נראה לי שאני אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif
-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות,ברור
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי,פחח 9.נשיקה במצח או בפה? במצח 10.מיים קרים או שוקו קר? מים..שוקו עושה כאב בטן! 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים
13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה
17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? אפחת
19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש
20.מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? ילדות
22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שיער,עיניים,חיוך 23.מה הכי חשוב בזוגיות? מאיפה לי?
..סתם,כנות.ואהבה כמובן. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? נפלאים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? כמה שעות 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הממ..נתעלם מסדרות מצויירות לרגע
..אז צ'נדלר.לא צריך להסביר בכלל
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? מה שיש
31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? בד"כ כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?דה
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?שזה בא מתוך חולשה
35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?פשוט לא הגעתי
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?איזה טלנובלה,וואו..אין לי מושג..להמשיך ללמוד? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברור
38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שניהם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רכבת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פיאט פולסקי
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בישראל אין עיר כזאת אני חושבת
42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא יודעת 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על..שאני מצחיקה,חמודה.ומותק כמובן
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? וואו,שנים שלא הייתי
47.איך היה? בטח רע 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): הממ..לא זוכרת
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא משהו ספציפי -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
..ככה בערך 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? זה קרה לי והבלגתי
..זה מאוד תלוי.בעקרון מנתקת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להחיות מתים
...חחח -האם את/ה? 56.דאגן/ית?
57.יפה?
58.תמים/ה?
59.רומנטי/ת?
60.פחדן/ית?
61.ביישן/ית?
62.אמיץ/ה?
63.חזק/ה מבחינה פיזית?
64.מרבה לשקר?
65.שוויצר/ית?
66.חם/ת מזג?
67.חכם/ה?
68.אובססיבי/ת?
69.טיפוס של נוסטלגיה?
70.מנומס/ת?
-דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': הכל
72.עיתון אהוב: אין 73.סרט דרמה אהוב: בילי אליוט?..אני מקורית. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין כזה
75.בילוי אהוב: מסיבה מצומצמת 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אני שונאת אנשים
77.תוכנית אירוח אהובה: מסיבת גן. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:
79.תוכנית רדיו אהובה: סופשבוע רגוע 80.זמן אהוב במשך היממה: אחה"צ 81.שפה אהובה: ספרדית 82.מחמאה אהובה: שקסית בטירוף. 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: חרצית 85.שם אהוב לבן/בת: אלון
.השם הראשון שעלה לי -אסוציאציות: 86.מלחמה: כאב 87.פשע: עונש 88.מוסר: ערכים 89.חוכמה:
90.טלוויזיה: לא רע 91.יופי: טבעי 92.גן: כיף 93.טוב: אושר 94:רע: פשע 95.ארז טל: נמאס 96.ספורט: אחלה דבר 97.אהבה: עוד יותר אחלה 98.הורים: די לכיבוש. 99.בן אדם: הכל 100.השאלון הזה: נחמד