משעמם, אה?

moranka

New member
אתה ../images/Emo151.gif

ומה זה? זאת לא אני! " 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? קורה, על בסיס יומיומי. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? אדישות." (זה מצוטט, אז אל תתחמק!)

זו לא את.

הרבה חברים שלי יורדים עלי, הכל ברוח טובה. זאת בניגןד לירידות שלך, שממש מעליבות אותי

a Warming Sign

New member
נראה לי שאני אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות,ברור
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי,פחח 9.נשיקה במצח או בפה? במצח 10.מיים קרים או שוקו קר? מים..שוקו עושה כאב בטן! 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים
13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה
17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? אפחת
19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש
20.מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? ילדות
22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שיער,עיניים,חיוך 23.מה הכי חשוב בזוגיות? מאיפה לי?
..סתם,כנות.ואהבה כמובן. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:
25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? נפלאים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? כמה שעות 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הממ..נתעלם מסדרות מצויירות לרגע
..אז צ'נדלר.לא צריך להסביר בכלל
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? מה שיש
31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? בד"כ כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?דה
34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?שזה בא מתוך חולשה
35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?פשוט לא הגעתי
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?איזה טלנובלה,וואו..אין לי מושג..להמשיך ללמוד? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברור
38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שניהם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רכבת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פיאט פולסקי
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בישראל אין עיר כזאת אני חושבת
42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא יודעת 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על..שאני מצחיקה,חמודה.ומותק כמובן
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? וואו,שנים שלא הייתי
47.איך היה? בטח רע 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): הממ..לא זוכרת
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא משהו ספציפי -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
..ככה בערך 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? זה קרה לי והבלגתי
..זה מאוד תלוי.בעקרון מנתקת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להחיות מתים
...חחח -האם את/ה? 56.דאגן/ית?
57.יפה?
58.תמים/ה?
59.רומנטי/ת?
60.פחדן/ית?
61.ביישן/ית?
62.אמיץ/ה?
63.חזק/ה מבחינה פיזית?
64.מרבה לשקר?
65.שוויצר/ית?
66.חם/ת מזג?
67.חכם/ה?
68.אובססיבי/ת?
69.טיפוס של נוסטלגיה?
70.מנומס/ת?
-דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': הכל
72.עיתון אהוב: אין 73.סרט דרמה אהוב: בילי אליוט?..אני מקורית. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין כזה
75.בילוי אהוב: מסיבה מצומצמת 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אני שונאת אנשים
77.תוכנית אירוח אהובה: מסיבת גן. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:
79.תוכנית רדיו אהובה: סופשבוע רגוע 80.זמן אהוב במשך היממה: אחה"צ 81.שפה אהובה: ספרדית 82.מחמאה אהובה: שקסית בטירוף. 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: חרצית 85.שם אהוב לבן/בת: אלון
.השם הראשון שעלה לי -אסוציאציות: 86.מלחמה: כאב 87.פשע: עונש 88.מוסר: ערכים 89.חוכמה:
90.טלוויזיה: לא רע 91.יופי: טבעי 92.גן: כיף 93.טוב: אושר 94:רע: פשע 95.ארז טל: נמאס 96.ספורט: אחלה דבר 97.אהבה: עוד יותר אחלה 98.הורים: די לכיבוש. 99.בן אדם: הכל 100.השאלון הזה: נחמד

moranka

New member
רררווווריייי

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות, אבל אי אפשר בלי בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי.. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים. ואני לא פוחדת להשתמש בהן! 7.בורקס או פשטידה? בורקס תרד!! 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד, אבל בלי הגזמה 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר (איתן- אייס שוקו של ארומה זה לא כזה משהו...) 11.ענבים או בננה? בננה ועדיף בשייק 12.ירח או כוכבים? כוכבים (וגם ירח.......) 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? טאף וואן 14."זהו זה" או "דומינו"? גם וגם 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? גם וגם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? השיר שלנו? זה איכס! אם כבר, אז טלנובלה בע"מ! 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 7/8 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות... כי זה הכי חכם! 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בכל מקום -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? שיחת שבירת דיסטנס עם המפקד שלי בצבא, כשהוא אמר לי שאני הכי מצטיינת! 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אוי.. עיניים... כתפיים.. גובה (גבוה) 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: בריאות, אושר ואוכל טעים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מעולים +. כי אני שולטת! 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמאבא, אח שלי הבונבון, אחות שלי הבונבונית, אני, וחברה שלי (שבחו"ל עכשיו). 27.רואה הרבה טלוויזיה? אם נורא משעמם לי אז כן. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? תלוי בשעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מכירים את "תיכון הלבבות השבורים"? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדביץ' עם מה שיש במקרר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נסקפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? דודו טופז. לא צריך להסביר... 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אוי כן. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? היה לי מאוד קשה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אני לא באמת שם, זאת רק פיקציה... 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? היו כמה, זה משתנה לפי תקופות. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? היה אירוע שהשפיע על חיי ההוה שלי. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי בינתיים.. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מיצובישי
40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מיצובישי מגנום 4X4 סגולה-ירוקה עם טנדר. אוחחחח..
41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ירושלים. כי היא של זהב. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? -צונזר- עקב צניעות 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? -צונזר- עקב צניעות 44.האם מחמיאים לך על האופי? -צונזר- עקב צניעות 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? -צונזר- עקב צניעות 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? אוי גאד, איי דונט ריממבר 47.איך היה? כנראה שכיף... 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? פעם? כמה פעמים! 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): סוג של בגידה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? בינתיים, יום השיחרור... (יא צעירים מוהאהאהאהאהאהאהא...) -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא, הוא היה מוצא את עצמו בזבל. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי מקליטה אותו ומתקשרת לאמנון לוי, כי סוטים זה בעע 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כנראה ממשיכה לחלום. כי סוטים זה בעע 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? שנאה זה בעע! זה רגע מתועב מדי כדי שאני בכלל אשתמש בו. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לדעת מחשבות של אחרים. (אבל שאני אוכל לשלוט בזה, ולכוון מתי שאני ארצה לבנאדם שאני ארצה) -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? -צונזר- 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לפעמים, כן. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? מי בא מכות?!?! הייתי בקראטה! מי בא? 64.מרבה לשקר? לא! לא! לא! 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לפעמים 67.חכם/ה? בגרות במדעי הדשא, נחשב? 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן לפעמים, כשיש אוירה 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': אבוקדו, ירקות 72.עיתון אהוב: צ'ופר (?) 73.סרט דרמה אהוב: "אין כמו אלבמה" (סתם כי לא היה לי מה לכתוב..) 74.מתקן אהוב בלונהפארק: גלגל ענק, וזה עם המים. 75.בילוי אהוב: לאן כבר יש לצאת כאן? חוץ מלצאת לעבוד? 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: *** 77.תוכנית אירוח אהובה: הערב עם איתן הפקות 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: איתן 79.תוכנית רדיו אהובה: גרגירים וזרעונים עם איתן הפקות 80.זמן אהוב במשך היממה: לפנות בוקר עד הצהריים 81.שפה אהובה: עברית!!!! 82.מחמאה אהובה: זאת של בלו-בנד בקופסה העגולה. 83.ירק אהוב: מלפפון (וקולורבי פלוצים) 84.פרח אהוב: מורן! (אפילו שזה שיח...) 85.שם אהוב לבן/בת: שי-לי -אסוציאציות: 86.מלחמה: מתים 87.פשע: עולם שלישי 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: שתיקה 90.טלוויזיה: עושים באהבה או לא עושים בכלל (וארץ נהדרת) 91.יופי: זאת לא מילה 92.גן: אלומה 93.טוב: לרון 94:רע: עוף (תגידו את זה מהר, ושוב.. ושוב... ושוב...) 95.ארז טל: אורז 96.ספורט: כ ד ו ר ע ף 97.אהבה: קסם 98.הורים: זקנים 99.בן אדם: בן חיים 100.השאלון הזה: כזה רזה!

moranka

New member
שחף אומר

שמיצובי מגנום היא כבר טנדר אז זה בלי "עם". אז שחף הנה- תיקנתי

shahf

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif../images/Emo99.gif

(רגשות מעורבים?!)

דרזיק../images/Emo99.gif

חלומה של כל נערה הלוואי שאני הייתי אניטה... למרות שאני אישית הייתי מאוהבת בבחור שהתעסק באיגרוף...איך קראו לו? ניק?

imri2

New member
ניק כן. והוא מת. וראיתי את אחותו

של סטיב באיזה סדרה (לא יודעת אם היא עדיין שם) בהולמרק. וזוכרים את דניס?

NeMo 3

New member
../images/Emo9.gifפתאום נזכרתי...

שאני כןמכירה את הסידרה חחחחחחחח

INSUA

New member
חזרתי בסערה לפורום..

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו! 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות כמובן 7.בורקס או פשטידה? בורקס תפוא"ד 8.שרמנטיות-בעד או נגד? עה? 9.נשיקה במצח או בפה? במצח 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין אלוהים 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה! 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אותו דבר 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא ראיתי מעולם 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ט 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך חמוד, קול ילדותי 23.מה הכי חשוב בזוגיות? מין אוראלי כמובן 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: הפועל, חברים, מוזיקה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? נפלאים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא אבא אח קטן חברה וחבר 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים-שלוש 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? קרמר, כי הוא פשוט קרמר 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדוויץ' במפעל 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו יוטבתה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? הרוסיה המעצבנת מסוף הדרך, שהיתה השותפה של עובד 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כמובן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? שמתי זין 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא שמעתי על פורום זה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? נשאר איתי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בהחלט כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? אין לדעת 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? טנק 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מאזדה של הקיבוץ 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ברצלונה, עיר מדהימה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לרוב 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? חתיך, יפה, בלה בלה בלה 44.האם מחמיאים לך על האופי? לרוב 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני טוב לב 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני חצי שנה 47.איך היה? היה נפלא! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? אכן כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): חברה בגדה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הפועל לוקחת דאבל 2000, מגיעה לרבע גמר אופ"א -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא אם הוא היה יוצא תימני (איזה שאלה טיפשית) 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בורח מהמקום כמה שיותר מהר 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מקיא על עצמי 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? למה שאני אשנא את אחד החברים שלי??? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? את הכוח של אובליקס -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לא 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? לא 60.פחדן/ית? קצת 61.ביישן/ית? מאוד 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? כמובן! 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? לא 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': מרגרינה 72.עיתון אהוב: שם המשחק 73.סרט דרמה אהוב: ספרות זולה זה דרמה? 74.מתקן אהוב בלונהפארק: צמר גפן מתוק 75.בילוי אהוב: סרט קולנוע 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברתי שתחיה 77.תוכנית אירוח אהובה: ?? לא מכיר דבר כזה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לא זוכר 79.תוכנית רדיו אהובה: שירים ושערים, הקצה, 60 70 88 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: ספרדית 82.מחמאה אהובה: אתה דומה לאדוארד נורטון 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: פינוקיו 85.שם אהוב לבן/בת: טרוי, בוץ' -אסוציאציות: 86.מלחמה: לחץ 87.פשע: קקי 88.מוסר: ... 89.חוכמה: לא אני 90.טלוויזיה: אחלה 91.יופי: סבבה 92.גן: כיף 93.טוב: רע 94:רע: רע 95.ארז טל: קקי 96.ספורט: חיים 97.אהבה: שנאה 98.הורים: אהבה 99.בן אדם: אין לי 100.השאלון הזה: קקי

למעלה