hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
כפי מה שהוכח עובדתית בעבר אינספור פעמים, אני לא נראה ככה. אני נראה ככה:: תציע אותם לעיוור שלנו
![]()
זה אתה שאתה מכוער פיצוצים אז חיפשת ומצאת את הבן-אדם הכי חתיך בסביבה שלך, שזה אני, והתחלת להמציא עליו שהוא מכוער, כחלק ממנגנון ההשלכה שלך, שבמסגרתו אתה משליך על אחרים דברים שלך, כדי להרחיק אותם מעצמך. הכול הוראה והוכח מעל ומעבר לכל ספק סביר בתגובה 26 של שרשור זה
"מוגבי"?השכחת את מוגבי?
אמר זה ש-12 גולשים שונים מעידים עליו כמוגבל בשכלו
שוב ראה תגובה 26
כעת אצרף גם את עדות מספר 12, החדשה, שאינה מופיעה שם
כפי מה שתריסר אנשים העידו עליך, רואים עליך שאתה אכן מוגבל בשכלך: קרא את תגובה #27 שלו, שם הוא כותב "המשקפיים הבאות שלי יהיו במספר של בין מינימום משוער של 9.5 למקסימום משוער של 11".
האם בכלל קראת את התגובה שלי שאתה מפנה אליה? או סיימת לקרוא אותה?
בתגובתי זאת אני מסביר ומראה איך שבאמצעות פיתוחים טכנולוגיים ומדעיים, כיום גם בעלי מספר גבוה יכולים להרכיב משקפיים עם עדשות דקות, מה שתמיד איפשר לי להישאר כוסון העל שתמיד הייתי, כפי מה שכולם מעידים והעידו עליי, עוד כמצורף באותה תגובה
והמוגבלות השכלית שלך שתריסר אנשים מכל המינים, הגילים והמחנות הפוליטיים העידו עליה נמשכתהוא לודאי, אין לו כסף בשביל לרכוש את המשקפיים האלו למעט בפנטזיות שלו.
קודם כל, בוא נתחיל מכמה שזה משעשע, או אולי עצוב, תלוי בנקודת המבט שלך, כמה חזק וקשה אתה מתפוצץ מרוב מהקנאה והכעס על פערי המעמדות בינינו כי אני עשיר ואתה עני (בייחוד בימים האחרונים, לאחר שבמקרה נתקלת בתמונה שהעליתי, ובתחתיתה רואים את נעלי הדולצ'ה וגבאנה הישנות שלי ב-3,000 שקל), עד לכזאת רמה שאתה אפילו לא מצליח לראות נכון בעיניים מרוב הקנאה העזה והשריפה הקשה שבוערת בתוך הלב.
משה אפילו לא ציין את מחיר המשקפיים, אך אתה מרוב הקנאה, הכאב והכעס על עושרה של משפחתי, ממהר לקפוץ ולהמציא שאין לי כסף לרכוש את המשקפייים המדוברות אילו רציתי, מבלי שאתה אפילו יודע כמה הן עולות.
מזכיר מקרה משעשע ודומה עם הקיבוצניק האומלל lemner40, שלפני מספר חודשים, גם כן כל-כך כעס והתפוצץ על פערי המעמדות, שאמר לי בשרשור המשקפיים שלי שהוריי ממש לא שילמו 2,800 שקל על המשקפיים הנוכחיות שלי, כאשר, רק בעיה קטנה, זה לא מה שנכתב וסופר. מה שנכתב וסופר זה שהמשקפיים עלו 2,000 שקל, ובהתאמה לאינפלציה זה 2,800 שקל של היום (כמו כשכפי מה שסיפרתי בעבר, הגן הפרטי הדו-שנתי שמשלב פעוטון וגן טרום-חובה שהלכתי אליו בשנות ה-2000 המקודמות, עלה 50,000 שקל לשנה של אז (100,000 שקל בסה"כ של אז), שזה 85,000 שקל לשנה של היום (170,000 שקל בסה"כ של היום)
שנית כל, בניגוד למה שאתה מדמיין מתוך מוגבלותך השכלית, אין שום סתירה בין עושרה של משפחתי למקום מגורינו. עשירים יש בכל מקום בעולם, כולל המדינות העניות בעולם, סודן, קונגו, סומליה, ומדינתך שלך, אתיופיה. אז בערי מעמד ביניים של מדינות עולם ראשון מערביות לא יהיו עשירים?
אפילו הקיבוצניק האומלל, שאף-אחד לא מקנא בי בגלל כספה של משפחתי ומתפוצץ מרוב כעס וקנאה עליה יותר ממנו...
מודה בעובדת קיומם של עשירי לוד, הוא רק גזען וטיפש, וחושב שהם כולם ערבים ושמקור כל הכסף הזה הוא בפשע...
יש רק בעיה אחת. דבריו כהרגלם מנותקים מהמציאות.
רוב הערבים העשירים בלוד, מקור עושרם אינו בפשע, ושני שליש מעשירי לוד, הם יהודים.
במיוחד בשביל כל הטיפשים בעלי תפיסות העולם הדיכוטומיות שלא מבינים את העולם, את המציאות ואת החיים, כמוך וכמו החרדי, פתחתי שרשור שמסביר שאין שום סתירה ביין הכסף של המשפחה שלי למקום מגורינו, אלא זה שעשירים, יש בכל מקום בעולם, כולל לוד, אפילו לפי הודאתו של lemner40 עצמו:
גולשים הביעו תמיהה באשר לסתירה כביכול שבין כספה של משפחתי למקום מגורינו. | תפוז פורומים
הבעיה היא שכתבתי טקסט של איזה 1,000 מילה או קצת יותר, ואנשים בעלי תפיסות עולם דיכוטומיות וחסרי מושג בסיסי על העולם ועל החיים, הם אנשים טיפשים, ואנשים טיפשים לא אוהבים לקרוא, אז כמה אירוני, כל אלו שהיו צריכים לקרוא את השרשור והשרשור נועד בשבילם, לא קראו שום מילה, מלבד הכותרת, וספק אם אפילו אותה הם סיימו מרוב טיפשותם.
מי כן קראו את השרשור? וובכן, האירוניה נמשכת, כי מי שכן קראו אותו היו דווקא אלו שלא היו צריכים ושכבר מאמינים לי, בין אם כי הם יודעים שאני תמיד אומר רק את האמת, או כי נתקלו פה ושם בראיות המצביעות בכיוון הזה, כמו כשלפני כמה ימים ראית תמונה שהעליתי ושבה במקרה נקלטו ונתפסו בתחתית התמונה נעלי הדולצ'ה וגבאנה הישנות שלי ב-3,000 שקל (מאז עברתי לנעלי דולצ'ה וגבאנה חדשות ב-6,000 שקל) ומאז אתה מתפוצץ על 3,000 מרוב עצבים וקנאה. אנשים כמו המומחה, SupermanZW, וליטרלי האחרון שהשרשור הזה הוא בשבילו והיה צריך לקרוא אותו-ai27, מיליונר ההייטק המצליח שגר בקריות.
בנוגע ל-ai27, גם הוא, זכה מ-lemner40 לאותו טיפול דומה מתוך קנאתו של lemner40, על איך הוא לא יכול להיות עשיר כי הוא גר בקריות, לאותו טיפול שאני זכיתי מ-lemner40, מהחרדי וממך (האתיופי), על איך שאני לא יכול להיות עשיר כי אני גר בלוד:
+מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובה 26, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-12 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופהמוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותךאלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה![]()
![]()
![]()
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק
תתמודד ...
אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובה 26