משעמם לי ברמות.

Dawson girl

New member
../images/Emo127.gif

פתאום מופיעים שני בריונים שעוזרים לו לכסח את פייסי....

Dawson girl

New member
../images/Emo128.gif

בינתיים... ג'ואי ודוסון מדברים על המיטה כמו פעם....

Dawson girl

New member
../images/Emo36.gif

הם עייפים, ג'ואי רוצה ללכת הביתה, ודוסון מציע לקחת אותה. אבל הוא מרביץ פיהוק ומתחרט.

Dawson girl

New member
../images/Emo26.gif

דוסון מציע לג'ואי לישון במיטה שלו כמו פעם. היא מסכימה, וככה זה נראה.... ממש כמו בעונה הראשונה!

Dawson girl

New member
../images/Emo41.gif

דוסון וג'ואי מתחתנים ביום שמשי ונעים... איזה חמודים הם!

קוקיטה

New member
וואו נמש..

השקעה של שרשור.. אם לא הייתי בדיכאון דכאוני ביותר הייתי נותנת לך צל''ש. אבל כשאני בדיכאון המשרד להנפקת צל''שים סגור.. קבלי את התנצלותי הכנה

Dawson girl

New member
ממשיכה פה...../images/Emo1.gif

חילופי זוגות... עכשיו ג'ואי רוקדת עם פייסי. הם מפטפטים להם

Dawson girl

New member
../images/Emo29.gif

ג'ואי קולטת שאשתו של המישהו מחכה לפייסי בעצבנות.. ופייסי מבקש את רשותה של ג'ואי כמו ג'נטלמן, וכדי להעיף את האישה לכל הרוחות הוא דופק לג'ואי צרפתית בקלאסה.

Dawson girl

New member
../images/Emo42.gif

פתאום גראמס צורחת שג'ן התמוטטה... ודוסון אומר שהם רקדו והיא פשוט נפלה.. כולם ניגשים אליה במהירות.

Dawson girl

New member
../images/Emo65.gif

*כבר לא זוכרת מה השם שלי* אממ.. ג'ן במיטה בחדר בבית החולים שלקחו אותה אליו...

Dawson girl

New member
../images/Emo25.gif

אומרים להם שהיא בסדר. ג'ואי, דוסון ופייסי נוסעים הביתה. הם מדברים על המשולש הנצחי ביניהם

Dawson girl

New member
../images/Emo23.gif

ג'ואי מטלפנת לכריסטופר, החבר שלה... דוסון מעיר ש"המשולש הופך לריבוע" ופייסי צוחק.

Dawson girl

New member
../images/Emo14.gif

בינתיים בבית החולים.. גראמס מגלה שהמצב חמור משידעה ובוכה על כתפו של ג'ק ההמום...

Dawson girl

New member
../images/Emo168.gif

ג'ק נכנס בעצב לחדר של ג'ן. היא מתחילה עם הבדיחות שלהם. אבל היא מספרת לו על המחלה שלה ועל זה שהיא גוססת.

Dawson girl

New member
../images/Emo56.gif

לאחר מכן.... פייסי שומע מג'ק שבא למסעדה שלו על המחלה של ג'ן. הוא מחבק אותו בעצב.

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif

אחרי זה ג'ק מגיע לבית של ג'ואי ובסי, שמנחמות אותו אחרי שהן שומעות על המחלה של ג'ן. כמובן שכולם עצובים...

Dawson girl

New member
../images/Emo86.gif

אחרי זה דוסון שומע בטלפון על המחלה של ג'ן. הוא מרים את עיניו מהטלפון ורואה את גייל ולילי עומדות במשקוף.

למעלה