משטרת ישראל כבולה

masorti

New member
כתבתי "על המדינה..." כציטוט של...

המשפט שכתב בר הפלוגתא שלי בשירשור. המדינה ורשויותיה לא אמורות ללמד לקח, אלא לאכוף חוק ולהרתיע. אף אחד לא הפריע למשטרה לעצור ולשפוט מתפרעים בעמונה. זבש"ה שלא עשתה זאת. מצד שני, אף אחד גם לא הפריע למשטרה לשבור עצמות למפגינים שוכבים בעמונה שכבר לא היוו בעיה למפנים.

לא פחות מזה שעדן נתנזאדה או

ברוך גולדשטיין הם הוכחה ל"רוח המפקד" בקרב המתיישבים בשטחים.

masorti

New member
לא ידעתי שנתנזאדה וגולדשטיין...

היו בשטחים במעמד זהה לזה של תת ניצב במשטרה.

mucool2

New member
המועמד שהזכרת דווקא הוביל בסקרים

והוא לא זה שיזם את פרשת הקלטת, שהביכה אותו יותר מכל אחד אחר. (ולא שאני בא להגן עליו, אבל רצוי לדייק בעובדות).

הוא בהחלט יזם את פרשת הקלטת

ובהשראת קלינטון- אין שום הוכחה שהקלטת היתה, שמישהו התקשר אליו, או שבגידתו באשתו לא היתה בהסכמתה המלאה ובידיעתה מראש. ישנה תהנהגות תמוהה מאד מצידו אחרי הופעתו בטלביזיה- כלומר תמוהה מצד מישהו שרוצה שהסוחט אותו יתפס, כמובן.

mucool2

New member
יש ביסוס לטענות האלה?

תמוה או לא, חובת ההוכחה חלה על מי שמאשים אותו בשותפות במעשה, גם אם אין הוכחה לקלטת (שכנראה לא היתה קיימת) או לשיחת טלפון.

הוא נהג בדיוק כמו מי

שלא רוצה שידעו שהעלילה שהוא מעליל על מישהו אחר שקרית. אם זה נראה כמו חתול, מיילל כמו חתול, וקופץ לי על הברכיים כשאני רוצה לראות טלביזיה אז אני לא צריך בדיקת PCR כדי לדעת שזה חתול.

ixmix

New member
מי שמסכן חיי שוטר או חייל במילוי תפ

קידו - לירות בו. זה די ברור לטעמי. ולא משנה אם הוא שמאלני, ימני, מתנחל, ליברל או מאדימאי. אגב, אני מזכיר שכל מי שהיה שם הוא עבריין. לגבי הדיון על השוטרים שתקפו או לא תקפו מינית - אני אישית מאמין שבנות שרצות להצטלם בפנים גלויות ולהטיח האשמה בשוטרים, צריכות להגיש תלונה. אני מאמין שההאשמות הוטחו ללא שום בסיס, על מנת לנגח את נציגי החוק, על ידי בנות שבכל מקרה הן עברייניות. המקום היה מלא מצלמות, שבין השאר תיעדו התנהגות לא ראויה לטעמי של שוטרים, וכל אלפי המצלמות ומכישיר ההקלטה לא קלטו בדל הטרדה או תקיפה מינית. אם תוגש תלונה ויימצא בדל אמת, אני בעד משפט ועונש קשה לתוקף. אני אמנם לא הייתי שם, אני כן הייתי במקומות אחרים וראיתי המון שקרים לגבי התנהלות חיילים ושוטרים לצרכים פוליטיים, מכל צידי המפה הפוליטית.

למעלה