משעמם לי אימים

P u s s i c a t

New member
משעמם לי אימים

נכון, זו הודעה שתשורשר במיידי לשרשור הפולקע, אבל נטרף לי המח. אני יושבת בעבודה, כמעט ואין עבודה כי בכל זאת "שבעס" ומה לא עובר לי בראש.... ההודעות שאתם שמים פה, התמונות.... וכל מה שאני רוצה עכשיו זה להיות במקום אחר, מחוברת לגוף אחר. מריחה, זזה, מזיעה גונחת, מגיעה. אוווווווווווווף. תשעשעו אותי?

נוAה הגיע למסקנה אחת ../images/Emo88.gif

את חרמנית!!!

P u s s i c a t

New member
../images/Emo12.gif

נוAה הגיע?????????????????????????????? דרלינג? יש משהו שאני צריכה לדעת על עברך המיני?....
וכן. אין לך מושג עד כמה.

לורן29

New member
אחלה מסקנה נועה!

השאלה האם המסקנה הזו משעשעת את הגברת או גורמת לה לאובר תסכולים!!!! רוצה לשמוע משהו משעשע? אני עוד כמה שעות יוצאת לאירוע ואחד האקסים שלי יהיה שם. משעשע נכון? כוס אמק

P u s s i c a t

New member
לוקחת. עכשיו ../images/Emo4.gif

לי הפרידה "עלתה" הרבה יותר... 8 קילו? בשתי ידיים

זה לא קרה בגלל הפרידה

אלא דווקא בגלל הזוגיות החדשה, נראה לי שהשמנתי מנחת (והוא גם בשלן מעולה).

P u s s i c a t

New member
איפה....

אני כל פעם כשאני בזוגיות ממש טובה אני יורדת עוד. בשיא - הגעתי למידת מכנסים 36 (אני 1.77) ככה זה כשאת חיה, נושמת ובעיקר עושה - סקס - הגוף נראה מדהים. ההליכה משתנה. את כל הזמן מחייכת, השרירים מתחזקים - בעיקר בטן ישבן ירכיים (יש כזה קורס בהולמס פלייס אגב...) ואת זורחת. אני בכל אופן. מישהו השבוע בדיוק אמר לי שיש לי משהו כבוי בעיניים והחיוך שלי נבול... G מעניין למה... צריכה השקייה דחוף

P u s s i c a t

New member
אה....

לא התכוונתי להוא שם למעלה, גם לא לנקודה המפורסמת, אלא לצלוב. חזוס. Gיזס יש?

כיף לך!! הלוואי עלי

סקס אני עושה בדרך כלל גם כשאני לא בזוגיות (חוץ מכמה תקופות ביזאריות), לכן השינוי לא מורגש... לעומת זאת, כשאני לבד, אף אחד לא מכין לי ארוחות משמינות ולא אומר "עזבי מכון היום אם אין לך כוח, בואי נשב במקום בבית קפה"

P u s s i c a t

New member
ממש לא...

המסקנה של אשת האשכוליות כן. כי היא מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת מה עובר על כל נים בגוף שלי... אבל.. מה שאת אמרת - ממש לא משעשע. במיוחד לא כשאני כל כך מבינה אותך. לאקסים שלי תמיד, אבל תמיד יש נטייה להופיע כשהכי לא רוצים לראות אותם. אפילו לפני כחודש הגדלתי ועשיתי. הלכתי לאזור מסויים בת"א וסירבתי להכנס לאספרסו מסויים כי אני יודעת שזה "המקום שלו". אז הלכנו לאספרסו אחר. ישבנו, נהנינו היה אחלה ערב. ביציאה אני רואה אותו. היה "כיף". מזל שאני כבר מזמן לא מרגישה אליו. הדבר היחיד שחסר לי אצלו זה הסקס המדהים שהיה לנו , במיוחד בימים אלה. תצחקי אבל לפני שבועיים חשבתי אפילו להתקשר. כמו כל האקסים שלי - חצי טלפון והם אצלי... אם הייתי מתקשרת, כמובן.

לורן29

New member
אחות לצרה!

אז זהו, שאני לא מרגישה אליו, אבל לא אכחיש שאם אראה אותו מפלרטט שם עם מישהי זה יבאס אותי קצת. וזה דבילי כי בעצמי יצאתי לדייט אתמול שהלך די אחלה. וגם אצלינו הסקס היה מעל ומעבר. אבל פשוט לא מתאים לי לראות אותו. הוא יעכיר לי את מצב הרוח. תודה על העידוד

טל גרפס

New member
לורן29 בשם האקס שלך

שיהיה לך כוס רטוב......... רק תני לאצבעות שלך ללכת במקומך.........

TopSound

New member
../images/Emo4.gif

גם לי כבר נשרף המעבד!!! שנה ושלוש היום אני בבית כבר מובטל מנייאק עצלן לך תעבוד... חחח... אין מה לעשות מעבירים זמן בפורמים!

P u s s i c a t

New member
קצת עידוד הגיע

עשינו ארוחה לכל מי שעובד הערב כל אחד הביא ממטעמיו. אני לא יכולתי להחליט אז הבאתי שני סוגים (נו, טוב, וגם שיהיה לי קל יותר לפקח על הדיאטה) היה ממש נחמד. שנים שלא אכלתי ארוחת ערב בששי. ועדיין. הייתי מעדיפה לאכול משהו אחר. סליחה. מישהו. בעצם גם וגם

למעלה