משך הסקס ותדירות

מיכל31

New member
משך הסקס ותדירות

אשמח לקבל תשובות כנות על שאלתי . כמה זמן נמשך הסקס (עם בן הזוג החוקי בלבד ...) תדירות, וכמה פעמים אתה גומרים במהלך הסקס ... תודה, מיכל הסקרנית

נשית~37

New member
ככה זה...

מפברקים במחקר...אח"כ אנחנו מתוסכלים למה אנחנו לא כמו כולם חחחחח

נשית~37

New member
אני באופן אישי וגורף

לא מקנאה באף אחד-ת מבסוטה ממה שיש לי.
חולמת על מה שאין לי... אבל לעולם לא מקנאה.

מיכל31

New member
לא זה מאוד מענין אותי

בא לך לענות? הכרתי גבר נשוי אז או שהוא מנסה להתרברב או שאני ובעלי לא עושים זאת כמו שצריך.

נשית~37

New member
סליחה?

כבר הגעת לגיל שאפשר לחשוב .... תחיי את חייך לפי ראות עינייך לא לפי מה שהסביבה מכתיבה. לכי על איכות ולא על כמות. הוא יכול לספר לך דברים מכאן ועד ג´רוסלם...so what, לכי תוכיחי שיש לו אחות. ולסיום, דברים שרואים מכאן לא רואים משם....נכון לגבי הרבה תחומים.

מיכל31

New member
לא מנסה להוכיח כלום!

סתם מענין .....מה אתה לא סקרנית אותך לא מענין כלום ?

נשית~37

New member
אם טוב לי

אני לא מסתכלת כמה עושים אחרים או כמה מרוויחים אחרים וכמה הם נוסעים לחו"ל וגם לא כמה סקס יש להם. אם לא טוב לי...אני מנסה לשפר. לעולם אני לא מנסה לחקות חיים של אחרים.

הכרת גבר נשוי?

אז שיראה לך מה זה סקס כל השבוע. מה זה לא כמו שצריך? יש תעריף לפי שעות? לפי פעמים? מה זה הבולשיט הזה? יש סקס טוב, ויש זיוני שכל. מישל מדווחת מקליניקה און

מיכלי...

אחת ממטרות הגברים של ימינו ( וגם דאז) היא התרברבותם בפין שלהם שידוע כמקור גאוותם הוא אמר שיש לו סקס כל השבוע? אז הוא אמר, so ?

מיכל31

New member
לא הוא דווקא לא אמר את זה

אבל סקס שנמשך שעתיים וחצי ומינימום 3 גמירות הלו ????? אנשים עייפים עבודה ילדים לא? או שזו רק אני ?

בשעתיים וחצי..

אני מטגנת 4 ק"ג שניצלים, מפעילה מכונת כביסה + מייבש, מנקה לילד את הטוסיק, ( בערך שעה?) עושה סקס, חוזרת לעטוף את השניצלים בנייר כסף, והופ למקרר, מכינה תוספת לבשר, מדברת בפון עם אמא שלי, קופצת לצט (עוד שעה?) בין לבין גומרת פעמיים, ביג דיל !!

ננסנס

New member
ממש וונדר וומן ../images/Emo106.gif

אני כולי נפעם... כחולה על שניצלים וסקס (ואוהב נקיון) את נשמעת כאישה המושלמת...

מיכל 31

מיכל מתוקה אל תאמיני לגברים כולם מתרברבים אבל תכלס בשטח פקה פקה חחחחחחחחח גרי

ועוד למיכל../images/Emo3.gif

בחורה יכולה להיות עם כמה גברים גבר חושב שהוא יכול להיות עם כמה נשים אחת יכולה להפיל אותו אחרי מספר אחד
גרי

מיכל31

New member
לא זה מאוד מענין אותי

בא לך לענות? הכרתי גבר נשוי אז או שהוא מנסה להתרברב או שאני ובעלי לא עושים זאת כמו שצריך.

למעלה