משעמם לי אימים

../images/Emo6.gif

לפחות נהנת ממה שהיה

מקסיקן

New member
כן,

אם את לא ילדה קטנה שעובדת לפני הגיוס, שכל דבר מפחיד אותה, אז אני לא רואה שום סיבה לפחד שלך. לא מעניין אותנו השם של העסק, רק המקצוע (דרך אגב מי שסובלת מפחדים, היא לא הכי משוחררת גם במיטה)

P u s s i c a t

New member
חחחחח...

אולי כדאי לשקול להחליף את היק לד"ר פרויד... ותאין לי שאם הייתיעובדת כמוכרת בחנות כלשהי לא היתה לי בעיה לרשום את זה. העיסוק שלי הוא לא כזה נפוץ. ואין קשר למיטה. מה לעשות חוץ ממני ומעוד הרבה משתתפים פה - יש גם כל מיני אורחים בלתיקרואים, חלקם כותבים הודעה חד פעמים חלקם מסתתרים ורק קוראים. לפעמים מגיחים במסרים לפעמים מגיחים במפגשים..... אין שום סיכוי בעולם שאחשוף פרט מזהה על חיי בפני מי שלא חושף כלום על עצמו. לא קשור ל"פחדים" ובטח לא "סובלת" מהם. קוראים לזה הגיון בריא וחשיבה מקדימה. או במילים ישראליות טיפוסיות - משנה זהירות. ולסיכום - אתה לא רואה סיבה, אני כן. יום טוב

מקסיקן

New member
ממש שמח

שהחלטת לקחת בעלות ולקבוע מי קרוא ומי לא. תשתדלי שלא יעלו לך יותר מדי דברים לראש !! חוץ מזה שכל מה שכתבת הוא הסתתרות מטבעו ולא בגלל אופי העבודה כביכול. מה גם שדפוס התנהגות לא משליך רק על תחום אחד, בהחלט יש קשר למיטה ושיהיה גם לך כל טוב !

P u s s i c a t

New member
סלח לי יקירי

אני לא אדון בבעיות שלך כרגע, אבל לי, ורק לי יש את הזכות לקחת בעלות על מי יקרא ומי לא יקרא על מקום עבודתי. או שגם בעניין הזה יש לך מה להגיד? לא מתכוונת לחשוף פרטים אישיים. לא לגבי עבודה. לא לגבי כלום. מצטערת. מי שמכיר אוצי פה יודעעליי כמעט הכל. לא מתכוונת להיחשף בפורום סקס. נקודה. סוף דיון. לא מתאים לך - אתה מוזמן לדלג על ההודעות שלי. שיואו, איך הצלחת להעלות לי את הנרווים על הבוקר.
ואגב - מעיון קליל בכרטיס שלך. לא נראה לי שאתה נחשפת יתר על המידה. שום פרט מזהה. על איזו בעיה נפשית או תפקודית זה מראה? שיהיה גם לך רק טוב.

מקסיקן

New member
נו...

כבר מקודם הבנתי עד לאן רמת ההבנה שלך מגיעה. כשאת אומרת אורחים לא קרואים זו אמירה כללית שלא קשורה לפרסום מקום העבודה או אי פרסומו. כנראה שגם התגובות שלך אל עצמך לא קוהרנטיות. חוץ מזה כנראה שגם את זה את לא יודעת או שזו סתם צרות מוחין, כשגולשים מפלאפון לא ניתן למלא כרטיס פרטים אישיים. טוב, הצלחת לשעמם אותי כל כך, פלא שהחזקתי מעמד עד כאן. תתבגרי עוד קצת וכל טוב!

מעושן

New member
מקסיקן נסחפת

יש מקצועות שאם אומרים מה המקצוע יש סיכוי גבוה מאוד שידעו מי אתה וזה יזיק לך. תאר לך שהיא נהגת משאית , כמה נהגות משאית יש בארץ? מיד ידעו מיהי ומיד יתחילו לרכל.

P u s s i c a t

New member
חמוד...

את הכחול בבוקר. את האדום בערב. נראה לי שהתבלבלת. ועשה לי טובה. צא לי מהוריד. ומהר. תפסת אותי ביום ממש לא טוב בשביל דברי החכמה שלך. בוא נסכם שאני לא חייבת לך כלום. נקודה. סוף פסוק. וביום שתגיע לגרד את תחתית רמת ההבנה שלי או האינטיליגנציה - אולי, אבל רק אולי אז אני אשקול להתייחס אליך שוב. סלמאת כל טוב

Sefy

New member
מממ... דווקא קלוגס ? ../images/Emo12.gif

אני מקווה שאת מכירה את ההיסטוריה שלהם

לפחותאת בעבודה עם עוד אנשים

אני גמורה משעמום בבית לבד עוד קצת שיעמום ואני יתחיל ללמוד בטעות...

P u s s i c a t

New member
מוכנה להתחלף

מה לא הייתי עושה כדי להיות עכשיו בבית. יש לי דברים הרבה יותר חשובים ואקוטיים לעשות מאשר להיות פה. מצד שני - אם לא הייתי פה לא היה לי מה לעשות בבית...

מילכוד 22 ../images/Emo8.gif

ומצטערת...לא מתחלפת, לפני חצי שנה הפסקתי רישמית לעבוד בימי שישי. ניגמרו ימי ההפקרות!

למעלה