משפחת נתניהו

לאונידס

Active member
בדיוק במועד שנקבע מראש. מה קרה לכל נבואות התשקורת והרל"בים?
המועד היה צריך להיות היום בו הוא כבר לא ראש הממשלה,
כמו שנשיא ארה"ב עוזב את הבית הלבן ביום בו הוא כבר לא נשיא, ראש ממשלת בריטניה עוזב את דאונינג 10 ביום הוא חדל מלהיות ראש הממשלה ונשיא מדינת ישראל עוזב את בית הנשיא ברגע בו יש נשיא חדש.

יכול להיות שצריך לחגוג את עצם האירוע כל כך יוצא דופן בו מר נתניהו לא שיקר ועמד במילתו, אני נגד
האיש הזה עומד לדין על הפשע הכמעט הכי חמור שיכול לפשוע פקיד ציבור - נטילת שוחד,
יכול להיות שתהיה ועדת חקירה לפרשת כלי השיט ואז אולי יצטרך לעמוד לדין באשמת בגידה,
לדעתי נכון לרגע הזה חבטו באיש הזה מספיק, אם הוא לא יתחיל ביוזמתו (או לשלוח את עושי דברו) עוד פעם לצאת לתקשורת בעניינים שאינם נובעים מתפקידו כראש האופוזיציה, להסית ולהדיח, אני חושב שכדאי להניח לו.

Harrington

Well-known member
מנהל
המועד היה צריך להיות היום בו הוא כבר לא ראש הממשלה,
"היה צריך להיות" לדעת מי? המועד נקבע בין שני האישים שמיישבים את הבית. כך תמיד היה וזה בסדר גמור. זה שהתשקורת והרל"בים לא אוהבים את זה ומוצאים בזה סיבה לחגיגה, שיבושם להם. תכל'ס מדובר בנון-אישיו מוחלט.
יכול להיות שתהיה ועדת חקירה לפרשת כלי השיט ואז אולי יצטרך לעמוד לדין באשמת בגידה,
הסר דאגה מליבך. נתניהו לא יועמד לדין על בגידה. גם לא אם יוקמו 5000 ועדות חקירה. זאת אחלה תיאוריה, אחלה השמצה, סלוגן נהדר לקמפיינים. אבל אין בזה שום ממש משום בחינה. גם תומכי ועדת החקירה יודעים זאת כמובן.

לאונידס

Active member
"היה צריך להיות" לדעת מי? המועד נקבע בין שני האישים שמיישבים את הבית. כך תמיד היה וזה בסדר גמור. זה שהתשקורת והרל"בים לא אוהבים את זה ומוצאים בזה סיבה לחגיגה, שיבושם להם. תכל'ס מדובר בנון-אישיו מוחלט.
לא, מעון ראש הממשלה לא שייך לא לנתניהו לא לבנט והם לא יכולים לסבלט אותו ישירות או דרך AIrBnB כשבא להם.
המעון הוא רכוש האזרחים שניתן להם כפיקדון למילוי תפקידם הרשמי.
נכון אף אחד לא כתב בחוק את המובן מאיליו, גם בארה"ב אף אחד לא כתב בחוק שנשיא שהוא כבר לא נשיא עוזב את הבית הלבן.
כנראה שאף אחד לא חשב על מקרה כמו משפחת נתניהו.

כבודו החליט שמדובר בנון אישיו, קביעתו של כבודו חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך.

הסר דאגה מליבך. נתניהו לא יועמד לדין על בגידה. גם לא אם יוקמו 5000 ועדות חקירה. זאת אחלה תיאוריה, אחלה השמצה, סלוגן נהדר לקמפיינים. אבל אין בזה שום ממש משום בחינה. גם תומכי ועדת החקירה יודעים זאת כמובן.
אני לא מודאג, אותי אף אחד לא יעמיד לדין באשמת בגידה.
מי שדואג הם אלו המתנגדים לוועדת החקירה, במיוחד מי שיכול להיות מואשם בבגידה.

קביעתו של כבודו שאין בדברים ממש חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך, בין אלו הגלויות ובין אלו שצריכות להתברר.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא, מעון ראש הממשלה לא שייך לא לנתניהו לא לבנט והם לא יכולים לסבלט אותו ישירות או דרך AIrBnB כשבא להם.
וכך בכל זאת הם עשו הרשעים האלה :). בדיוק כפי שנהוג בכל העניינים האלה. תתגבר.
כבודו החליט שמדובר בנון אישיו, קביעתו של כבודו חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך.
ברגע ששני האישים הרלוונטיים סיכמו ביניהם, אכן מדובר בנון-אישיו. משהו שמעניין רק את הרל"בים שכועסים כנראה שאין להם משהו יותר ענייני לתקוף עליו :). יתגברו. או שלא. ספק אם זה באמת מעניין מישהו.
גם את נתניהו לא, כך שיש לכם משהו במשותף :).
לא, דווקא אף אחד לא חושש מזה :). צר לי באמת לאכזב. אמנם זאת תיאוריה יפה. אבל היא לא מחזיקה מים.
קביעתו של כבודו שאין בדברים ממש חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך, בין אלו הגלויות ובין אלו שצריכות להתברר.
בלה בלה בלה.

לאונידס

Active member
וכך בכל זאת הם עשו הרשעים האלה :). בדיוק כפי שנהוג בכל העניינים האלה. תתגבר.

ברגע ששני האישים הרלוונטיים סיכמו ביניהם, אכן מדובר בנון-אישיו. משהו שמעניין רק את הרל"בים שכועסים כנראה שאין להם משהו יותר ענייני לתקוף עליו :). יתגברו. או שלא. ספק אם זה באמת מעניין מישהו.

גם את נתניהו לא, כך שיש לכם משהו במשותף :).

לא, דווקא אף אחד לא חושש מזה :). צר לי באמת לאכזב. אמנם זאת תיאוריה יפה. אבל היא לא מחזיקה מים.

בלה בלה בלה.
שנינו יודעים מה המשמעות של תגובה לגופו של אדם ולא לגופו של עניין,
אין לך מה להגיד לגופו של עניין.
מאחל לך בריאות טובה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שנינו יודעים מה המשמעות של תגובה לגופו של אדם ולא לגופו של עניין,
אין לך מה להגיד לגופו של עניין.
מאחל לך בריאות טובה.
לגמרי צודק :). על ההזיות הרל"ביות אכן קשה למצוא מה להגיב עניינית. כל שיש לי זה רחמים על אלו שעדיין נזקקים להם. זה אגב לא נכתב בציניות.

שחר 676

Well-known member
המעון הוא רכוש האזרחים שניתן להם כפיקדון למילוי תפקידם הרשמי.
נכון אף אחד לא כתב בחוק את המובן מאיליו, גם בארה"ב אף אחד לא כתב בחוק שנשיא שהוא כבר לא נשיא עוזב את הבית הלבן.
כנראה שאף אחד לא חשב על מקרה כמו משפחת נתניהו.

לדעתי , מיטב הבנתי וידיעתי.

ליאוניד ?
שוב התחלת לדקלם ססמאות.

ראש ממשלת ישראל התגורר בבלפור 12 שנים ברציפות - מן הראוי שיהיו לו מספר שבועות להתארגן ולעזוב - נראה לי הוגן לחלוטין.

הזעקות שלכם נובעות מפרנויה חמוצה קטנונית ודיכאונית שכן עדיין אינכם מאמינים שהצלחתם להדיחו ממשרד רוה"מ - האמת שכלל לא הדחתם אותו - מי שהדיח אותו היו שני גנבים פוליטים אשר העבירו כ 12 מנדטים ימנים אל השמאל ורק בזכותם מנהיגו המועדף של רוב העם היהודי הפך להיות ראש האופוזיציה.

נתניהו כלל לא נחקר כחשוד בפרשת הצוללות , זו עובדה !

מנדלבליט הגיש כתב אישום בן שלושה סעיפים הזויים נגד נתניהו - מה מונע ממנו להגיש עוד אחד ? אילו היה כאן צל שקרי של ראיה נגד נתניהו הוא כבר היה נחקר באזהרה , לא ?

וחוץ מזה אני עדיין לא נתקלתי בבוגד ימני (על רקע אידיאלוגי) כולם היו שמאלנים - מה לעשות , עובדה !​

הפמפום התקשורתי של הבלון הקרוי "פרשת הצוללות" בהקשר נתניהו - נובע אך ורק מאותה פרנויה מטורפת עליה דיברתי קודם - החונטה ממשיכה להתנכל לנתניהו גם כשהוא באופוזיציה וזאת מפני שהוא מהווה איום גדול מאד על המשך יציבותה.

נתניהו מערער את בטחונכם העצמי , הוא מציג את בנט כזאטוט מבולבל , הוא מוביל אופוזיציה לוחמת ומצליח לערער את הקואליציה ולכן החונטה השמאלנית מתגייסת לעזרה באיתות לנתניהו....."תוריד רגל מהגז או שנפתח בוועדת חקירה אשר תכפיש מחדש את שמך"

ליאוניד - החונטה השמאלנית תקשורתית שולטת במוחם של רוב "הגויים לעתיד משבט השמאלנים" ואין לי שום בעיה בנושא שכן למרות שבפועל רובכם עדיין יהודים אני איני מכיר בכם ככאלה (סובייקטיבית) שכן עוד כמה דורות לא ישאר משושלתכם שום אלמנט אשר מקשר ביניכם לבין דת אבותיכם ולכן כבר מעכשיו איני רואה בכם את בני עמי.

עולם הולך ונעלם...ברבות השנים שושלתכם לא תתאסלם , רוב הסיכויים שהיא תתנצר אבל כך או כך זה ממש לא משנה עבור היהודים הגאים ביהדותם.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עולם הולך ונעלם...ברבות השנים שושלתכם לא תתאסלם , רוב הסיכויים שהיא תתנצר אבל כך או כך זה ממש לא משנה עבור היהודים הגאים ביהדותם.
הזכרת לי עכשיו עוד שמאלן...
יותר נכון בוגד שהוא כבר לא "גוי לעתיד", אל ממש גוי אמיתי.
קוראים לו "מורדכי ואנונו" הוא התנצר לא מכבר ושמעתי שהוא עורך מיסות נפלאות בבית לחם בעיקר בימי ראשון.
הבישופ של בית לחם חולה עליו. |חיוךרחב|

שחר 676

Well-known member
הזכרת לי עכשיו עוד שמאלן...
יותר נכון בוגד שהוא כבר לא "גוי לעתיד", אל ממש גוי אמיתי.
קוראים לו "מורדכי ואנונו" הוא התנצר לא מכבר ושמעתי שהוא עורך מיסות נפלאות בבית לחם בעיקר בימי ראשון.
הבישופ של בית לחם חולה עליו. |חיוךרחב|

אט אט רובם הולכים ומאבדים קשר עם היהדות....מתבוללים , בזים ומוקיעים את דת אבותיהם תחת כל עץ רענן , מחפשים בקטנוניות מדהימה סימנים מינוריים לכפיה דתית , משאירים צוואה לשריפת גופתם לאחר מותם או תורמים את גופם למדע ועוד ועוד.....

מה צפוי לעם היהודי עם "יהודים" מסוג זה ? ובכן , התשובה היא הטמעות מוחלטת , אבדן מוחלט ומה לעשות שרוב אוכלוסיית "הנאורים והמתקדמים" משבט השמאלנים נמצאים בשלב כזה או אחר של תהליך רב דורות של התפוגגות עליו אני מדבר.

מדובר באנשים מסכנים אשר איבדו את עברם ולכן גם עתידם לוטה בערפל - לדעתי יש בהם סממנים אוטואנטישמים....שנאה עצמית מוסתרת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
משפחת נתניהו עזבה את בלפור
עכשיו, שייכנס הבלופר. (לכאורה).
עכשיו משפצים את בלפור, כביכול לכבוד בנט.
אבל בפועל מי שיאכלס את בלפור בעתיד זה יהיה נתניהו.
נתניהו יודע את זה,
אנחנו הבוחרים הנאמנים שלו יודעים את זה.
וגם השמאל יודע את זה.
הם יודעים שממשלת בנט היא דבר ארעי ובר חלוף
בנט בעוד כמה שנים יהיה אפיזודה חולפת.

SupermanZW

Well-known member
בחיאת, מי זה? נתניהו או בנט?

קבצים מצורפים

• Mr Bogus.jpg
    Mr Bogus.jpg
    KB 29.4 · צפיות: 3

שחר 676

Well-known member
בושה למדינה שהוא עזב כמו גנב בלילה..

כל הטרראם התקשורתי בדבר עזיבת נתניהו את בלפור נובעת מהרצון השמאלני לביישו/להשפילו/לבזותו.

הם ניסו לצייר תרחישי אימה בהם נתניהו / מצביעיו לא יקבלו את דין הבוחר - הפציצו אותנו בהשוואות בין ההתפרעות בגבעת הקפיטול לבין מצביעי נתניהו האלימים והברברים שיבעירו את המדינה וכן הלאה.

כולנו צריכים להבין - אין כאן תקשורת מיינסטרימית אובייקטיבית - יש כאן פלטפורמת תעמולה שמאלנית חפה ממינימום אתיקה מקצועית המגויסת עבור מיטוט שלטון הימין..

למעלה