משטרת ישראל כבולה

ha1shoter

New member
משטרת ישראל כבולה

כשוטר מפקד צוות במשמר הגבול אני אומר לכם את האמת אנשים, כואב הלב! זורקים עלייך אבנים, משפילים אותך, יורקים עלייך! ואתה לא יכול לעשות כלום, עד מתי? מאז שאסרו עלינו שימוש באמצעי גומי וכד` המתפרעים מכל המגזרים לא שמים עלינו! מכל אזרח שיגדל ילדיו בעתיד במדינת ישראל שחשוב לו מעתיד המדינה, שנוכל לעבוד להרתיע, שיהייה צל של חוק במדינה הזו חזקו את ידיי השוטרים תמכו בנו. אנו זקוקים לזה, אנחנו צריכים את תמיכת חוק המדינה. אנא מכם תגובות

דן תרדן

New member
אין ספק שחוסר שימוש

באמצעי גומי עלול לגרום לתוצאות בלתי רצויות בעליל.

ומהודעתו לא ברור טיב היחסים

בין המשטרה לשוטר. מצד אחד המשטרה כבולה, ומצד שני - את השוטר משפילים, יורקים עליו. שניהם בצד של המאזו? איפה האיזון?

האיזון

בנערות שהם מפנים מההתנחלויות. זאת מין (
) שרשרת אינסופית שכזאת. כמו חלזונות.

shellyland

New member
"הן אמרו"

זאת לא הוכחה מספיק טובה בשבילך? במו אזניי שמעתי עדויות מחרידות (ואמינות) ממקור ראשון לגבי הזוועות שהתרחשו שם.

לא.

זוכרת את השרשור על "חוזה המין" של איקסמיקס? כרגע הוכחת למה הוא היה נחוץ. ולגבי הזוועות שלכאורה התרחשו שם- אותן נערות שלכאורה הוטרדו מינית משום מה לא עושות כלום כדי שהטרדה זו תיחקר על ידי מח"ש, ובאותו זמן עיתוני הימין מפרסמים אינספור האשמות נגד המשטרה בדיוק בנושא זה. האם ישנה קונספירציה להסתיר את העובדה שלא היתה הטרדה מינית כזו? נראה לי שכן. ואסיים בסיפור שהיה באמת: ערב אחת ממערכות הבחירות הפנימיות באחת המפלגות הופיע מועמד שלא הוביל בסקרים בטלביזיה וטען שקיבל איום טלפוני, לפיו אם לא יפרוש מהמירוץ תפורסם "קלטת לוהטת" המוכיחה שבגד באשתו. הוא כמובן התוודה על הבגידה בשידור חי. למחרת הוא ניצח בבחירות הפנימיות- אבל לקח לו שבוע שלם להגיש תלונה במשטרה. החקירה במשטרה הסתיימה ללא תוצאות. העיתונות גילתה את זהות האשה (נשואה) אתה בגד המועמד הנ"ל באשתו. היא היחידה ששילמה את מחיר נצחונו בבחירות הפנימיות.

אתה רציני?

קצין משטרה מנבל את פיו, וזו ההוכחה הניצחת ששוטרים מטרידים מינית מתנחלות. כמו שכבר כתבתי בעבר- מי שיורה תחמושת סרק מעיד שאין לו תחמושת אמיתית.

masorti

New member
אתה רציני?

קצין משטרה בכיר שמורה לפקודיו לשבור עצמות כמדיניות הוא הוכחה ל"רוח המפקד" ביחס כלפי המתנחלים. השוטרים קיימו בעמונה בדייקנות את ההוראות שהעביר להם תנ"ץ ניסו בגוש קטיף.

אז אם כן

כרגע הוכחת שלא היתה הטרדה מינית בעמונה. תנ"צ ניסו לא הורה לעשות זאת בגוש קטיף, אז זה לא נכלל ב"רוח המפקד" שיושמה בעמונה.

masorti

New member
אני לא מדבר על הטרדה מינית...

אני מדבר על אלימות יזומה כלפי המתנחלים. הטרדה מינית, אם היתה, היתה יוזמה מקומית של השוטרים.

נהדר.

תמשיך לפזר מסכי עשן. אני כתבתי שאיני מאמין להאשמות בדבר הטרדה מינית, בתגובה הבאת את הלינק שלך- ועכשיו אתה טוען שאתה גם לא מדבר על הטרדה מינית. ביחס להאשמו שלך באלימות יזומה כלפי העבריינים- גם את זה עוד לא הוכחת. מה שידוע בוודאות זה שהעבריינים יזמו אלימות, או כפי שכתוב בעיתון אויבי ישראל "בשבע"- בעמונה מחקנו את חרפת גוש קטיף.

וההוכחה?

הן אמרו. אל תשכחי להוסיף לכתב האישום נגד השוטרים את העובדה שהם זכרים ולכן אשמים- וכמובן להביא חוו"ד מומחה של קמיר.

מה קרה לך??? היום אמרו שהן לא מגישו

ת תלונה במשטרה בגלל "צניעות"... זה לא נשמע לך משכנע? נבלות

אלי ו.

New member
בלי לקבוע עמדה בנושא

רוב פשעי המין אינם מדווחים למשטרה. במקרה הזה יש עוד גורמים המקשים על התלונה, הנאשמים הם שוטרים והמשטרה טוענת אפריורית להד"ם. במקרה הגיוני להניח שהמשטרה תתיחס לכל תלונה כזו מראש בפיקפוק. לא ברור לי כל הוכוח הזה. אם המשטרה היתה אלימה מעבר לנדרש, האם זה אומר שפינוי עמונה לא היה מוצדק?! אם המשטרה הפעילה רק "כח סביר" האם זה אומר שצריך לחזור לקו הירוק? הוכוח שאתם מנהלים הוא וכוח אוטומטי שנובע יותר מדעות פוליטיות. בעיני הדיון הזה מתקשר גם לאנרכיסט שאיבד עין לאחר שכנראה נורה בכדור גומי מטווח קצר לליזער פאלעס שחטף מכות רצח בהפגנה דומה ואולי ל 13 הערבים שנהרגו במהומות אוקטובר.

זה ממש לא המקרה

של "רוב פשעי המין". רוב פשעי המין לא מדווחים לא רק למשטרה- אלא לכל אחד. מבושה. במקרה הזה הנערות הטוענות שנעשו נגדן פשעי מין דאגו לפרסם את הדבר- אבל לא הגישו תלונה לאף אחד (בעוד על אלימות שוטרים "סתם" באותו פינוי הוגשו אינספור תלונות).

אלי ו.

New member
לא בדיוק

רובנו מכירים נפגעות פשעי מין שלא התלוננו במשטרה. (לפחות אני מכיר כמה והסטטיסטיקה אומרת שכנראה גם אתה) ברור שיש גם נפגעות ששמרו את הענין לעצמן. יש הבדל בין נערה שהותקפה מינית וספרה לחברה קרובה/מורה/יועצת/עובדת סוציאלית שהן בתורן העבירו את האינפורמציה הזו לבין נערה שלא ספרה לאף אחד. במקרה הזה האינפורמציה מגיעה ממורות שתלמידות ספרו להן ושמעתי ע"כ גם מעובדת סוציאלית. אי פניה למשטרה אינה רק מבושה, במערכת החוק בישראל, כדי להרשיע מישהו באונס יש להוכיח מעל ספק סביר שהוא עבר עבירה (וטוב שכך). אישה שנאנסה יודעת שמעבר לחקירה במשטרה בה תדרש לשחזר את האירוע המאוד טראומתי היא גם תצטרך לעבור חקירה צולבת מצד עורכי הדין של הנאשם, חקירה בה היא תואשם בהאשמות שונות ומשונות. זו טראומה שלא רבות מנפגעות התקיפה המינית היו רוצות לעבור.

למעלה