עניתי, פנאאאן ../images/Emo9.gif
1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי... 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? בינהם 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גואש, אבל ידים הכי טוב! 5.עברי לידר או אביב גפן? שניהם 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? אוכל, אין הרבה סלקציה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אמממ... 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? שניהם 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמממ... 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? למי שיותר מצחיקה 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בכל זמן!!! -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כל השנתיים האחרונות 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? גובה, עיינים, ואופי, הכי חשוב 23.מה הכי חשוב בזוגיות? משיכה, אהבה, אמון... 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה, שמחה, חברים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים... 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: נעמי, אחים שלי, עתי, ו... 27.רואה הרבה טלוויזיה? יותר מידי 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? יותר מידי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? דונה, מהסבנטי'ס שואוו, ועוד כל מיני... 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? טוסט 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? תה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת... 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן... 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רעעעע 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אמרו לי שמצחיק אז באתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להיות רק שמחה, או לפחות לנסות 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן, לצערי 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע, סקייטבורד, אופניים... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? אממממ??? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? יש קיבוץ, יותר טוב... 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אמממ 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? אממממ 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? פעם אמרו לי שאני אמינה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנה 47.איך היה? מצחיייייייק 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן... 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):אממממ 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? ראיתי אנשים שאני אוהבת מאושרים -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? יאאאאאאאפ!!!!! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בורח?! 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? בורח?!, מהחלון?! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנסה להסדיר את זה.. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף... -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא יותר מידי 57.יפה? לא 58.תמים/ה? טיפה.. 59.רומנטי/ת? כן, מקווה.. 60.פחדן/ית? לא ממש 61.ביישן/ית? כן!!!! 62.אמיץ/ה? לא יודעת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? נראה לי... 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? לא יודעת 68.אובססיבי/ת? לא נראה לי... 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא יודעת 70.מנומס/ת? כן... -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': פיראוס 72.עיתון אהוב: מעריב... 73.סרט דרמה אהוב: ארמגדון 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה 75.בילוי אהוב: לחייך 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש הרבה 77.תוכנית אירוח אהובה: אמממ 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אמממ 79.תוכנית רדיו אהובה: עסק שחור 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה, זריחה, שקיעה 81.שפה אהובה: רוסית, עיברית, אנגלית.. 82.מחמאה אהובה: כל מחמאה 83.ירק אהוב:גמבה 84.פרח אהוב: ורד 85.שם אהוב לבן/בת: דין, בן, אנג'ל... -אסוציאציות: 86.מלחמה: למה??? 87.פשע: גנבה 88.מוסר: עבודה 89.חוכמה: חמש יחידות 90.טלוויזיה: דרך להעביר את הזמן בכייף 91.יופי: גם אני רוצה 92.גן: ילדים 93.טוב: אהבה 94:רע: שנאה 95.ארז טל: המוח??? 96.ספורט: גלישה, כדורסל, כדורעף 97.אהבה: כיף 98.הורים: אממממ 99.בן אדם: רגשות 100.השאלון הזה: פנאאאאן