היבסקוס צהוב אדום
S shelico New member 7/6/07 #39 אל תפסיקייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אין לי אוויר.... את חייה בטהיטי ?
ה הקמה New member 7/6/07 #44 Hibiscus elatus עץ ע נ ק ק ק זה הגזע . כשקניתי פעם שתיל קטן אף אחד לא טרח לספר שיהיה עץ ולכן לא עוצב כמו שצריך.
Hibiscus elatus עץ ע נ ק ק ק זה הגזע . כשקניתי פעם שתיל קטן אף אחד לא טרח לספר שיהיה עץ ולכן לא עוצב כמו שצריך.
S shelico New member 7/6/07 #45 לך ולמיקלה אין גינה - זה גן בוטני אפשר סיור מודרך ? לא ראיתי אותו אף פעם
S shelico New member 7/6/07 #50 לגונריה ההיביסקוס שלך הזכיר לי את הלגונריה לגונריה פטרסון שם מלא - גם כן ממשפחת החלמיתיים יש שדירה מול הבית שלי
לגונריה ההיביסקוס שלך הזכיר לי את הלגונריה לגונריה פטרסון שם מלא - גם כן ממשפחת החלמיתיים יש שדירה מול הבית שלי
S shelico New member 7/6/07 #51 מקרוב יותר יש בו משהו מקסים באופן מיוחד לא יודעת לשים את האצבע בדיוק על הנק' אולי בגלל שהפרחים גדולים (קטנים יחסית להיביסקוס) ושעווניתיים אולי בגלל העלווה שמזכירה זית
מקרוב יותר יש בו משהו מקסים באופן מיוחד לא יודעת לשים את האצבע בדיוק על הנק' אולי בגלל שהפרחים גדולים (קטנים יחסית להיביסקוס) ושעווניתיים אולי בגלל העלווה שמזכירה זית
ש שמוליק שמואלי New member 7/6/07 #83 אני לא ! הייתי שותל לגנוריה באזור מגורים וזאת משום הסיבים, דמויי פיברגלס, הנמצאים בפרי ובעלי פוטנציאל לבעיות עיניים.
אני לא ! הייתי שותל לגנוריה באזור מגורים וזאת משום הסיבים, דמויי פיברגלס, הנמצאים בפרי ובעלי פוטנציאל לבעיות עיניים.
א אוראליאסון New member 7/6/07 #42 יש למישהו תמונה של מעוג ימי? כמו זה שיש למלצר עם עדיפות לתמונה של השיח המלא