משפט לבלטריקס

דפני1234

New member
סנייפ הצטער לפני שוולדמורט נפל

היא אחרי. למה שיאמינו לה? היא מצטערת כשהיא חלשה.

דפני1234

New member
הוא האמין לסנייפ

למי מהצד הרע, שהוא יודע שהוא המצד הרע, ושלא עזר לו בכלום, הוא האמין? סנייפ עזר לו אז הוא האמין לו.

דפני1234

New member
והוכחה לזה

ציטוט מדבריו של דמבלדור מהספר הרביעי: "סוורוס סנייפ אכן היה אוכל מוות. ואולם הוא חזר לצד שלנו עוד לפני מפלתו של אדון האופל. והפך למרגל שפעל בשרותינו תוך שהוא נטול על עצמו סיכון גדול.."

infinity0

New member
הנאשמת אשמה בסעיפים להלן:

חטיפה ועינוי של פרנק ואליס לונגבוטם - בנוסף על כך גם גרמה נזק בלתי הפיך לשני ההילאים המכובדים הללו. הריגתו של סיריוס בלק - המקום היה מלא עדים אז אין כל דרך שבה הנאשמת תוכל להכחיש את מעשיה ובנוסף על כך הרצח התבצע באמצעות קללה שאין עליה מחילה -דבר המכפיל את חומרתו של העניין.שימוש בקללות שאין עליהן מחילה - זכאית : הרבה אנשים במהלך הספר (בינהם גם הארי) השתמשו בקללות שאין עליהן מחילה , אפילו למדו עליהן והשתמשו בהן בגלוי בשיעורים בהוגוורטס (למרות שהמורה היה אוכל מוות בתחפושת). בנוסף על כך,כפי שנאמר הארי עצמו השתמש בקרושיו ואף הצליח להטיל את הקללה על בלטריקס מבלי שהקללה תחסם ומסתבר שהוא לא נעצר! השתייכות לאוכלי המוות - אשמה (נעצרה כבר על כך). בנוסף על כך יש עוד סעיף בו אני רוצה להאשים את בלטריקס - בריחה מכלא הקוסמים אזקאבן. העונש המומלץ - 20 מאסרי עולם + הוצאת מידע על אוכלי המוות על ידי חקירות של הילאים מוסמכים.

דפני1234

New member
אמורים לשלוח את זה במסר

אבל אני אגיב למה שכתבת אני לא הכחשתי אף אחד מהדברים. רק טענתי שהיא לא הייתה אחראית למעשייה, או שההאשמה לא הייתה פשע. בלטריקס לא נעצרה בגלל שהיא הייתה אוכלת מוות אלא בגלל מה שהיא עשתה ללונגבוטומים. אני טוענת שהיא לא הייתה אחראית למעשיה. ואם היא אכן הייתה בזמן ביצוע הפשע או הווה לא שפויה אי אפשר להאשים אותה. כי מטורפים הם כמו ילדים, הם לא אחראים לעצמם. בקשר להאשמה הנוספת: למה לא כתבתם את זה קודם? אני ביקשתי לא פעם סעיפי האשמה. אני אנסה להגיב לזה יותר מאוחר. אם אתה לא משנה את דעתך, שלח לי זאת בבקשה במסר.

לא מסכימה בקשר לקללות...../images/Emo175.gif

זה שאנשים רבים השתמשו בזה, וזה שהארי השתמש בזה לא הופך את זה לחוקי. לפי חוקי משרד הקסמים היא עשתה עבירה, אין מה לזכות אותה רק בגלל שגם הארי עשה.

דפני1234

New member
תגובה

היא ברחה מכלא מתוך הגנה עצמית. סיריוס בלק העיד שכשאתה שם הרבה זמו הרגשות שלך נהיים יותר פשוטים. מנקודת מבט של ילד, האם תשאר איפה שממש רע לך או תלך עם מישהו שעזר לך בעבר משם? אני לא בטוחה שנקודת מבטה הייתה יותר מפותחת מזה. סך הכל היא שהתה שם 15 שנה.

מה הגנה עצמית?../images/Emo4.gif../images/Emo175.gif

אם ישלחו אותך לכלא מחר, את תברחי ותטעני שהגנת על עצמך? תשאי בעונש שלך, גם אם את לא מסכימה איתו. (וזה לא שהיא לא עשתה את העבירה שעליה היא נאסרה)

דפני1234

New member
בכלא רגיל אין סוהרסנים

בכלא רגיל אם מישהו יהיה בדיכאון יטפלו בו. (לפחות אמורים לעשות את זה.) בלטריקס הייתה במצב שבו הרבה אנשים מתאבדים. ידוע לנו שלא מעט מפסיקים לאכול ומנסים למות. אני לא חושבת שהיה לה כוח נפשי לחשוב על מה היא עושה בעצם.

זה עניין אחר,../images/Emo175.gif

זה שהכלא לא תקין לקבל בני אדם (והעניין הזה במחלוקת, הרי הקוסמים יותר חזקים מבני אדם ולכן אי אפשר לשים אותם בכלא רגיל) לא אומר שמותר לה לקחת את החוק בידיים ופשוט לברוח. אם היא לא הייתה מענה את הלונגבוטומים היא לא הייתה מגיעה לשם. היא הייתה צריכה לחשוב על מעשיה קודם.

דפני1234

New member
היא לא מסוגלת

היא לא יכלה לחשוב על מה היא עושה. "הם הניחו פשוט שאני מאבד את שפיוטי, כמו כל אדם אחר שם" (ציטוט מהארי פוטר 3) ניתן להניח שבלטריקס לא הייתה שפויה לחלוטין אז ולכן היא לא הייתה אחראית למעשיה.

***שפיותי ../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif

מה היא לא מסוגלת, לחשוב על מעשיה לפני שהיא עושה אותם? לא בכלא, לפני שהיא עינתה אותם. שמעי, אדם בלתי שפוי לא ממש יכול לברוח. צריך להיות די שפוי בשביל להצליח.

דפני1234

New member
היא לא ברחה

נתנו לה לצאת. אולי גם באו ולקחו אותה. ויש בריחות של משוגעים ממוסדות. משוגע יכול לברוח.

בלה, עם כמה שאני אוהבת אותה,

אין לי ברירה אלא להיות נגדה ולתבוע אותה! העונש: קודם כל, לקרצף לה את הפה. אח"כ לשלוט בה ע"י אימפריוס ולהגיד לה.. I DUNNO...ללקק להארי את הנעליים. אח"כ לענות אותה בקרושיאטוס 24 שעות ובסוף להרוג אותה. MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH................

למעלה