|משפך|דיון|משפך|

|משפך|דיון|משפך|

מה התשובה הנכונה לגביכם/ לגבי החווה בה אתם רוכבים. המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט). המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה
(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט). האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול
ה. אחר.. (פרט).

ME../images/Emo182.gif

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: טיול, או שיעור תיאוריה
המגרש בוצי כזה, מה עושים: רוכבים כרגיל סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. לא רוכבים עליו גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. ממשיכים כאילו לא ירד גשם, עד שהוא נפסק. אם לא נפסק - מפסיקים. האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן

chompi2

New member
תשובותת

מגרש מוצף או אין שיעור או טיול טיול או שיעור בחצי המגרש שפחות בוצי לא יודעת לא קרה לא יודעת חח

AnDaLuSiAn

New member
../images/Emo95.gif

המיגרש מוצף לגמרי,מה עושים: א.רוכבים כרגיל ב.לא רוכבים ג.עושים לונג' לסוסים ד.אחר תשובה:לפעמים רוכבים כרגיל ולפעמים לא רוכבים המגרש בוצי כזה,מה עושים: א.רוכבים אבל לא קופצים וכאלה ב.רוכבים כרגיל ג.לא רוכבים בכלל ד.עושים לונג' ה.טיול תשובה:אפשרות ב. סוס חולה בשפעת קלה אנחנו... א.רוכבים עליו ב.לא רוכבים עליו ג.עושים לו לונג' ד.מוציאים אותו למירעה\חצא ה.אחר תשובה:לא כ"כ יודע ניראה לי אפשרות ב. גשם תופס אותכם באמצע רכיבה (מבול) אתם... א.מפסיקים לרכב ב.ממשיכים כאילו לא יורד גשם ג.יוצאים לטיול ד.בונים מנז' מקורה ה.אחר תשובה:אפשרות א. האוויר קר בטירוף ולילה אתם... א.שמים לסוסים קובן ב.לא עושים כלום מכניסים לתאים וזהו ג.מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד.נותנים להם לאכול ה.אחר תשובה:אין לי מושג אני לא נימצא עד כ"כ מאוחר...

אמ....התשובות שלי............

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול-אפשרי, אבל בדרך כלל בימים גשומים מגעילים כאלה אנחנו בכלל לא מאכפים... ה. אחר.. (פרט). המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל-הסוסים יודעים איפה יש בוץ אז הם לא דורכים שם :) ד"א אני רוכבת ווסטרן...אנחנו לא קופצים... ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול-זאת אפשרות..... סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל-הסוסים שלנו לא עובדים קשה...לא בחורף!... ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט).-מנסים להגיע למקום עם עצים, אני מדברים על זה שאני באמצע טיול...ואם אני במנג' זה תלוי...אם זה גשם מתמשך כזה אז אני מפרקת את הסוס מהר ואם זה משהו של דקה כזה אז אני יורדת וזה נגמר אני חוזרת לרכב... האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט).-הסוסים שלנו משוחררים במרעה...ואנחנו מדבריפ פה על 80 סוסים בערך...אז הם מסתדרים...

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifאני

מה התשובה הנכונה לגביכם/ לגבי החווה בה אתם רוכבים. המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט)שיעור תיאוריה או שלא באים בכלל לחווה. המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט). האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. בשביל זה יש להם שיער חורף ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט).

אני עונה../images/Emo80.gif

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: רוכבים במקורה
המגרש בוצי כזה, מה עושים: רוכבים במקורה ואם רוצים ונעים בחוץ אז בחוץ.
סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו: בטוח לא רוכבים עליו גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם עוברים לרכב במקורה
האוויר קר בטירוף, ולילה אתם: מכסים בקובן את הסוסים שיש להם קובן

פפפפפפפ....

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל- תלוי... אני בדר"כ ירכב או שאני ירכב כרגיל במגרש הגדול למרות שהוא מוצף או שאני יחכה שהרכיבה הטיפולית תסתיים ואני ירכב במקורה... המגרש בוצי כזה, מה עושים: ב. רוכבים כרגיל- רוכבים כרגיל.. ואם הוא ממש בוצי אז גם לא קופצים גבוה.. זה תלוי אם הסוסים מחליקים.. סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. ב. לא רוכבים עליו- אני לא ירכב וגם לא ירכבו עליו עד שהוא יחלים.. גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם- ממשיכה לרכב רק אם המצב ממש ממש רע ויורד גשם זלעפות בחוץ אני יחזור לאורוות... ואם המגרש המקורה פנוי אז אני מלכתחילה ירכב במקורה.. האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. אממ השאלה זה אם זה מאוחר או שזה בצהריים-אחרה"צ.. אם זה בצהריים-אחרה"צ ככה עד 8 אז הסוסים בחווה שלנו מסיימים לעבוד ומכניסים אותם לתאים הם אוכלים.. ומי שצריך שמים לו קובן רק לאלו שהם רגישים לקור ושהם חשופים לרוח... ואני עם הסוס שלי אני ירכב אותו הדבר ואז אני שמה עליו קובן מגבת.. מטפלת בו מכניסה אותו לתא שמה לו הררבבבבה חציר ללילה חחח והוא אוכל תערובת ושמה עליו קובן...

Unreachable

New member
בוהו.

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל
אלא אם כן זה ממש מוגזם... ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט). המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל
ולא מתפרעים יותר מדי..עבודה שקטה ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו
מה הקטע לרכב על סוס חולה\פצוע\שלא מרגיש טוב ?!?!?! ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב
אם זה מבול אז כן...מפסיקים. וגם אין בעיה לחזור כי המנז' שני ס"מ מהאורווה
ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט). האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו..
תאים, חצרות..מה שצריך. הסוסים לא צריכים קובן ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט) בתמונה
סוס מדהיםםםםםםםם

מנצל"שת אפ'חד לא עונה להודעות שלי!

זה מעצבן
אף אחד לא עונה להודעות שלי, אני כתבתי מלפני חודש בערך הודעה ולא מגיבים זה מעצבן
מקווה שתיקחו לתשומת הלב
ממני מאמי של רוכבת יובל.

S H I L G I

New member
אמממ....*לא בטוחה*

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: ב. לא רוכבים המגרש בוצי כזה, מה עושים: תלוי עד כמה בוצי..אם מאד אז לא רוכבים או שעושים טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. ב. לא רוכבים עליו ה. אחר.. (פרט). - מזמינים וטרינר או משו גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב חח באמצע החיים בונים אינדור? נו באמת! האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ד. נותנים להם לאכול (האכלת ערב!)

TauraMan

New member
אצלנו../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

המגרש מוצף לגמרי- לא רוכבים או יוצאים לטיול. המגרש בוצי- רוכבים איפה שיבש סוס חולה בשפעת קלה- שפעת זה די רציני... בטח התכוונת להצטננות.. תלוי בחומרה, בטוח נותנים חופש עד שמחלימים. גשם בזמן רכיבה- אם זה חלש ממשיכה, אם זה חזק או שהסוס משתגע אז נכנסת. קר ולילה- לא עושים כלום.

peligrosa1

New member
הצתננות של סוס...

אני מדגישה הצתננות ולא שפת כבדה הסוס חייב לצאת לא מעמץ לא רכיבה אבל עבודה קלה כן (לונג', שיחרור במגרש,טיול קטן) ובה בשביל לתת זרימת דם ולחמם ולתת לסוס לנקות את דרכי הנשימה ולנשום אויר. כמובן חשוב אחרי זה לשים קובן או לפחות לדאוג שלא התקרר מהר. מה כשאתם קצת מצתננים אז זהו נשכבים מתחת לפוך ולא יוצאים- זה עושה רק יותר גרוע. אותו הדבר חיות.הוכח.

TauraMan

New member
כל הסוסים שלנו כל../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כל הזמן בחצרות. וה2 סוסות שבתאים יוצאות ללפחות 4 שעות ביום. אין מה לדאוג לחופש של הסוסים שלנו....

Unreachable

New member
אני לא חושבת

שהוא התכוון להגיד שלסוסים שלכם אין חופש. הוא בסך הכל תיקן טעות שיכולה להיות לכמה מהאנשים פה.

harazy

New member
פפ

ה. רוכב אבל נזהרר ב. ב.+מטפלים בו ומפנקים הרבההה ה.ממשיך לרכב בתקווה שיספיק אבל אם אי אפשר להמשיך כאילו אם הסוס מתחיל להשתגע אז מפסיק אם היה קובן הייתי שם (אבל לא נחוץ כל כך אצלנו)

ניצקוש

New member
עונה....../images/Emo3.gif

המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. ב. לא רוכבים עליו גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן וזהו....

../images/Emo41.gifעונה

* יוצאים לטיול או שיעורי תאוריה * רוכבים בחלקים הלא בציים * סוס חולה בשפעת -לא רוכבים עליו....דואגים לו יפה יפה קצת לונג' * אם זה גשם חלש כמו שקרה הרבה אז ממשיכים לרכב... * שמים קובנים לכל הסוסים

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני ../images/Emo13.gif

מה התשובה הנכונה לגביכם/ לגבי החווה בה אתם רוכבים. המגרש מוצף לגמריי, מה עושים: א. רוכבים כרגיל ב. לא רוכבים ג. עושים לונג' לסוסים ד. טיול ה. אחר.. (פרט). -שיעור תאוריה.. אני חושבת. או שלא באים לחווה. המגרש בוצי כזה, מה עושים: א. רוכבים, אבל לא קופצים וכאלה.. ב. רוכבים כרגיל ג. לא רוכבים בכלל ד. עושים לונג' ה. טיול סוס חולה, בשפעת קלה, אנחנו.. א. רוכבים עליו כרגיל ב. לא רוכבים עליו ג. עושים לו לונג' ד. מוציאים אותו למרעה/ לחצר.. ה. אחר.. (פרט). גשם תופס אתכם באמצע רכיבה (מבול) אתם.. א. מפסיקים לרכב ב. ממשיכים כאילו לא ירד גשם ג. יוצאים לטיול ד. בונים מגרש מקורה(לא היה לי משו אחר).. ה. אחר.. (פרט).אני ממשיכה, אלא אם כן, הסוס מתחיל להשתגע. האוויר קר בטירוף, ולילה אתם.. א. שמים לסוסים/ לפונים/ לכל הסוסים קובן ב. לא עושים כלום, מכניסים לתאים וזהו.. ג. מוציאים לרכיבה את הסוסים כדי שיתחממו ד. נותנים להם לאכול ה. אחר.. (פרט). - אני לא נמצאת בלילה. =) אבל אני חושבת ששמים קובן לאלו שרגישים.

למעלה