משעמם לי אימים

P u s s i c a t

New member
שמעי....

לא מתה על העניין. והייתי מעדיפה לשכב כרגע באמבטיה עם שלל האביזרים שרכשתי השבוע במיטב כספי, אבל כשבמשמרת עיפה למדי - בלי כמעט עבודה כי רוב הלקוחות חובשי כיפה, אני מרויחה כמו 3 ימי עבודה רגילים ועוד מקבלת חופש באמצע השבוע - אפשר להגיד לא? מה גם שבחצות הלילה רק מתחיל.

מה אני אגיד, הבחורה צודקת..

האמת גם אני עבדתי הרבה לילות ושבתות. אבל סוף סוך יש לי עבודה נורמלית, ודי התרגלתי לרעיון של ימי חופש קבועים. לא נראה לי שאני אחליף אותם בקרוב. בכל אופן אם עדיין מעשמם אנחנו פה

Hendrixon

New member
אלוהים ישמור, כמה תאוות בשרים נשית

לא מנוצלת יש בשירשור הזה:] האמת? לא היה לי שמץ שבכל רגע נתון יש כל כך הרבה נשים חרמניות שאין להן מי שיספק אותן. וזה עוד יותר מדהים כי מתמונות שראיתי בפורום ובארכיון, הרוב לא כונפות בכלל
איך אתן מגיעות למצב הזה? נשבע שהייתי מציע לכן את עצמי הלילה, וממש לא מתוך מחשבה על ההנאה שלי (חחחח), אבל אני ממש קרוע מעייפות

P u s s i c a t

New member
ועל זה נאמר - כן בטח

חסיד אומות עולם איך? לא יודעת עד כמה עקבת אחרי הודעות שלי - אבל אני לא מהמדלגות ממיטה למיטה וגם לא מספסל בגינה ציבורית לצורך הענין מחכה למישהו מיוחד שלא בטוח שהוא בנמצא ועדין - אני בנאדם. עם ליבידו פעיל יתר על המידה

Hendrixon

New member
הפתעה: עקבתי אחר ההודעות שלך.

וקצת קשה להיות חסיד ואטאיסט בו זמנית
כן הבנתי שאת רוצה את זה בתוך קשר משמעותי וארוך טווח. לא קלטתי את גילך... תראי, אני לא אומר לקפוץ ממיטה לספסל ולפסק לכל דיכפין כאילו היה אליהו הנביא, אבל רבאק, תראי מה זה עושה לך? אני בטוח שיש לך מחזרים חדשים כל שני וחמישי, ואני בטוח שיש בינהם גם פה ושם אחד שנראה לך מעניין, אפילו אם ברור לך שאין בו סיכוי לקשר משמעותי, אבל אני באמת לא מבין מה יקרה אם פעם בכמה זמן, סתם תלכי לישון עם גוף גברי צמוד אליך במקום חתול... זה גם יגרום לך להיות יותר משוחררת ומרוצה, כמו שאתה אמרת בעצמך, רואים את זה עליך, וכך יותר בחורים ימצאו בך עניין, ויגדל הסיכוי שלך למצוא את אותו "אחד" שישביע את הלב והליבידו האין סופי שלך
חבל שתתחילי קשר במצב שאת מבלבלת חרמנות עם רגש...

P u s s i c a t

New member
טעות, טועים, טעינו

לא מדויק. לא קשר ארוך טווח אבל כן משמעותי. מבחינת רגש. ורגש הוא לא בהכרח אהבה עמוקה חד פעמית (דבר שאני בכלל לא מאמינה בו אבל לא קשור כרגע) ואבסולוטית. רגש הוא כל מה שמושך אותי באדם מעבר לחיצוניות שלו. מישהו שאני ארצה להרדם ולהתעורר אתו. משיהו שיהיה לי כיף להכין לו ארוחת בוקר (או צהרים אם זה היה זיון של בוקר - חולה על אלה) ויחד עם זה מספיק חבר כדי להגיד לו - שמע, בא לי לישון לבד הלילה. מחשפת קשר יחידני. רק אני והוא. מבחינת הסקס. כל זמן שאנחנו שוכבים זה רק אני והוא. ברגע שנכנס גורם אחר - זה מפסיק להיות קשר מיני. ולא נחשב בגידה - כל זמן שעל הסקס מספרים לא בזמן שאנחנו שוכבים... ולא אחרי ששם זה לא הצליח... ברור שאם מתוך קשר כזה או בלי שום קשר לקשר כזה יגיע קשר משמעותי וארוך טווח אני לא אגיד לא, כי אני לא ילדה (33, אם שאלת) אבל לסקס אני מחפשת בסה"כ משהו שיהיה יותר מתאוות בשרים אנונימית. עכשיו אני ברורה יותר? וכן, יש מחזרים בלי סוף. לא חסר, תודה לאל. לגבי ההשבעה... לצערי זה לא עובד אצלי, למרות שפעם חשבתי ככה. אני רעבה תמידית. אחרי סקס עוד יותר. מה שנקרא "עם האוכל בא התאבון" פגשתי לא מזמן את האקס הראשון שלי שהביט בי במבט מורעב. הוא כבר נשוי הרבה שנים. ועדיין היה חייב להודות בפניי שעם אשתו שלה הוא נשוי 6 שנים לא עשה סקס חצי מהפעמים שאנחנו עשינו יחד בשלוש וחצי (והוא עדו היה אז בקבע אז לא היה כל יום בבית ואח"כ אני הייתי בצבא, רחוק מהית...) לא ינום ולא ישן...
ועכשיו. נראה לך שאני יכולה בכזו קלות למצוא מישהו שיהיה לו מספיק כח בשבילי?

Hendrixon

New member
ילדונת, תתקרבי לפה../images/Emo98.gif

תראי מה קיבלתי עכשיו במסרים. כמובן שהמקור ישאר חסוי: "אמממ....... לא מכירה אותך, גם לא מהמשוטטים פה בקביעות, אבל מדי פעם נכנסת לנשום אויר אחר בפורום סקס..וראיתי מה שכתבת שם..על "גבר מדי פעם" כדי להשתחרר קצת...תשמע, רעיון מעולה. באמת אהבתי. אני כבר הולכת ליישם אותו. עכשיו רק צריכה למצוא את הפראייר.. גוד בלס יו, אם לא הייתם היה צריך להמציא אותכם. תודה מותק ושבת נפלאה."

tokit

New member
רוצה לדעת איך הגענו למצב הזה??

כי כל הגברים קרועים מעייפות..

P u s s i c a t

New member
ומה סבתא שלי היתה אומרת על זה ?

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.... ואח"כ לנו יש כאב ראש ... אנחנו לא יוזמות.... הם תמיד צריכים להתחנן... למה לי אין אחד כזה? שיבקש, שיעשה (ו/או יעסה ) שיתן לי ליזום. שיתן.... דרוש אחד כזה בדחיפות. לחוזה ארוך טווח עד ש אני אהיה עייפה ולא יהיה לי כח

tokit

New member
יקירתי, גם לי אין אחד כזה..

נו, טוב, לפחות הוא מרוויח לא רע..

Sefy

New member
פעם הייתי מציע לך מסאג' של 4 שעות

היום... אני כבר לא נותן בגלל השמצות שעשו עלי... מצטער

P u s s i c a t

New member
מי השמיץ? ../images/Emo46.gif

שלח אותי אני אראה לו / לה מה זה
ובכל זאת - מסאג' של 4 שעות זה משהו לא אפשרי מבחינתי. אחרי גג שעה או הרבה לפני זה עובר לדבר האמיתי. תאורטית כמובן

למעלה