|משפך|דיון|משפך|

עונה ../images/Emo13.gif

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. שיעור תאורטי המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה.משאירים אותו בתא עם קובן והרבה אוכל. גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט). האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. שמים לניקו קובן

serdonix

New member
תשובותתתתת

המגרש מוצף - או טיול או מוליכים המגרש בוצי - רוכבים אבל לא קופצים סוס חולה בשפעת קלה -עושים לונג' תופס אותי גשם באמצע הרכיבה - מפסיקים לרכב האוויר קר בטירוף ולילה - שמים לכולם קובנים

תשובות (נראה לי ../images/Emo3.gif) ../images/Emo1.gif

זה מה שעד עכשיו היה נכון לגבי!
המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל
ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט) המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה
אצלי זה רק טרוט אפילו לא קאנטר.ושיעור קל מאוד. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט).
משאירים אותו בתא עם קובן ונותנים לו לאכול ולנוח. גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב
ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה ה. אחר.. (פרט).
גם מפסיקים לרכב, וגם עושים ממשק (טיפול, נקיון, תאורטי) האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט).
שמים קובן למי שיש (יש לנו סוסים בלי קובן) ונותנים אוכל כמו בכל לילה... אני מקווה שזה נכון.. חח

בעעעע תיקון! ../images/Emo3.gif

זה מה שעד עכשיו היה נכון לגבי!
המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים
ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט) המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה
אצלי זה רק טרוט אפילו לא קאנטר.ושיעור קל מאוד. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט).
משאירים אותו בתא עם קובן ונותנים לו לאכול ולנוח. גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב
ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה ה. אחר.. (פרט).
גם מפסיקים לרכב, וגם עושים ממשק (טיפול, נקיון, תאורטי) האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט).
שמים קובן למי שיש (יש לנו סוסים בלי קובן) ונותנים אוכל כמו בכל לילה...
אני מקווה שזה נכון.. חח

../images/Emo60.gif

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט). המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. תלוי|סדשג| האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט).

MorH

New member
../images/Emo13.gif עונה

המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה..
ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג'
ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם
- יש לנו מגרש עם גג ( מקורה ) אז כמתחיל גשם אנחנו ממשיכים לרכב כי הגשם נכנס אולי קצת למסלול החיצוני... ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.(פרט).

../images/Emo9.gif

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול
ה. אחר.. (פרט). המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה..
ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו
ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול
ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט). האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן
(למי שיש) ככה זה היה בעמק זוהר.. ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט).

למעלה