hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
מכיוון שכבר הבנתי עם מי יש לי פה עסק, החלק החשוב שוב מודגש לנוחיותך, בהתאם להרגל שפיתחתי לעצמי לאחרונה להדגיש עבור מוגבל המחמד של certified את החלקים החשוביםמוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
מה יפה מקום מגוריך, דיברגנט חדש, AKA דגנרט ישן !
היבלת כואבת כדבעי, מה?
"מערב הורים"?
הייתי פונה ביבבות ובבכי תמרורים אל הגננת של "גנון תפוז" ומבקש לחוקק חוק "בלי הורים".
סך הכל חפשתי כפתור המצית אותך...ומצאתי.
חשיפתך את אינפנטיליותך - מדהימה!
"שתשרף בגיהנום"?
אתמהא!
הזהו פרי עט של homo sapiens?
נו, אינפנטיל, באמת, גיהנום הוא מושג הקיים בספרות התלמודית והמדרשית כמקום חם שבו נידונים הרשעים בעולם הבא ומתיסרים.
אתה באמת מאמין בעולם הבא?
הרי משמת אורגניזם, כל אורגניזם, רקמותיו הרכות ממוחזרות לחלוטין, בלא שיור, כמזון למיקרואורגניזמים בתחתית שרשרת המזון, והשלד, ככל שמדובר ב- vertebrates, יגרם כולו על ידי חייתו-יער, אלא אם כן יטמן עמוק דיו.
אני, מצדי, מאחל לך כל טוּב לאחר שהגורל כה המר לך...אולם הרחק מכאן.
חזור לאחר שגילך המנטלי ידביק את גילך הביולוגי.
אז, מה אתה אומר, מותק, נפגשים?
בוא להקיא עלי וממני, אם יעלה בידך...אלא אם כן אתה משתפן וכׂחך בלועך בלבד.
הבא את עמך אתך, נעלה זכרונות.
אגב, הכרתי את מי שפזלה לעברך ואף ידעתיה.
אגב אחרון, הפנית אותי בטובך לדמות כלשהי ומשקראתי את הפוסטים שלה הבחנתי בשנינות ראויה לאמוץ, לאמור:
דיברεנט חדש - דגζרט ישן(*)
...epsilon and zeta stand each for well-known missing character(s) (*)
בריאות נפש לך, נכה-נפש, נכא-רוח.
ככלב שב על קיאו, כסיל שונה באולתו (משלי כו יא) ¯\_(ツ)_/¯
לא עברת את מבחן המראה
אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 26, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה
אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 26
להיות אחד מעשירי לוד והמשפחה שלך באה ממוסקבה הכבירה והמפוארת, בירתה של רוסיה, זאת לא בעיה. להיות אחד מעניי נתניה והמשפחה שלך באה מאדיס אבבה, בירת אתיופיה, אחת המדינות הנחשלות והעניות לא רק באפריקה, אלא בעולם כולו, זאת בעיה גדולה מאודהרי אתה בסה"כ לודאי
עוד פעם אתה מראה לכולם את נעלי הדולצ'ה והגבאנה הישנות שלי ב-3,000 שקל לפני שעברתי לחדשות ב-6,000 שקל, מוצרי חשמל וטכנולוגיה בחדרי באלפי שקלים לאחד ואת ארוחת הפירות והירקות היומית הקבועה שלי ב-80 שקל? נו דיברגנט, מה יהיה?קטן ומושתן, השכחת שהרמת להנחתהשעוד שקר שלך התגלה
גר בדירה ענתיקה עם צנרת ברזל חלודה שמכסה אותה בלטות שפג תוקפן בשנות ה-80, גר בדיר חזירים, כעת הראית לנו קיר מוזנח, חלון מוזנח, חוטים על הריצפה.
אני לא אתפלא, אם אתה גר בדירה ללא מעלית.
תמשיך להזות, זה בריא, מוציא אותך לפרק זמן מצומצם מהדאון עד שמגיע
תוסיף לקו"ח שלך כמוגבל שיכלית![]()
עוד פעם אתה גם חוזר על אותם שקרים על הדופלקס המפנק שלי ב-2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו אקונומי של 7, בית כזה היה עולה 3.5 מיליון?
עוד פעם אתה חוזר על אותם שקרים על הדופלקס שלי, שהקומה השנייה בו, עם החדר שינה הכי גדול בבית, שירותים ומקלחת פרטיים ומרפסת, שייכת לי בשלמותה? לא נמאס לך?
זאת גם האזהרה השלישית והאחרונה שלך לפני פנייה לאדמין. אני גם לא צריך יותר להתפדח לפנות אליו כי למרות הבעיה המביכה והסוגייה הלא נעימה שעל הפרק, הבנתי בדיוק איך אני הולך לעשות את זה.
אני לא הולך להגיד לו "למשפחה שלי יש כסף ויש פה מישהו שאין לו כסף וזה הורג אותו שלי יש אז הוא מתפוצץ מרוב כאב וקנאה ומקלל אותי ומציק לי וממציא שקרים עליי ועל הבית שלי בגלל הכסף של המשפחה שלי כבר שבועות. בבקשה לטיפולך". אני הולך לנסח תלונה כללית ולהגיד לו "יש גולש בשם דיברגנט חדש שכבר כמה שבועות מציק ומטריד, בבקשה לטיפולך", כך שעפה עוד בעיה מהדרך, בדרך ללדווח על האובססיה החולנית שפיתחת אליי על רקע פערי המעמדות בינינו ושגורמת לך להתפוצץ ולשקר שקרים לא הולמים, שכאילו מתבססים על תמונות שהעליתי למרות שבעצם לא כי דווקא לא רואים בתמונות המדוברות את השקרים שאתה משקר.