משפט לבלטריקס

דפני1234

New member
משפט לבלטריקס

אנחנו הולכים לעשות כאן משפט חוזר לבלטריקס. כל אחד שרוצה יכול לשלוח אלי במסר את ההצבעה שלו האם בלטריקס היא אשמה או זכאית בכל אישום. במקרה שהיא אשמה אשמח אם תצרפו גם עונש. ההצבעה תמשך שבוע. האישומים: חטיפה ועינוי של פרנק ואליס לונגבוטם. ניסיון להחזיר את הלורד וולדמורט לחיים הריגה של סיריוס בלק. הטלת הקללות שאין עליהם מחילה על נוויל לונגבוטם והארי פוטר.. לימוד קטין כיצד להטיל אחת מהקללות שאין עליהם מחילה. השתייכות לאוכלי המוות להזכירכם: חובת ההוכחה מוטלת על התביעה. אני וYou Know Me בהגנה. חייכנית מקסימה בתביעה. בבקשה, לפני ההצבעה תשקלו את העובדות. אל תצביעו בלי לחשוב פעמיים.

התביעה-

חטיפה ועינוי של פרנק ואליס לונגבוטם- הוכח כבר בספרים. ניסיון להחזיר את הלורד וולדמורט לחיים- זה מה שאוכלי המוות עושים, ומעצם היותה אוכלת מוות היא ניסתה להחזירו לחיים. הריגה של סיריוס בלק- היא אמנם לא רצחה אותו (על מי אני עובדת
) אבל היא גרמה למותו כשנלחמו זה בזו באגף המסתורין או משלויהיה. הטלת הקללות שאין עליהם מחילה על נוויל לונגבוטם והארי פוטר- כשנלחמה בהם באגף המסתורין... לימוד קטין כיצד להטיל אחת מהקללות שאין עליהם מחילה- הסבירה להארי שכעס צודק בלבד לא יעזור לו להטיל קללה, ואסור ללמד את הקללות האלה. השתייכות לאוכלי המוות-עוזרת ללורד וולדמורט...

אני מצטערת להעיר...

אבל דמייני לעצמך שאת עומדת מול הקסמהדרין, בעודן עושה שימוע לבלאטריקס לסטריינג' לבית בלק. הטענות שלך לא יכולות להיות "הוכח כבר בספרים." תגידי: "בלאטריקס לסטריינג' הואשמה בעבר בחטיפתם ובעינויים של בני הזוג לונגבוטום, ולא בסיימה לרצות את עונשה בכלא אזקבן..."

דפני1234

New member
תגובה

אני לא כופרת בעובדות. אני אומרת שיש הרבה מעבר להן בסיפור.

Avi potter

New member
עוד תביעה נגד בלטריקס...

אני יודע שאני לא קשור לתביעה, אבל זו עוד טענה שמצדיקה את חזרתה לכלא: הסגת גבול במשרד הקסמים לתוך מחלקת המסתורין.

דפני1234

New member
אין בעיה

רק שאלה: למה לא כתבו את זה כשביקשתי אישומים? שפכתי כבר ים של דיו וירטואלי על המצב של בלטריקס אז. אני חושבת שזה נכון גם לזה.

את קצת מגזימה../images/Emo175.gif

מצב נפשי קשה אולי יכול לגרום לך להרוג, אבל היא יודעת, בלי ספק היא יודעת שאסור לה להתקרב לשם, אז מה, היא הלכה שם וחשבה לה "טובנו, אני משוגעת, מותר לי הכל"? היא יכלה לא ללכת לשם, לחכות נגיד בחוץ, אם משהו יקרה, לתת לאחרים להיכנס, אבל היא בחרה להיכנס.

דפני1234

New member
היא לא חשבה על עצמה כמשוגעת.

לא בטוח. פשוט הדברים בראש שלה השתנו. משרד הקסמים שלח אותה לאזקבאן. וולדמורט הציל אותה. למה שהיא תעדיף את חוקי משרד הקסמים על וולדמורט? יותר מזה, הרבה בעיות פסיכולוגיות יכולות לגרום לסולם ערכים מעוות.

תגובה../images/Emo175.gif

למה שהיא תעדיף? כי היא לא רוצה להגיע עוד פעם לאזקבאן. סליחה, כל המשפט הזה הוא בגלל שבלטריקס לא קיבלה את חוקי משרד הקסמים, אז את שואלת אותי למה שתעדיף? למה שאני אקשיב לחוקי המדינה? הם שלחו אותי לבצפר!

אם היא משוגעת../images/Emo175.gif

אז אסור להלהסתובב חופשי. אה, ובדקתי- היא עינתה את הלונגבוטומים לפני שהיא נשלחה לאזקבאן.

דפני1234

New member
אי שפיות זמנית

זה דבר שנבע מהמצב המטוח שלה אז. מה שהיא עשתה אחרי אזקבאן נובע מאזקבאן. ואני חושבת שהיא צריכה להיות תחת השגחה פסיכולוגית.

וממה נובע מה שהיא עשתה לפני אזקבן?

+
פסיכולוגית?! היא רוצחת!! היא צריכה להיות תחת השגחה של סוהרסנים ופסיכיאטרים!!

דפני1234

New member
כתבתי על זה במאמר ההגנה

תקראי על זה בסעיף שאני מדברת בו על מה שהיא עשתה ללונגבוטומים. וזה באמת רעיון לשים מישהי עם בעיות נפשיות ליד סוהרסנים. אנחנו רוצים לעזור לה או לגרום לה להשתגע יותר?

את כתבת...../images/Emo175.gif

שהיא עשתה את זה כי היא הייתה באזקבן ולא רצתה לחזור... אבל היא לא הייתה באזקבן.

למעלה