היביסרוס פורח על קצה הענף הגיזום צריך להיות בסוף החורף אם גזמת מאוחר יותר - אולי זאת הבעיה
S shelico New member 7/6/07 #54 היביסרוס פורח על קצה הענף הגיזום צריך להיות בסוף החורף אם גזמת מאוחר יותר - אולי זאת הבעיה
ס סמסיים New member 7/6/07 #80 ואם לא גזמתי בכלל? כבר למעלה משנה. אין פרחים. שליקו, אמרת שתבואי אז תביאי איתך את ערכת הרופא (מד חום וסטטוסקופ). מחכה לך.
ואם לא גזמתי בכלל? כבר למעלה משנה. אין פרחים. שליקו, אמרת שתבואי אז תביאי איתך את ערכת הרופא (מד חום וסטטוסקופ). מחכה לך.
פ פינית New member 7/6/07 #66 שליקו, יופי של שרשור, עושה צדק עם ההיביסקוס שרובינו כבר לא יכולנו לסבול בגלל כל הגדרות החיות הזקנות שראינו בכל חצר. לי יש רק את הסורי עם הפרח הסגול אבל ממש בא לי עוד כמה להכניס לגינה. תודה,תודה.
שליקו, יופי של שרשור, עושה צדק עם ההיביסקוס שרובינו כבר לא יכולנו לסבול בגלל כל הגדרות החיות הזקנות שראינו בכל חצר. לי יש רק את הסורי עם הפרח הסגול אבל ממש בא לי עוד כמה להכניס לגינה. תודה,תודה.
E e v r i l New member 7/6/07 #69 ../images/Emo192.gifהיביסקוסים נקודת החולשה שלי מכבר הימים פרחי ארץ ישראל פעם מזמן היתי קוטפת מוציאה את האבקן ומדביקה על האף מהאדומים של הגדרות שהקיפו כל חצר ובית והצוף היה מתוק כמי סוכר.
../images/Emo192.gifהיביסקוסים נקודת החולשה שלי מכבר הימים פרחי ארץ ישראל פעם מזמן היתי קוטפת מוציאה את האבקן ומדביקה על האף מהאדומים של הגדרות שהקיפו כל חצר ובית והצוף היה מתוק כמי סוכר.
M meiraval New member 7/6/07 #81 מצטרפת לדברי פינית עד לא מזמ כששמעתי היביסקוס אמרתי איכס. אבל אתן מוכיחות לי את ההיפך הגמור. שישור יפהפה שמנפץ לי את הדעות הקדומות שהיו לי. ד"א, פינית, נעלמת לכמה ימים, או שרק נדמה לי?
מצטרפת לדברי פינית עד לא מזמ כששמעתי היביסקוס אמרתי איכס. אבל אתן מוכיחות לי את ההיפך הגמור. שישור יפהפה שמנפץ לי את הדעות הקדומות שהיו לי. ד"א, פינית, נעלמת לכמה ימים, או שרק נדמה לי?
פ פינית New member 8/6/07 #86 כמה ימים של שיפוצים שנמשכו שבועיים..... מדי פעם הצצתי , נהניתי מאד והנה אני כאן שוב... עד לפעם הבאה בחודש הבא
כמה ימים של שיפוצים שנמשכו שבועיים..... מדי פעם הצצתי , נהניתי מאד והנה אני כאן שוב... עד לפעם הבאה בחודש הבא