משחק!!!

KiShKooSh

New member
הסבירי שנית../images/Emo12.gif

השמיניה היא מכלול, אז או הסבירי שנית או תני דוגמא בבקשה

אוקי...

איה דומה 1.גם אני__ 2.גם אני___ 3.גם אני___ 4.גם אני___ 5.גם אני___ שונה 1.אני לא___ 2.אני לא___ 3.אני לא___... כל אחד כותב על עצמו 5 עובדות שהוא דומה או לא דומה לדמויות מהשמיניה

מ א מ י 1

New member
אני ינסה =]

איה- דומה- 1.גם אני..עקשנית כמוה 2.גם אני..חולה על היסטוריה וספרים! 3.גם אני..משקרת הרבה
4.גם אני..מאוהבת אבל לא יכולה להיות איתו ביחד.. 5.גם אני..גרועה במתמטיקה (סתכלו על פרק בעיות דרך.) שונה.. 1.אני לא..לומד עם 8 ילדים 2.אני לא..משקרת לגבי הגיל שלי 3.אני לא..הוכנסתי למכונה שממריצה את תהליך ההזדקנות (חחחחחחחחח..) 4.אני לא..חיה עם אח תאום 5.אני לא..חיה עם אמא מטורפת (אמא אני אוהבת אותך!
)

KiShKooSh

New member
מנסה../images/Emo9.gifמוטי

דומה 1.גם אני אנרגטית כמו מיקה 2.גם אני ישירה כמו אדם 3.גם אני מתולתלת כמו דגנית(ואתם לא יודעים כמה זוט תכונה) 4.גם אני רגישה כמו ניני 5.גם אני אובססיבית כמו נטשה(כן, זה נשמע רע יותר ממה שזה
, ופשוט לא היה לי מה לכתוב
) שונה 1.אני לא קרה כמו נטשה 2.אני לא סנובית כמו אדם 3.אני לא הולכת לישון כל שעה כמו בןבן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

3.אני לא הולכת לישון כל שעה כמו בןבן

אני עושה../images/Emo54.gif

|הדשג|5 הסיבות למה אני דומה לאיה 1. לשתינו יש עיניים כחולות ושיער בגווני חום 2. גם אני תולעת ספרים יותר מכל אדם שתפגשו. זה מזכיר לי! יש לי בביתא ת הספר המאהב (מפרק... לא זוכרת) 3. לשנינו יש אח עם עיניים כחולות שחולה שחמט וסוני פלסטיישן, גיימבוי וג'י טי איי המשחק הדפוק הזה.... למרות שהם תאומים אוני אחת משלישייה אבל זה לא קשור 4. גם אני לא מסוגלת לשקר למישהו שאני אוהבת 5. אני מתנהגת בצורה ילדותית, ואיה בעצם בת 10 אמורה להיות בת 10 ככה שאני פחות או יותר בת 12 שלפעמים מתנהגת כמו בת 10 כמו שהיא בת 15 שלפעמים מתנהגת כמו בת 10 5 הסיבות למה אני לא דומה לאיה 1.אני שונאת ורוד........ 2. אני לא סובלת את אדם 3. אני לא הייתי מתנשקת בגיל 10 4. אני לא סובלת את רותם 5. אני לא כזאת קרציה של מבחנים 5 הסיבות למה אני דומה לנטשה 1. אני הציירת של הכיתה שלי וכל זה, ואני גם בחוג ציור 2. אני כמעט תמיד מסתובבת עם צמת צד כמו של נטשה, למרות שבעצם כבר לנטשה אין את הצמה הזאת, היא החליפה אותה בצמה תרנגולית ואז בשתי צמות\קוקו... 3. גם אני כזאת שקטה, במיוחד בשיעורים כמוה... אם שמתם לב כולם כזה מדברים ולא מצביעים ומתפרצים לדברים של המורים והיא יושבת בשקט... 4. אני יותר טובה מהמורה שלי ללשון בלשון (ראה פרק "באולינג") 5. אני גם במקומה הייית נעשית החברה הכי טובה של רוני. גם של איה. 5 הסיבות למה אני לא דומה לנטשה 1. אני לא סובלת אותה. לא קונה את ה"אני בסך הכל רוצה שתהיה מאושר" שלה, וגם תיעבתי אותה בפרק הזה שהיא פגעה באבי והתנהגה כמו ביצ'ית היה כל כל שטוח... וזה שהיא משקרת לדורי ומתנהגת אליו לא יפה... בפרק שהם התכוננו למבחן.... 2. אני לא כזאת קרה (כמו שעדי אומרת. בעיקרון אני גם לא סובלת את עדי) 3. אין לנו אותו טעם... היא הולכת בבגדים חושפניים ובצמות תרנגוליות
וגם מאוהבת באדם
4. אין לי כל כך הרבה ביטחון עצמי 5. אני לא הולכת לבתים של אנשים בלי לצלצל קודם! 5 הסיבות למה אני דומה לרוני 1. אני טיפה מתולתלת... 2. אני טובה במתימטיקה (ושונאת!! אבל זה לא קשור) 3. אני חושבת שניני חמוד
4. אני רגישה 5. שי לי אחות גדולה שמטיפה לי מוסר (אמנם היא גדולה ממני בשניה בערך, אבל זו לא הנקודה) 5 הסיבות למה אני לא דומה לרוני 1. אני לא סובלת את נטשה 2. אני לא סובלת מבחנים באלגברה 3. אני לא מסוגלת לשקר לגבי הגיל שלי... כי אני נראית קטנה בעצמי בשנה\בדיוק בגיל שלי 4. אין לנו אותו טעם.... היא הולכת עם עגילים שלא מוצאים חן בעיני וחצאיות ארוכות, דווקא יפות אבל הם לא הסטייל שלי 5. אני משתדלת להיות נחמדה לכולם... עוד בהמשך

תיקונים../images/Emo54.gif

5 הסיבות שאני דומה לאיה בביתא ת = בבית את אוני = אני *אלגברה ומתימטיקה אצלי זה אותו דבר

המשך../images/Emo54.gif

5 הסיבות למה אני דומה למיקה 1. גם לי לפעמים יש חשק למרוד 2. אני יודעת פחות או יותר לנגן על פסנתר... 3. אבי חמוד
4. אין^^ 5. אין^^ 5 הסיבות למה אני לא דומה למיקה 1. אני לא אוהבת אותה ממש....... 2. אני לא מנגנת..... 3. אין לי הרבה ביטחון עצמי..... 4. נאי אף פען לא פועלת לפני שאני מבררת... 5. ההורים שלי חשובים לי 5 הסיבות למה אני דומה לניני 1. גם אני סופר דופר רגישה וילדותית 2. רוני
3. גם לי לפעמים קצת קשה להסתגל... וגם אני כותבת יומן 4. גם אני לא סובלת את אדםםםם
5. גם לי יש עיניים כחולות...
5 הסיבות למה אני לא דומה לניני 1. אני משתעממת ממשחקי מחשב, שח מט, פלסטיישן ואני לא אוהבת דרגון בול זי 2. גם אחות שלי לוקחת למידה למבחנים ברצינות רצינית מדי 3. אני לא סובלת את רותם 4. אני לא שותקת כשמציקים לי... 5. אני בת
עוד אחר כך...

אופס...../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

סיבה 2 של ניני אמורה להיות בלמה אני דומה לניני ולא בלמה אני לא דומה לניני..........

נעמקה19

New member
אוקיי...אז הנה אני עונה ../images/Emo13.gif

אני דומה לדגנית ב:
ברגישות שלה, ושהיא בוכה מדברים מרגשים גם אם הם לא עד כדי כך מרגשים.
בתגובות שלה לכל המצבים...כעס, הומור, שמחה והכל
בתלתלים שלה.
אני כמעט בטוחה, שהייתי מתאהבת בדדי גם
...
בטעם הבגדים שלה. אני אוהבת את מה שהיא לובשת. לנשים בגיל שלה כמובן! לא לילדות בנות 12
או לפחות רוב הבגדים...וגם לי יפה שחור
אני שונה מדגנית ב:
בכעס שלה על דדי. אני הייתי כועסת ביום הראשון כמוה. הייתי מתנהגת בדיוק כמוה כשהוא סיפר לה שהוא עמוס. אבל אחרי זה, היא כעסה עליו יותר מדי ואני לא הייתי כועסת עליו ככה.
בבחירת הנעליים שלה
בדאגה שלה לבן בן. אני לא דואגת כל כך!
באומץ שלה. יש לה אומץ לא נורמאלי. אם היא הלכה ככה לרוברטו אחרי שהוא רצה להרוג אותה וכל זה... ממש הייתי גאה בה!
חחחחחחחחח... אבל אני בחיים לא הייתי הולכת. הייתי מתה מפחד. זהו נראה לי. אויש... אני כל כך חולה על דגנית!!! (וגם על אדית כמובן
)

KiShKooSh

New member
אני הולכת עם בגדים של דגנית...

וכמובן לא בגללה, הסגנון שלה ממש לא "מבוגר" יש לה בדים הודיים כאלה וזורמים וגםאני אוהבת את הסגנון הזה

למעלה