משחק!!!

../images/Emo168.gifאני!

אני דומה לניני ב:
רגישות
פנים(ככה אומרים לי)
אני סבבה עם שחמט
בסגנון לבוש
השם שלי:יוניני והשם האיתי שלי הוא יונתן! דברים שאני שונה מניני:
אין לי עיניים כחולות
אין לי אחות תאומה
טוב אני לא כזה רגיש...(אבל דיי)
וגם לא כזה תותח בשמחט(רק סבבה)
אין לי אבא מדען ולא אמא משוגעת, ואני לא בן 10/15.

../images/Emo168.gifחחח...אני יודע...../images/Emo3.gif

פשוט בכלליות אני חושב שאני דומה לניני..אבל לא מצרית חמש מכל אחד...חחחח

אני אנסה לענות

מ/איה דומה 1.גם לי יש זיכרון מעולה אבל לא נדיר 2.גם אני הייתי רוצה להיות גדולה,ואם היו מנחיתים עלי כזה עניין (חברות גם צריכות להכנס!)הייתי די שמחה.... 3.גם אני מעדיפה את איה ולא את מאיה (בפרק 59 רואים שהיא לא רוצה לחזור להיות מאיה) 4.גם אני אוהבת להיות מספר 1 בהכל (פרק 47-כשאיה דיברה על הציון שלה ותמר אמרה לה שלפי אבנר ודגנית היא מספר 1 ושחשוב לה להיות מספר 1 וכל הסיפור הזה..) 5.גם אני זוכרת את רוב מה שאני קוראת (פרק 1-מאיה:"זה פשוט מעניין אז אני זוכרת...מה את זוכרת את כל מה שאת קוראת?" רותם:"הלוו ברור שלא!") שונה 1.אני לא אוהבת היסטוריה 2.אין לי אח תאום 3.אני לא הייתי מאמינה ללילי על זה ואיה כן האמינה 4.אין לי חבר 5.הייתי מספרת לאדם הכל לפני גם אם היה אסור לי

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

גם אני שחקן שח מט כמו ניני גם אני אוהב לריב כמו מיקה גם אני טוב בממתיקה כמו רוני גם אני אוהב ליצחוק על אחרים כמו אדם גם אני עצבני כמו איה אני שונה מאדם בסנוביות שלו אני שונה מאיה ביזמן ההיתעצבנות שלה היא בחזרות למיבחון ואני הרבה אי שונה מאבי כמעת בכול

Cindy Campbell

New member
שלי../images/Emo135.gif

5 תכונות שבהן אני דומה לשמינייה (או חלק ממנה
)
1. לניני
- גם אני רגישה ולפעמים קצת ילדותית. 2. לאבי
- גם אני אוהבת מחשבים. 3. לאיה
- גם הצבע של השיער שלי הוא חום כהה והוא בערך באורך של השיער של איה. 4. לדורי
- גם אני מנסה להצחיק
. 5. לאדם
- אני יודעת עברית ואנגלית ופה ושם גם ערבית, רוסית וספרדית. 5 תכונות שבהן אני לא דומה לשמינייה 1. אני לא עקשנית כמו מיקה. 2. אני די שונאת ספורט, לא כמו אדם. 3. אני לא ממש טובה בלתקן דברים כמו דורי. 4. אין לי אח/ אחות תאומים, כמו איה וניני
(אבל יש לי אח גדול
). 5. לכל השמינייה- אני לא לומדת בכיתה אחת עם 7 תלמידים ואני לא בת 15
.

../images/Emo152.gifטוב, אני אנסה.

דומה: אני אוהבת מתמטיקה (רוני) אני יודעת ארבע שפות (כורדית, עברית, אנגלית ויפנית)(אדם) אני יודעת לצייר *-* (נטשה) אני אוהבת מחשבים ואני יודעת לנגםן על חלילית (בקרוב גיטרה!) שונה: אני לא מצחיקה (דורי)
חן

עונה!!!!

אני דומה ל... איה 1. אני אוהבת את הדמות של אדם 2. אני אוהבת לקרוא 3. יש לי זיכרון ממש טוב 4.יש לי ציונים מאוד טובים 5. אני קנאית(כשזה קשור בבנים..) 6.אני אוהבת ורוד(כמו מאיה) 7.אני טובה בהיסטוריה 8. יש לנו אותו שיער אני שונה מ.. איה 1. אין לי אח תאום דומה ל.. רוני 1. אני רגישה 2. אני טובה במתמטיקה 3. יש לי אחות גדולה שונה מ..רוני 1. בשיער המתולתל(לי יש חלק..) דומה ל.. ניני 1.רגישה שונה.. 2. אני שונאת שח מט דומה ל.. מיקה 1.עקשנית 2.עושה כל מיני תחבולות לאנשים(כמו שהיא עשתה לדורון ולאלי..) 3.מרדנית 4. אוהבת לשמוע מוזיקה אני שונה

KiShKooSh

New member
"אני אוהבת את הדמות של אדם"

אפשר לשאול איך
? בלי קשר למיכאל, איך
?

אניייי

אז ככה: אני דומה למיקה בזה ששתינו עקשניות, מרדניות, משיגות הכל (גם אם זה בדרך הקשה!), שמות *** על כולם, ומי שידרוך לנו על הכבוד נדרוך לו על החיים! להבדיל ממנה יש לי גבולות וכשזה מגיע לפגיעהפיזית או נפשית אני עוצרת!

נעמקה19

New member
מיקה עוד לא הגיע למצב של פגיעה

פיזית. ואם אני זוכרת נכון אז גם לא נפשית...

Morysan

New member
ממממ

גם אני חולת מתמטיקה מושבעת כמו רוני גם לי הלימודים חשובים כמו ניני לא? גם אני חכמה [?!] הממ... גם אני עוזרת ליזמים צעירים בבית ספר חח ניני (מולטייי) גם אני עושה חידות אבנר [?!?!?!?!] ומממ שונה? אני לא מרוחקת כמו נטשה אני לא שונה ממי שאני כמו איה\מאיה [!??!?!] אני לא התנשקתי (גם עד עכשיו מודה..) בנשיקה ראשונה בגיל 15 כמו רוני

למעלה