משחק!!!

נעמקה19

New member
כן אבל יש לה בגדים גם מבוגרים.

וגם אני חולה על החצאיות האלה
והגופיות האלה וכל זה... אבל יש לה בגדים שלא הייתי לובשת בגלל שהם לא לגילי כאלה..חח... נגיד...מה שהיא לבשה בפרק 58-57 או 11... מבינה? תמיד אמרתי שאת רוני, נטשה ודגנית מלבישים הכי יפה בשמיניה. אבל אין על איך שמליבישים את דגנית!

נעמקה19

New member
אה שכחתי!

גם אני לא הולכת עם הבגדים האלה בעקבות דגנית
חחח שיהיה לכם ברור. כמה שאני מעריצה אותה, אני הולכת עם הבגדים שאני אוהבת...חחחחח... וקורה שיש ביננו התאמות. בין הבגדים של דגנית לשלי.

עונה...

דומה לאיה 1.גם לי יש אח קטן... 2.גם אני לפעמים מתגאה באחי הקטן... 3.גם אני אוהבת ספרים 4.גם אני מחחוננת 5.גם אני נראית יתור מבוגרת ממה שאני... לא דומה לאיה 1.אני לא הייתי מתאהבת באדם... 2.אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שהתכוננתי למבחן... 3.אני טובה בלשמור סודות... וכל מי שמכיר אותי יכול להגיד את זה עלי... 4.אני גבוהה (מאוד) 5.אין לי תאום דומה לאבי 1.אני חולה על מחשבים 2.אני גאונת מחשבים 3. אני שומרת על כבודי 4.אמא שלי בלונדינית 5.אני מחוננת לא דומה לאבי 1.אני בת 2.אני לא הייתי בורחת מחברות שלי בגלל שההורים שלנו רבו 3.אני לא אוהבת את מיקה 4.אני לא הייתי בורחת מפרויקט כמו של השמיניה 5.אני לא מנתקת לאנשים את הטלפון בפרצוף(אני יותר מדי נחמדה) דומה למיקה 1.אני מנגנת 2.אני מרדנית 3.אני עקשנית 4.אני רבה הרבה עם ההורים שלי 5.חברות שלי משפיעות עלי... לא דומה למיקה 1.אני לא מעצבנת 2.אני מירה את השמות של ההורים שלי אבל אני עדיין קוראת להם אמא ואבא 3.אני לא מתעצבנת כל כך מהר 4.אני לא צפונית 5.אני לא מביאה במבות לטיולים... אני מביאה ביסלי... דומה לדורי 1.אני מתקנת דברים מהר 2.אני אוהבת פלייסטישן ומשחקי מחשב 3.יש לי שיער חום 4.אני מחוננת 5.אני לא ממש לומדת למבחנים לא דומה לדורי 1.אני לא הייתי מתאהבת בנטשה 2.אני לא ביישנית 3.אין לי משקפיים 4.אין לי שעון מצלם 5.יש לי רעיונות יותר מוצלחים מבאולינג דומה לנטשה 1.אני מציירת יפה 2.גם אני הייתי נעשית החברה הכי טובה של רוני 3.גם אני כנה עם החברות שלי 4.גם אני שקטה בשיעורים 5.אני מחוננת לא דומה לנטשה 1.אני לא קרה 2.אני לא תרנגולת 3.אני לא סובלת אותה 4.אני לא בלונדה 5.אני לא הייתי מתאהבת באדם דומה לאדם 1.אני טובה בשפות 2.אני חושבת שרתם קרציה 3.~~~ 4.~~~ 5.~~~ לא דומה לאדם 1.אני לא שמוקית 2.אני לא דפוקה 3.אני לא מעצבנת 4.אני לא עצלנית ונצלנית 5.אני אומרת את הרגשות שלי...בדרך כלל... דומה לניני 1.אני חולה על משחקי מחשב,פלייסטישן,גיימבוי... 2.גם אני מאוד רגישה 3.אם הייתי בן גם אני הייתי מתאהבת ברוני 4.גם אני לא סובלת את אדם 5.אני מחוננת לא דומה לניני 1.אין לי תאומה 2.אין לי פלייסטישן 3.אני לא טובה בשח 4.נהרס לי הgta 5.אני לא סובלת את רותם דומה לרוני 1.אני רגישה 2.יש לי שיער כהה 3.אני שזופה 4.אני מאוהבת בניני!!! 5.אני מחוננת לא דומה לרוני 1.אין לי אחות גדולה 2.אני לא הייתי חברה של נטשה 3.אני לא סובלת מבחנים במתמטיקה ואין לי מושג איך אני מקבלת בהם 100 5.אין לי עגילים

Oshi love Tamir

New member
נכון אבל את גם יורדת על עדי כל...

הזמן ואיך שאת אומרת את זה בצורה מגעילה. ואת לא סתם אומרת את דעתך את אומרת את דעתך בצורה מגעילה...

אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif

גם אני אמרתי את דעתי על ההתנהגות של נטשה ב-5 הסיבות למה אני לא דומה לנטשה, ואולי דלתך אנחנו אומרות את דעתינו בצורה מגעילה כי את אוהבת אותה, אבל אנחנו אומרות אותה בצורה לגמרי בסדר... וגם אם אנחנו כן אומרות את דעתינו בצורה מגעילה, למה בשם אלוהים זה אכפת לך
את לא מכירה את עדי באמת
את רק חושבת שהיא יפה ונחמדה וכל מיני דברים, וזה עניין של דעה.

Oshi love Tamir

New member
כי אכפת לי...

כמו שלא נעים לך שמדברים מגעיל על מי שאת אוהבת אל תדברי על אחרים...זהו...וזה לא בסדר לגמריי איך שאת אומרת את זה יש דרכים יותר יפות להביע דעה...

נעה...חתול|

את לא שזופה............. אבל מה זה חשוב
הנה עוד סיבות שלי: 5 הסיבות למה אני דומה לאבי 1. אני טובה במחשבים 2. אני חושבת שגם אני נוטה לברוח ולא להתמודד... 3. אני אוהבת קוראסונים 4. אין^ ^ 5. אין^ ^ 5 הסיבות למה אני לא דומה לאבי 1. אני בת
2. אני לא אוהבת את מיקה 3. אני לא אוהבת מוזיקה מזרחית 4. אני לא מתביישת בזה שאני בוכה לפעמים 5. אני נגד לחמצן ולעשות קוצים 5 הסיבות למה אני דומה לאדם 1. אני חושבת שרותם קרציה 2. אני מעדיפה את איה החמודה
על פני נטשה הדוחה
3. אני אוהבת ספורט 4. אין ^ ^ 5. כנ"ל
5 הסיבות למה אני לא דומה לאדם 1. אני לא סובלת אותו! 2. אני לא שחצנית מתנשאת שויצרית אגואיסטית שלא חושבת מה היא אומרת ומה היא עושה ואיך היא פוגעת סתם ככה בלי סיבה 3. נטשה
4. אני לא אוהבת רוק כבד 5. כדור עף
זה משעמם...................... 5 הסיבות למה אני דומה לדורי 1. אני ביישנית 2. אני מספרת בדיחות כשאני בלחץ 3. גם אני במקומו הייתי נעשית חברה של ניני 4. אין..... 5. כנ"ל 5 הסיבות למה אני לא דומה לדורי 1. אין לי משקפיים 2. נטשה
3. בעעע......... משחקי מחשב וסוני........ 4. אני לא בדחנית כזאת......................... 5. הבדיחות של דורי לא מצחיקות.................. סוף

למעלה