משעמם. תסלחו לי?
.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif

ביתמלון באילת. ולפגוש שם את פופיק!!!!!11111
אתן לא

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif בבית מלון אפשר מלא תעלולים

לשים לאנשים קרח בחדר [במיוחד שצועקים עליך להיות בשקט!!11] לפגוש כוכבים מחו"ל שמעולים בכדורגל [וגם מראה לא חסר להם.
] לעשות קרבות קרח בבריכה. מרדפים במלון. לעבור על אלו מהקבלה [ולקחת להם את כל הסוכריות..!11] אני גם רוצה .

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifממממממ.......................

-ליסוע עם החברות לסופרלנד\שפיים\מימדון\בריכה. -לא ליסוע ללונפארק בל-אביב,אח שלי נתקע בעלייה באנקונדה,וזה לא היה נחמד >< -לקרא את הספרים של שרון קריץ'
. -לדרבן את גילי לתרגם את ה"פ 6 מהר מאד. -דוליז. -ליסוע לירושלים(טיול פיצוי על זה שלא יצאתי עם הכתה
.)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלא הייתי שם אף פעם.

ואני רוצה לראות את ההיסטוריה וכו'.

Nagboom

New member
יש לי!

*לקרוא מחדש את כל הספרים של הארי פוטר ולחפש בהם רמזים. *להרוג את חברות שלי. *להיכנס למישהו בנחיריים

../images/Emo15.gifנמנמ.

-להדביק אנשים מגיל עמל ב"נמנמ". גילעמלניק אחד הודבק בהצלחה
-לעזור כמה שיותר כפלוגית בקייצת
-לא למות מהתמוטטות עצבים או תשישות בסוף הקייצת. -לעשות לענט כמה שיותר נחמד ביומולדת שלה, כי היא תהייה מסריחה בסוף טיול מים. -לא להחליק בטיול מים. -ללכת למפגש. -למצוא דרך לתקשר *איתו* -לרקוד. -להיפגש עם חברות. אני לא רוצה ניתוק><.

לדרוך על מדוזות? ../images/Emo21.gif

נו, ים הייתה יכולה להיות אפשרות טובה. במיוחד אם גרים 5 דקות הליכה ממנו;[

917635

New member
רעיון מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

זה לא יעלה לכם אפילו אגורה! לא צריך לקום בשביל זה מהמיטה! אפשר לבד וגם עם עם חברים! ... לא לעשות כלום

../images/Emo110.gifאבל אין לי כח לקרוא את של

כולם..אני אקווה שאנשים לא כתבו את מה שאני אכתוב.. 1) אילתתת 2) ללמוד לגלוש:O 3) לצייר דוליז 4) ללכת לבריכה 4) לעשות ספורט!! להתחיל ללכת ברגל או ללכת לחדר כושר:) 5) ללכת לעשות קטיף:) 6) לשפץ את החדר- לצבוע את הקירות, לסדר את הארון וכאלה:) 7) להכין צמידים מחרוזים או חוטים.. 8) ללמוד לרקום או לתפור או ללמוד משהו אומנותי חדש:) 9) למצוא עבודה 10) ללכת לקניון

Shusho

New member
למצוא אהבה

לחדש קשרים עם אנשים לדבר עם כללללללללל הבנות בפורום לפני המפגש לארגן משחק מגניב למפגש לאמץ תחביב מיוחד לחופש (ספורט, אומנויות למיניהן כמו עיצוב פנים ואופנה, חרוזים, ציור, שירה, ושאר דבריםשעולים לכן לראש ותמיד דחיתן כי אין זמן. עכשיו יש!!!!!11). לפתור את כל הבעיות שהיו לכן במשך השנה לסלוח לכולם. לאהוב את כולם בחזרה, בלי שנאה יותר. לחייך.

Shusho

New member
וללכת לניצנים../images/Emo13.gif

עדיף להופעה של היהודים כדי שאראה אתכן שם

יש שם הרבה פרחות../images/Emo122.gif../images/Emo21.gif

לפני שנתיים אספתי פקקים וכבר התכוונתי ללכת אבל אם אני לא טועה לא הלכתי בסוף כי עוד חברות שלי רצו. פיו, איזה מזל
. מה לילדה בכיתה ה' היה לחפש שם? :0

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo109.gifשנה שעברה חברות שלי הלכו

להופעה של משינה. גמני רוצה משינה
משינההההההההההההההההההההההההההההההה.
משינה!!!!! ניצן רוצה משינה!.

למעלה