הם מתחילים ללכת מכות...
D Dawson girl New member 28/9/03 #35 ../images/Emo127.gif פתאום מופיעים שני בריונים שעוזרים לו לכסח את פייסי....
D Dawson girl New member 28/9/03 #36 ../images/Emo128.gif בינתיים... ג'ואי ודוסון מדברים על המיטה כמו פעם....
D Dawson girl New member 28/9/03 #37 ../images/Emo36.gif הם עייפים, ג'ואי רוצה ללכת הביתה, ודוסון מציע לקחת אותה. אבל הוא מרביץ פיהוק ומתחרט.
../images/Emo36.gif הם עייפים, ג'ואי רוצה ללכת הביתה, ודוסון מציע לקחת אותה. אבל הוא מרביץ פיהוק ומתחרט.
D Dawson girl New member 28/9/03 #38 ../images/Emo26.gif דוסון מציע לג'ואי לישון במיטה שלו כמו פעם. היא מסכימה, וככה זה נראה.... ממש כמו בעונה הראשונה!
../images/Emo26.gif דוסון מציע לג'ואי לישון במיטה שלו כמו פעם. היא מסכימה, וככה זה נראה.... ממש כמו בעונה הראשונה!
D Dawson girl New member 28/9/03 #39 ../images/Emo41.gif דוסון וג'ואי מתחתנים ביום שמשי ונעים... איזה חמודים הם!
ק קוקיטה New member 28/9/03 #43 וואו נמש.. השקעה של שרשור.. אם לא הייתי בדיכאון דכאוני ביותר הייתי נותנת לך צל''ש. אבל כשאני בדיכאון המשרד להנפקת צל''שים סגור.. קבלי את התנצלותי הכנה
וואו נמש.. השקעה של שרשור.. אם לא הייתי בדיכאון דכאוני ביותר הייתי נותנת לך צל''ש. אבל כשאני בדיכאון המשרד להנפקת צל''שים סגור.. קבלי את התנצלותי הכנה
D Dawson girl New member 28/9/03 #48 ממשיכה פה...../images/Emo1.gif חילופי זוגות... עכשיו ג'ואי רוקדת עם פייסי. הם מפטפטים להם
D Dawson girl New member 28/9/03 #49 ../images/Emo29.gif ג'ואי קולטת שאשתו של המישהו מחכה לפייסי בעצבנות.. ופייסי מבקש את רשותה של ג'ואי כמו ג'נטלמן, וכדי להעיף את האישה לכל הרוחות הוא דופק לג'ואי צרפתית בקלאסה.
../images/Emo29.gif ג'ואי קולטת שאשתו של המישהו מחכה לפייסי בעצבנות.. ופייסי מבקש את רשותה של ג'ואי כמו ג'נטלמן, וכדי להעיף את האישה לכל הרוחות הוא דופק לג'ואי צרפתית בקלאסה.
D Dawson girl New member 28/9/03 #50 ../images/Emo42.gif פתאום גראמס צורחת שג'ן התמוטטה... ודוסון אומר שהם רקדו והיא פשוט נפלה.. כולם ניגשים אליה במהירות.
../images/Emo42.gif פתאום גראמס צורחת שג'ן התמוטטה... ודוסון אומר שהם רקדו והיא פשוט נפלה.. כולם ניגשים אליה במהירות.
D Dawson girl New member 28/9/03 #51 ../images/Emo65.gif *כבר לא זוכרת מה השם שלי* אממ.. ג'ן במיטה בחדר בבית החולים שלקחו אותה אליו...
D Dawson girl New member 28/9/03 #53 ../images/Emo25.gif אומרים להם שהיא בסדר. ג'ואי, דוסון ופייסי נוסעים הביתה. הם מדברים על המשולש הנצחי ביניהם
../images/Emo25.gif אומרים להם שהיא בסדר. ג'ואי, דוסון ופייסי נוסעים הביתה. הם מדברים על המשולש הנצחי ביניהם
D Dawson girl New member 28/9/03 #54 ../images/Emo23.gif ג'ואי מטלפנת לכריסטופר, החבר שלה... דוסון מעיר ש"המשולש הופך לריבוע" ופייסי צוחק.
../images/Emo23.gif ג'ואי מטלפנת לכריסטופר, החבר שלה... דוסון מעיר ש"המשולש הופך לריבוע" ופייסי צוחק.
D Dawson girl New member 28/9/03 #55 ../images/Emo14.gif בינתיים בבית החולים.. גראמס מגלה שהמצב חמור משידעה ובוכה על כתפו של ג'ק ההמום...
D Dawson girl New member 28/9/03 #56 ../images/Emo168.gif ג'ק נכנס בעצב לחדר של ג'ן. היא מתחילה עם הבדיחות שלהם. אבל היא מספרת לו על המחלה שלה ועל זה שהיא גוססת.
../images/Emo168.gif ג'ק נכנס בעצב לחדר של ג'ן. היא מתחילה עם הבדיחות שלהם. אבל היא מספרת לו על המחלה שלה ועל זה שהיא גוססת.
D Dawson girl New member 28/9/03 #58 ../images/Emo56.gif לאחר מכן.... פייסי שומע מג'ק שבא למסעדה שלו על המחלה של ג'ן. הוא מחבק אותו בעצב.
D Dawson girl New member 28/9/03 #59 ../images/Emo103.gif אחרי זה ג'ק מגיע לבית של ג'ואי ובסי, שמנחמות אותו אחרי שהן שומעות על המחלה של ג'ן. כמובן שכולם עצובים...
../images/Emo103.gif אחרי זה ג'ק מגיע לבית של ג'ואי ובסי, שמנחמות אותו אחרי שהן שומעות על המחלה של ג'ן. כמובן שכולם עצובים...
D Dawson girl New member 28/9/03 #60 ../images/Emo86.gif אחרי זה דוסון שומע בטלפון על המחלה של ג'ן. הוא מרים את עיניו מהטלפון ורואה את גייל ולילי עומדות במשקוף.
../images/Emo86.gif אחרי זה דוסון שומע בטלפון על המחלה של ג'ן. הוא מרים את עיניו מהטלפון ורואה את גייל ולילי עומדות במשקוף.