שמלת תחרה1
Well-known member
משפחת נתניהו עזבה את בלפור
עכשיו, שייכנס הבלופר. (לכאורה).
בדיוק במועד שנקבע מראש. מה קרה לכל נבואות התשקורת והרל"בים?משפחת נתניהו עזבה את בלפור
המועד היה צריך להיות היום בו הוא כבר לא ראש הממשלה,בדיוק במועד שנקבע מראש. מה קרה לכל נבואות התשקורת והרל"בים?
"היה צריך להיות" לדעת מי? המועד נקבע בין שני האישים שמיישבים את הבית. כך תמיד היה וזה בסדר גמור. זה שהתשקורת והרל"בים לא אוהבים את זה ומוצאים בזה סיבה לחגיגה, שיבושם להם. תכל'ס מדובר בנון-אישיו מוחלט.המועד היה צריך להיות היום בו הוא כבר לא ראש הממשלה,
הסר דאגה מליבך. נתניהו לא יועמד לדין על בגידה. גם לא אם יוקמו 5000 ועדות חקירה. זאת אחלה תיאוריה, אחלה השמצה, סלוגן נהדר לקמפיינים. אבל אין בזה שום ממש משום בחינה. גם תומכי ועדת החקירה יודעים זאת כמובן.יכול להיות שתהיה ועדת חקירה לפרשת כלי השיט ואז אולי יצטרך לעמוד לדין באשמת בגידה,
לא, מעון ראש הממשלה לא שייך לא לנתניהו לא לבנט והם לא יכולים לסבלט אותו ישירות או דרך AIrBnB כשבא להם."היה צריך להיות" לדעת מי? המועד נקבע בין שני האישים שמיישבים את הבית. כך תמיד היה וזה בסדר גמור. זה שהתשקורת והרל"בים לא אוהבים את זה ומוצאים בזה סיבה לחגיגה, שיבושם להם. תכל'ס מדובר בנון-אישיו מוחלט.
אני לא מודאג, אותי אף אחד לא יעמיד לדין באשמת בגידה.הסר דאגה מליבך. נתניהו לא יועמד לדין על בגידה. גם לא אם יוקמו 5000 ועדות חקירה. זאת אחלה תיאוריה, אחלה השמצה, סלוגן נהדר לקמפיינים. אבל אין בזה שום ממש משום בחינה. גם תומכי ועדת החקירה יודעים זאת כמובן.
וכך בכל זאת הם עשו הרשעים האלהלא, מעון ראש הממשלה לא שייך לא לנתניהו לא לבנט והם לא יכולים לסבלט אותו ישירות או דרך AIrBnB כשבא להם.
ברגע ששני האישים הרלוונטיים סיכמו ביניהם, אכן מדובר בנון-אישיו. משהו שמעניין רק את הרל"בים שכועסים כנראה שאין להם משהו יותר ענייני לתקוף עליוכבודו החליט שמדובר בנון אישיו, קביעתו של כבודו חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך.
גם את נתניהו לא, כך שיש לכם משהו במשותףאני לא מודאג, אותי אף אחד לא יעמיד לדין באשמת בגידה.
לא, דווקא אף אחד לא חושש מזהמי שדואג הם אלו המתנגדים לוועדת החקירה, במיוחד מי שיכול להיות מואשם בבגידה.
בלה בלה בלה.קביעתו של כבודו שאין בדברים ממש חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך, בין אלו הגלויות ובין אלו שצריכות להתברר.
שנינו יודעים מה המשמעות של תגובה לגופו של אדם ולא לגופו של עניין,וכך בכל זאת הם עשו הרשעים האלה. בדיוק כפי שנהוג בכל העניינים האלה. תתגבר.
ברגע ששני האישים הרלוונטיים סיכמו ביניהם, אכן מדובר בנון-אישיו. משהו שמעניין רק את הרל"בים שכועסים כנראה שאין להם משהו יותר ענייני לתקוף עליו. יתגברו. או שלא. ספק אם זה באמת מעניין מישהו.
גם את נתניהו לא, כך שיש לכם משהו במשותף.
לא, דווקא אף אחד לא חושש מזה. צר לי באמת לאכזב. אמנם זאת תיאוריה יפה. אבל היא לא מחזיקה מים.
בלה בלה בלה.
לגמרי צודקשנינו יודעים מה המשמעות של תגובה לגופו של אדם ולא לגופו של עניין,
אין לך מה להגיד לגופו של עניין.
מאחל לך בריאות טובה.
לדעתי , מיטב הבנתי וידיעתי.לא, מעון ראש הממשלה לא שייך לא לנתניהו לא לבנט והם לא יכולים לסבלט אותו ישירות או דרך AIrBnB כשבא להם.
המעון הוא רכוש האזרחים שניתן להם כפיקדון למילוי תפקידם הרשמי.
נכון אף אחד לא כתב בחוק את המובן מאיליו, גם בארה"ב אף אחד לא כתב בחוק שנשיא שהוא כבר לא נשיא עוזב את הבית הלבן.
כנראה שאף אחד לא חשב על מקרה כמו משפחת נתניהו.
כבודו החליט שמדובר בנון אישיו, קביעתו של כבודו חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך.
אני לא מודאג, אותי אף אחד לא יעמיד לדין באשמת בגידה.
מי שדואג הם אלו המתנגדים לוועדת החקירה, במיוחד מי שיכול להיות מואשם בבגידה.
קביעתו של כבודו שאין בדברים ממש חסרת משקל וערך, לעובדות יש משקל וערך, בין אלו הגלויות ובין אלו שצריכות להתברר.
הזכרת לי עכשיו עוד שמאלן...עולם הולך ונעלם...ברבות השנים שושלתכם לא תתאסלם , רוב הסיכויים שהיא תתנצר אבל כך או כך זה ממש לא משנה עבור היהודים הגאים ביהדותם.
לדעתי , מיטב הבנתי וידיעתי.הזכרת לי עכשיו עוד שמאלן...
יותר נכון בוגד שהוא כבר לא "גוי לעתיד", אל ממש גוי אמיתי.
קוראים לו "מורדכי ואנונו" הוא התנצר לא מכבר ושמעתי שהוא עורך מיסות נפלאות בבית לחם בעיקר בימי ראשון.
הבישופ של בית לחם חולה עליו.![]()
לפי מה שקבע נתניהו. ולא לפי רצון בנט.בדיוק במועד שנקבע מראש. מה קרה לכל נבואות התשקורת והרל"בים?
לפי מה שנקבע בתיאום בין נתניהו לבנט. אל תאמיני להבלי התשקורת בעניין.לפי מה שקבע נתניהו. ולא לפי רצון בנט.
שאפו לנתניהו.
עכשיו משפצים את בלפור, כביכול לכבוד בנט.משפחת נתניהו עזבה את בלפור
באמת נגמר על מה לתקוף האבושה למדינה שהוא עזב כמו גנב בלילה..
אני מניח שהם בחרו שעה בגלל התשחורתבאמת נגמר על מה לתקוף הא? אם זה הגיע לענייני השעה בה מישהו נכנס לרכב, המצב באמת קשה
.
וואלה נכון.אני מניח שהם בחרו שעה בגלל התשחורת
לדעתי , מיטב הבנתי וידיעתי.בושה למדינה שהוא עזב כמו גנב בלילה..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.