משעמם. תסלחו לי?
.

Radio Joe

New member
משעמם. תסלחו לי? ../images/Emo3.gif.

אז ככה, בקיצור, בואו *ננסה* לעשות רשימה של 338 דברים לעשת בחופש. יאללה, להתאמץ! תנסו לא להגיד אותו דבר פעמיים, לכל אחד מותר להציע עד 10 דברים!
. בהצלחה~!!1 ומי ש*תברח* תקבל בתחת~!!!1

Radio Joe

New member
מתחילה! :]

*לקרוא ספרים *להיות בפורום, דה~! *מפגשים. *דוליז. *טלוויזיה ומחשב. *לישון. *לעשות שיעורים
*בייביסיטר/עבודה כלשהי לשכנים או משהו. *לעזור בגן של האחים הקטנים. *מסיבת פיג'מות~!

אני גם משתעממת ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אז הינה אולי כמה דברים: לישון לקורא ספר טוב לשמוע מוזיקה לצייר דוליז לבוא למפגשי פורום ללכת לים או לברכה ללמוד.. לטייל בארץ או בעולם עם המשפחה לשוטט בארכיון של הפורום שלנו.. למצוא עבודה ולעבוד

אה ומשהו חשוב ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

........................ *הולכת בזריזות* *מלטת* *בורחת*

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

1.ללכת לרכב
. 2.להיפגש עם חברות. 2.3.ללכת לבריכה. 4.ללכת לים. 5.ללכת לקייטנה
. 6.להיות במחשב. 7.להשתעמם. 8.ללמוד [ליותר משועממים!] 9.לקרוא. 10.לראות טלוויזיה.

P oo k a

New member
|ששמש|../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאה..כע..

ואני לא עושה את כל הדברים שכתבתי..
.

DarkBlueAngeL

New member
../images/Emo109.gifהנה כמה.

*ללכת לסרט *לשמוע מוסיקה *להרגע- אין יותר לחץ בי"ס. *לנסוע לדודים/סבאסבתא *לנסוע לטיולים ברחבי הארץ

yaeloolik

New member
../images/Emo25.gifמתי שאני רוצה../images/Emo3.gif

לאמא שלי יש כרטיסים מוזלים מהעבודה (עד שבעה כרטיסים) והיא אמרה לי לבחור תאריך. תגידי מתי את אני אשתמש בקשרים שלי

chompi2

New member
מממ

1. חברות 2. בריכה שחייה לילית 3. לישון לישון ולישון 4. למצוא עבודה 5. לקנות כלב I wish mommy will agree

Stinki Winki

New member
אבל...

למה לקנות, כשאפשר לאמץ חינם כלב מדהים מכל עמותת בע"ח שהיא בארץ? יש כ"כ הרבה כלבים עזובים בעמותות שמחפשים בית חם...

chompi2

New member
לקנות אצלי זה בכללי..חח.. במילא

תיכננו ללכת לאמץ..כאילו כך אבא אמר. אמא עוד לא סגורה על הרעיון של כלב.. פעם היה לנו כלב:[

למעלה