משך הסקס ותדירות

מיכל31

New member
למה אף אחד לא עונה?

מה מרוב דיבורים שכחתם איך עושים ????חחחח.....

קשוח31

New member
תשמעי סיפור

קבוצת חוקרים מחו"ל, גילתה במקרה, גן נדיר שקיים אך ורק במשפחתי. הגן גורם לכך, שכאשר נותנים למישהו מנת דם שנתרמה ע"י אחד מבני משפחתי, זה גורם לו תופעת לוואי חמורה - זקפה למשך כשעתיים (זה משתנה מאדם לאדם). דודי הוזמן לחו"ל ולאחר תקופת מחקר של כשנה, החוקרים הצליחו לפתח תרופה מדהימה: ויאגרה. בדיקה נוספת שערכו החוקרים גילתה, שהגן הועבר לבני (כיום בן שנה). אם תמתיני כ17-18 שנים עד שיגדל, אולי גם את תזכי ל... צ´ופר. בברכת, כן ירבו

קשוח31

New member
טוב,

אז בגלל שטרחת לקרוא את השטויות שלי, עצה קטנה מניסיוני הפרטי (בלי אחריות). ככלל, ככל שעושים את זה יותר פעמים, כל ארוע נמשך יותר זמן ... ובמילים אחרות, אם נותנים אחד בשישי בצהריים, ככה בשביל הסיפתח, אז ההוא של הערב יוצא ארוך במיוחד.

מיכל31

New member
רב תודות על העצה!

ננסה ונראה, אולי מכל הדיבורים שלך עוד יצא בסוף משהו טוב ... who knows? למה קשוח ? אתה דווקא נחמד!

CHUCHU

New member
ואני רק יכול להגיד שכל......

שהייתי איתה מתגעגעת לדברים שקיבלה ממני..... הם קיבלו
וגם היה מזה
עפו ניצוצות
ולבסוף קינחנו ב-

מזכיר לי בדיחה... חחחח..

אדם בן 70 מגיע לרופא לבדיקה תקופתית. אחרי שהרופא מסיים הוא שואל אותו "כמה פעמים בשבוע אתה מקיים יחסי מין ?" עונה לו הקשיש: "ביום ראשון, ביום שני, ביום שלישי וביום חמישי" הרופא מסתכל עליו ואומר: "זה יותר מידי לגילך, תוריד את יום שלישי" הזקן שומע את זה ומתחיל לרקוד מרוב שמחה, שואל אותו הרופא "למה אתה כל כך שמח ?" עונה הזקן: "כי ביום שלישי זה עם אשתי..." אני לא יכול להשתתף כי אין לי בת-זוג חוקית...חחחחחחח....

שגיב2

New member
זה תלוי...

כמה זמן נשואים (או בכלל ביחד) אם היא פולניה. מה גיל הנושים. כמה ליבידו זורם. כמה ילדים יש. הכל משפיע. 3 פעמים בשבוע, פעמיים אורגזמה (לכל אחד) בכל פעם. אוראלי נחשב?

לפחות אצלכם המשוואה שווה....

אצלנו אני המנצחת. על כל 2 שלו, שלוש שלי. רוצים שוויון? תחכו בסבלנות

שגיב2

New member
לא רוצים שוויון....

זה בכל מקרה עובד הפוך. הראשונה שלכן באה אחרי חצי שעה. שלנו אחרי פחות מרבע שעה. השניה שלכן אחרי עשר דקות , שלנו אחרי חצי שעה. השלשית שלכן (ולפעמים איתה מגיע שירשור) אחרי שלוש דקות נוספות, שלנו (אם בכלל) אחרי שעה, שתי סיגריות וכאב לסת נשי. לא צריך שוויון. רק אל תשאלו את השאלה בסוף המשגל....

מה זה ראשונה שלכן ?

חומד תעשה סקר טלפוני, אישה יכולה לגמור תוך 5-10 דקות בפעם הראשונה. אני לא מודה באשמה

שגיב2

New member
תלוי למה את קוראת תחילת משגל.

אצלכן זה לא מתחיל מהחדירה. זה מתחיל עוד מהמחמאות במסעדה....

אתה מתכוון

שזה מתחיל מהמלצר המתוק. נו בחייך.... החדירה היא החלק הסופי בכל העניין, כל הפאן הוא במשחק המקדים, שמסתבר שלא תמיד יש לכם כוח לזה. טוב........ זה כבר שירשור אחר

למעלה