המקצועי לא עומד מאחוריו ובכל זאת זה מוצר טוב. במקרה כזה חנויות מקצועיות לא ימכרו אותו, אך זה לא מעיד בהכרח על משהו.
אלא שעבור חנויות לא מקצועיות זה לא בהכרח כלכלי, בעידן בו אפשר בקלות רבה ובמחיר לא פחות טוב משהן יכולות למכור להזמין את המוצר במרשתת.אפשר למכור אותו בחנויות לא מקצועיות ובעצם רצוי...
הרי לא צריך שום מקצועיות בשביל למכור אותו.
מנסים אם אוהבים קונים כמו כל בגד או נעל.
לקנות באינטרנט זה הימור ולמי יש כוח לשלוח חזרה?אלא שעבור חנויות לא מקצועיות זה לא בהכרח כלכלי, בעידן בו אפשר בקלות רבה ובמחיר לא פחות טוב משהן יכולות למכור להזמין את המוצר במרשתת.
תשובתי מלמעלה לא השתנתה.לקנות באינטרנט זה הימור ולמי יש כוח לשלוח חזרה?
מה הבעיה למכור את זה בחנות?
יש מלא חנויות שרק מחפשות למכור כל מיני אביזרים כאלה,
יעלה שם נגיד 30 אחוז יותר ואז יהיה שיווי משקל,יש אנשים שרק ימדדו ויקנו באינטרנט
ויש כאלה שירצו לחסוך את הטירחה וישלמו יותר.
אם זה היה בחנויות פיזיות הייתי מודד בתור משקפי קריאה.תשובתי מלמעלה לא השתנתה.
אני קונה באינטרנט באלפי שקלים בחודש. אם אתה יודע את המידות שלך, אין סיבה שיגיע במידה לא נכונה.לקנות באינטרנט זה הימור ולמי יש כוח לשלוח חזרה?
מה הבעיה למכור את זה בחנות?
יש מלא חנויות שרק מחפשות למכור כל מיני אביזרים כאלה,
יעלה שם נגיד 30 אחוז יותר ואז יהיה שיווי משקל,יש אנשים שרק ימדדו ויקנו באינטרנט
ויש כאלה שירצו לחסוך את הטירחה וישלמו יותר.
אין פה עיוורים. לא נראה לי שאתה בכיוון הנכון. מה שכן, יש פה אולי אנשים שצמאים ל"הכי טוב במחיר הכי יקר".: תציע אותם לעיוור שלנו
![]()
השכחת את מוגבי?אין פה עיוורים. לא נראה לי שאתה בכיוון הנכון. מה שכן, יש פה אולי אנשים שצמאים ל"הכי טוב במחיר הכי יקר".
הוא לודאי, אין לו כסף בשביל לרכוש את המשקפיים האלו למעט בפנטזיות שלו.אם לא טוב למוגבי, נציע את זה למוגרבי.
וודאי שלא. האתיופי ש-11 גולשים שונים העידו עליו כמוגבל בשכלו...:אין פה עיוורים.
וודאי שאינו בכיוון הנכון, אבל גם יש סיכוי טוב שהוא עושה את זה בכוונה בגלל שהוא שקרן, או שלא בכוונה ולמרות מה שמראים לו שוב ושוב, מכיוון ש-11 אנשים שונים העידו עליו כמוגבל בשכלו.לא נראה לי שאתה בכיוון הנכון.

מוגבי,וודאי שלא. האתיופי ש-11 גולשים שונים העידו עליו כמוגבל בשכלו...:
צפה בקובץ המצורף 126354
...מתייחס אליי, אך כשהמספר הכי גבוה האפשרי במשקפיים הוא 30, כך שאפשר להגדיר עיוורון כ-31, כך שנקודת השליש היא בערך 10.333, בן-אדם שמרכיב משקפי הוגו בוס ב-2,000 שקל עם מספר של 9 עד 9.5 (ממרחק השנים שכחתי את המספר המדויק שלי), לא רק לא הגיע לעיוורון, ולא רק לא הגיע לחצי, אלא אפילו לא הגיע לנקודת השליש.
עוד חשוב לשים לב שמעבר למה שחברנו השחור לועג לי על עיוורון מדומיין שלא היה ולא נברא, חברנו השחור גם לועג לי על כך שאני בכלל מרכיב משקפיים.
האפריקני שוכח, או שאולי הוא לא יודע, שאנשים שנזקקים למשקפיים, ושראייתם מידרדרת מהר יותר משל אחרים, אלו אנשים שראייתם הידרדרה ומידרדרת הרבה יותר ומהר יותר כי הם קוראים, כותבים, הולכים, עושים, חיים, הרבה יותר מאשר אנשים אחרים, ולכן, ובדרך מסוימת, ובמובן מסוים, מדובר בסימן לגאווה, ולאיכות מסוימת של חיים מסוימים שנחיו.
אם כי כמובן זה נכון שהידרדרות הראייה היא דבר שלילי כשלעצמו, תמיד.
אנשים כמו האפריקני, האתיופי שעד היום ובשנות ה-40 לחייו עדיין לא נזקק למשקפיים, כי פשוט כל-כך מעט הוא קרא, כתב, הלך, עשה, לא צריכים לחשוש מדברים שכאלו.
במובן הזה לפחות הוא הרוויח, אבל עם כל הכבוד, באמת עם כל הכבוד, ולדעתי האישית, עדיף לקרוא, לכתוב, ללכת, לעשות, לחיות, ואז להזדקק למשקפיים, ואתה עוד מנצל את זה בשביל להרכיב משקפי מעצבים יוקרתיות באלפי שקלים, והעדשות אפילו לא עבות עם כל הפיתוחים הטכנולוגיים והמדעיים שמאפשרים גם לבעלי מספר בינוניים עד גבוהים להרכיב משקפיים עם עדשות דקות יחסית, ואם אתה חתיך עוד קודם אז אתה חתיך מהמם גם אחרי, מאשר לא לקרוא, לא לכתוב, לא ללכת, לא לעשות, לא לחיות, ואז להתגאות שאתה גבר בשנות ה-40 לחייו שמרוב שהוא לא קרא, כתב, הלך, עשה, חי, כי אף-פעם לא היה כסף בשביל לעשות אף-אחד מהדברים האלו, או עניין אינטלקטואלי בשביל לעשותם, או במקרה שלו, שני הדברים, ואז להתגאות שראייתו לא הידרדרה במאום, והוא אינו זקוק למשקפיים (להתגאות לפי נקודת המבט המעוותת שלו כאדם לא מאוד מבריק [מסיבות מובנות] שלא מבין את המשמעויות המהותיות והמעשיות של הדבר).
וכאילו שכל זה לא מספיק, עם קצב ההתפתחויות המדעיות והטכנולוגיות בתחום, ובחלוף עשר שנים מאז המשקפיים הקודמות שלי, במשקפיים הבאות שלי, שיהיו קרטייה שיעלו בערך 8,800 שקל הן לבדן, והעדשות יעלו עוד בין בערך 3,000 עד 5000 שקל, מה שמביא את המחיר הכולל לבערך 13,800 שקל עד 15,800 שקל, ואפילו שהמספר יהיה גבוה יותר בחצי מספר עד מספר וחצי, לא אתפלא, ואף סביר להניח, שהעדשות של המשקפיים הבאות שלי יהיו באותו עובי של עכשיו, אם לא אפילו דקות יותר, כאשר כבר עכשיו עובי העדשות הוא בינוני אם נטייה אל הכיוון של הדק.
וודאי שאינו בכיוון הנכון, אבל גם יש סיכוי טוב שהוא עושה את זה בכוונה בגלל שהוא שקרן, או שלא בכוונה ולמרות מה שמראים לו שוב ושוב, מכיוון ש-11 אנשים שונים העידו עליו כמוגבל בשכלו.
אם אתה מתייחס אל השקר/טענה מתוך מוגבלות שכלית קשה שהעידו עליה 11 אנשים, של העיוורון, זה עתה הסברנו כיצד הוא אינו נכון.
אם אתה מתייחס אל השקר/טענה מתוך מוגבלות שכלית קשה שהעידו עליה 11 אנשים, של מראה המשקפיים שלי, ועובי העדשות, כמובן שגם זה לא נכון, וגם זה, רק זה עתה הוסבר, כאשר הוסבר שפיתוחים מדעיים וטכנולוגיים מהעשורים האחרונים, ממזמן מאפשרים לבעלי מספר גבוה להרכיב משקפיים עם עדשות בעובי בינוני, וא
ואז הוסיף להעיד על עצמו ולחשוף עצמו כמכוער פיצוצים כאשר התפוצץ עד השמיים מרוב כאב וקנאה והכחיש את העובדה המוכחת והיצוקה בבטון של המראה הנאה מאוד שלי (הגזמה כלפי מטה מתוך צניעות) כאשר דובר על-ידי פי 10 מארס על עובדת עצם היותי אשכנזי-רוסי חתיך מהמם בלונדיני ובהיר עיניים בשעה שהוא עצמו אפריקני, אתיופי ושחור (עוד שים לב ללייק של סופרמן להודעתו, שהעיד על עצמו כבעל גובה מתחת לממוצע וסובל מעודף משקל משמעותי):
צפה בקובץ המצורף 126360
למה שהאתיופי עושה פה קוראים "השלכה". זה מנגנון הגנה פרימיטיבי, ברברי וכושל של אנשים מפגרים כמוהו, ושאינו עובד:
"אני, דיברגנט חדש, העובדתית-ראייתית מכוער פיצוצים, עצוב לי וכועס לי שאני מכוער פיצוצים, אז דווקא אני מבין כל האנשים, אתחיל להגיד את זה על אחרים, ואולי בכך, אצליח להרחיק מעצמי אמיתה זאת עליי, מכיוון שאילו אני עצמי אגיד לאנשים אחרים שהם מכוערים פיצוצים, תוך כדי צירוף תמונות שהן עובדתית שקריות ושמהוות ייצוג כוזב ושקרי של המראה החיצוני שלהם, אז הרי שאני אמור להיות האדם האחרון שאפשר יהיה להגיד עליו שהוא מכוער פיצוצים".
הבעיה היחידה, זה שזה לא עובד ככה.
גם לא לשווא דווקא אני עצמי נבחרתי. אני עצמי האדם החתיך ביותר בסביבה, כמו מה שמוכיחות העובדות והראיות המוצגות פה מעלה, ולכן דווקא אני האדם שהאתיופי מרגיש הכי מאוים ממנו בקטע של המראה החיצוני, הבחור הכי חתיך ליד הבחור הכי מכוער, ולכן אני זה שהכי מייצג עבור דיברגנט את ההפך הגמור של מה שהוא, ושל הצד השני, ולכן אני זה שהכי מזכיר לו, בעצם יופיי, כמה שהוא מכוער, ולכן דווקא אני נבחרתי.
כך דיברגנט למעשה מנסה להרוג שני ציפורים במכה אחת: להשליך מעל עצמו את כיעורו על אחרים על-מנת שהוא עצמו לא יוכל להיות מה שהוא עובדתית-ראייתית-מכוער פיצוצים, ולהכחיש ולהפריך את יופיו של הבחור הכי חתיך בסביבה, המהווה כנגדו ועבורו אנטיתזה מוחלטת, ומזכיר לו בעצם יופיו לבדו, כמה שהוא עצמו מכוער.
ראינו את אותו הדבר ואת אותו מנגנון הגנה כושל גם עם העוני שלו (המוצג ומוכח בעצם כך שכל פעם שמדברים על הכסף של המשפחה שלי והעושר שלנו, הוא קופץ ומכחיש זאת, עם כל הכאב והקנאה שבעולם, כמוצג לדוגמה בתמונה הבאה [שים לב שאפילו קיבלתי לייק מ-ai27 כאשר הכלתי את קנאתו העזה והחולנית בי בגלל כספה של משפחתי]:
צפה בקובץ המצורף 126361
,או אפילו קופץ ומכחיש זאת גם מבלי שדובר על הדבר מפורשות, כמו ממש כאן בשרשור זה [מכחיש באופן שקוף ומגוחך את עובדת עצם קיומם של עשירי לוד בתגובה 24, כאשר משקר שלמשפחתי אין כסף כי אנחנו גרים בלוד, כאילו שאין עשירים בלוד {לדוגמה אני, לדוגמה משפחתי, לדוגמה אלו שגרים מטר וחצי ממני בבתים שעולים מיליון דולר אמריקני לאחד, למרות שיש שם גם בתים שעולים מיליון וחצי דולר אמריקני לאחד {{בדיוק לא מזמן אמא ואבא חשבו לקנות אחד מהם. אחד מאלו שעולים מיליון וחצי דולר לאחד, לא אחד מאלו שעולים מיליון דולר לאחר {{{בדיוק בנו רחוב חדש ליד הרחוב שלי. כל בית נמכר ב-3.5 מיליון שקל, או במילים אחרות-מיליון דולר אמריקני לבית. ההורים חשבו לקנות שם את אחד הבתים, | תפוז פורומים}}}}}}], כל זה כאילו שחשיפתו את עצמו כמי שמגיע מהמדינה אחת הכי עניות [אתיופיה] של היבשת הכי ענייה [אפריקה] זה לא דבר שרימז על מעמדו הכלכלי בצורה בוטה מספיק) ואז שוב פעם ראינו את אותו מנגנון הגנה כושל של ההשלכה גם עם המוגבלות השכלית שלו (המוצגת ומוכחת פה מעלה באמצעות 11 עדויות ראייה שונות של 11 אנשים שונים שמכירים אותו ומגיעים מכל המינים, הדתות, הגזעים והמחנות הפוליטיים), כאשר שוב פעם, הוא מצאת את האדם העשיר ביותר בסביבתו ואת האדם החכם ביותר בסביבתו, שבשני המקרים זה שוב פעם אני, ושוב פעם הוא ניסה להרוג שני ציפורים במכה אחת, ועשה ניסיון כושל להשליך עליי את העוני שלו ואת המוגבלות השכלית שלו (כפי מה שעכשיו הוא מנסה להשליך עליי את הכיעור שלו), כל זה כדי שהוא עצמו לא יהיה עני בשעה שאני כן, וכדי שהוא עצמו לא יהיה מוגבל שכלית בשעה שאני כן, ככה שגם הוא לא יהיה יותר עני ומפגר, ודווקא אני כן, כדי שהעושר שלי והגאונות שלי יפסיקו להכאיב לו כל-כך בהיותו הוא עצמו עני ומפגר, כאדם לא רק מכוער מאוד, אלא גם עני ומפגר, והנה שוב פעם הרג שני הציפורים עם אבן אחת.
מה לעשות, ששוב פעם, הבעיה הקטנה היחידה בכל הסיפור הזה, זה שזה פשוט לא עובד ככה? פשוט לא.
דיברגנט צריך לטפל במכאובים שלו בדרכים אחרות. מה שהוא מנסה לעשות בבירור לא עובד לו.
בהתחשב בעובדות הידועות, המוכרות והמוסכמות של הטיפשות שלו, הכיעור שלו והעוני שלו (מה שגורם לו להאשים באלו את הסובבים אותו, במיוחד אלו שהם ההפך הגמור ממנו) נסיים עם שלוש תמונות שמהוות ייצוג אמיתי ואותנטי שלו, בניגוד למה שהוא היה צריך לעשות, שכדי לעשות ניסיון כושל ומצחיק מאוד (תודה לו על זה) לעלוב בי באשר למראה החיצוני העובדתית מהמם שלי, הוא היה צריך לצרף תמונה שמהווה ייצוג כוזב ושקרי שלי:
מוגבי,צפה בקובץ המצורף 126366
בדרך כלל יש הלימה בין הכי טוב להכי יקר.
אם כי כמובן שהעניים מעדיפים לחשוב אחרת, קל וחומר העניים המרודים:
צפה בקובץ המצורף 126367
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.