משך הסקס ותדירות

מיכל31

New member
הלו???? לאן הגעתם ?????

יש פה אנשים לאחר ארוחת צהריים כאלו.........

לללאאאאא...

התכוונתי לאויר של הבובה... לאן לקחת את זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

חחחחחחחחח

אצלנו זה תלוי בכמה פעמים נגמרות הסוללות באמצע.... (הרומני הקמצן לא מוכן להשקיע בדורסל...)

גיוRא

New member
זה מה יש,, ../images/Emo24.gif

אוקצור,, יש,, ויש,,,, ויש,,,,,, לך ניתנה רק זכות הבחירה ולאחר שבחרת,, תהני ממה שיש,, את מה שאין לא לוקחים לקבר,, אפילו לא מחלקים בהסכם ממון,,, תודה על מה שיש,, והפנטזיה עוד תתממש,,

קסומה

New member
תגידו לי נגנבתם? ../images/Emo12.gif

התחלתם בסקס, עברתם לאוראלי, הגעתם עד פליצים???? נראה לי שחלקכם צריך לצאת מוקדם מהעבודה!!!

הצופה.

New member
האמת

אני חושב על סקס המון מדבר על זיונים כל הזמן אבל יחסי מין פעם בחודש או אם אני מביא חברים אז פעם בשבועיים (צריך שמישהו יחזיק אותה) היא לא מסכימה
אוננות פעם ביומיים אוכל 16 פעם ביום מפליץ כל שבע דקות אהה משך הזמן (תלוי מתי נתפשים לה השרירים בלחיים) ואם כבר את שואלת סתם מסקרנות בלי להיכנס לעינינים פרטיים אז גם לי יש כמה שאלות? תגידי את מוצצת? את בולעת? מה עם יחסים אנליים? כלבים חתולים סוסים מה דעתך על כך? נקורופיליה פדופיליה אקצביוניזם מה דעתך בנושא? הצופה סתם בשביל סקרנות
למה רק לך מותר לשאול שאלות?

מיכל31

New member
אם לא היית כל כך דוחה אולי ...

הייתי עונה לך על חלק מהשאלות ......

מיכל31

New member
אם לא היית כל כך דוחה אולי ...

הייתי עונה לך על חלק מהשאלות ......

הצופה.

New member
נכון אני דוחה../images/Emo13.gif

אבל אם היה לך שכל היית מבינה שאין הבדל בין השאלות שלי לשאלות שלך כל מה שכתבתי זה סקס

ננסנס

New member
אז ככה ../images/Emo121.gif

בהתחלה היינו עושים את זה כל יום כל היום. עם השנים התדירות יורדת וכיום (אחרי עשר שנות הכרות) אנחנו עושים את זה בין פעם לשלוש (גג) בשבוע ושאף אחד לא יספר לך שהוא מתמיד וממשיך כמו בהתחלה. ובקשר לזמן... תלוי, כמה כח יש, מה מצב הרוח (הכי טוב, אחרי ארוחה מלאה יין...) והכי חשוב - מתי צריך להאכיל את הילדה...

למעלה