משמעות החיים והכל

אוקיי אז ככה

לחיים יש משמעות של לחיות ולאהוב אותם להנות בהם, לשמוח, לאהוב את המשפחה ואת החברים וכו' אבל האם יש משמעות להשקעות ולכאב הפיזי והנפשי שכל אחד מאיתנו סובל או יסבול אי פעם ? אין משמעות לזה. זה חסר טעם ומיותר לגמרי
. לסיכום הכי טוב בחיים היא להנות ממה שיש כי מי יודע אולי מחר כבר לא נהיה כאן. אז הכל שטויות והכל רמאות אחת גדולה .אכול ושתה כי מחר נמות ! ותהנו מהחיים ותעזרו לחלשים ממכם גם בכסף כי אף אחד לא לוקח איתו כלום לקבר. תהנו מהחיים מההווה, תעשו כל דבר עם גופכם שגורם להנאה כי אחר כך ממילא הוא יסבול סבל בלי תכלית ובלי טעם. לא צריך להיות מדען גדול כדי לדעת את זה וגם המדענים מאמינים בזה בחייהם הפרטייים. קדימה להנאה ...

אוקיי אז ככה

לחיים יש משמעות של לחיות ולאהוב אותם להנות בהם, לשמוח, לאהוב את המשפחה ואת החברים וכו' אבל האם יש משמעות להשקעות ולכאב הפיזי והנפשי שכל אחד מאיתנו סובל או יסבול אי פעם ? אין משמעות לזה. זה חסר טעם ומיותר לגמרי
. לסיכום הכי טוב בחיים היא להנות ממה שיש כי מי יודע אולי מחר כבר לא נהיה כאן. אז הכל שטויות והכל רמאות אחת גדולה .אכול ושתה כי מחר נמות ! ותהנו מהחיים ותעזרו לחלשים ממכם גם בכסף כי אף אחד לא לוקח איתו כלום לקבר. תהנו מהחיים מההווה, תעשו כל דבר עם גופכם שגורם להנאה כי אחר כך ממילא הוא יסבול סבל בלי תכלית ובלי טעם. לא צריך להיות מדען גדול כדי לדעת את זה וגם המדענים מאמינים בזה בחייהם הפרטייים. קדימה להנאה ...

hatulflezet

New member
my 2 cents

אני חושב שלא משנה מי/מה, אבל כל מה ש"חי" - חווה. אני מאמין שרעיון החיים הגשמיים הוא החוויה. מה שמשותף לכל מה שכתבתו כאן, הטוב והרע, האהבה והמילחמות - הכל בסוף, אלו חוויות. אני מאמין, שהמודעות שלנו היא פוטציאל הבריאה, ה"חיים" שלנו - היא מימושו. למה לממשו? כי מה תכליתו של פונטציאל - אם אינו ממומש? כמו כן מה שכתבת "ולא בשום מקום ברשת או בעולם או בכל שנות חיי אני אקבל תשובה" - אני חושב, שאתה טועה וצודק. טועה - כי אני חושב שאת התשובה לא תוכל לקבל ממקור חיצוני לך - כי אין תשובה אחת נכונה - התשובה הנכונה (ואני מתכוון - נכונה) עבורך - היא לא בהכרח התשובה הנכונה עבורי. כי אין תכלית אחת כוללת לכולם. משמעות חייך שונה ממשמעות חיי. מודעותי יצרה/יוצרת את חיי - ושלך את חייך. ומשם ניגזרת משמעותם. אתה צודק אבל, כשאתה אומר "בשום מקום ברשת או בעולם" - כלומר מקום חיצוני לך - אבל את התשובה תוכל לקבל בתוכך - אם רק תקשיב מספיק טוב.

למעלה