משחק-
מי בא לשחק?

domdom1

New member
תודה !!!!תודה !!!!!

לא אמרתי שאני הולך למות מחר,או שאני לא אוהב את עצמי אני רק אומר שעד גיל 40 אני לא חשבתי כך,היה מחשבות יותר קלות פחות בעומק יותר שתותניק. אני אוהב את עצמי ולא מעניין אותי מה כולם חושבים אני חי פעם אחת ואני רוצה שזה יהיה לא טוב אני רוצה מצוין tres bon

niva99

New member
הבנתי אותך

ולא חשבתי שחשבת מחשבות כאלו קיצוניות אלא כמו כולנו.... בקיצור אל דאגה לקחתי זאת בפרופורציות הנכונות. ולגבי ה-tres bon איך נאמר בשיר ההוא:"זה תלוי רק בנו...." הכוונה איך שהאנשים בונים בעצמם את חיהם(למנוע אי הבנות מיתרות). ובנסיבות החיים כמובן.

גמני פה ../images/Emo13.gif

געגעתי לכם, ותודות ל domdom שטרח לברר מה איתי, נענתי מיד לקריאתו. אז ככה : אני כן מעשנת חולת הגה - מחלה כרונית שלא נגמרת (מי תורם לי ג'יפ?)
אוהבת לקרוא וללמוד
מורעלת על השש בש במחשב
אוהבת מוסיקה טובה ושירים ישראלים במיוחד
ואוהבת לשיר נמצאת בתפנית חדה בחיים כמעט בכל מה שאפשר - מאותת בכל פניה
אוהבת ים והפלגות
, טיסות וטיולים
אוהבת הצגות טובות, מוזיאונים אוהבת לבשל, אבל......לא תמיד בא לי אוהבת אנשים חכמים וחריפים, בעלי חוכמת חיים ומלאי חוש הומור ו........ו........לא יכולה בלי האינפוזיה שלי - הטל/פלאפון
אבל הכי הכי הכי אוהבת - את הילדה שלי
יש כמובן עוד הרבה.........כשנעבור לשרשור של ה 20 עובדות....... שבת נפלאה וקסומה לכולם

niva99

New member
הלו חמודית מזמן לא התראנו

"אבל הכי אוהבת את הילדה שלי"-אין כמו האפרוחונים האלה....

רק גבר

New member
גמאני מצטרף

לא יודע אם אגיע ל10 אבל נתחיל: 1.אוהב ים בעיקר הפלגות. 2. אוהב סקס. 3.אוהב לבשל. 4.אוהב לשחק ברידג' 5.טיולים בחו"ל 6.אוהב לקרוא 7.אוהב לשלב את כל הששה אם לאפשר יחד ולא חשוב הסדר. 8.אוהב לעשות את הכסף בשביל ליישם את כל אהבותיי. 9.לא אוהב אנשים טיפשים 10.ורמאים.

niva99

New member
../images/Emo66.gifלגבי הפלגות...

אתה יאכטיונר? וטיולים בחו'ל-מהו היעד המועדף עליך? לגבי סעיפים 9+10 גם אני לא מכירה מישהו שיאהב אותם.

האמת אין לי מושג מה לכתוב

אבל מה שעולה לי כרגע זה העובדות כדלהלן: שלושת ילדיי המתוקים אותם אני הכי אוהבת. סקרנית מאוד באופן החיובי של המילה. החיים שלי מתנהלים סביב המוסיקה שנות 70 80 60 וגם עכשויים, זה מתבטא בעבודה בבית באוטו בלישון וסתם בשירותיים. אוהבת טיולים מעשנת. תמיד חושבים שאני מאוד צעירה לגילי.(חשוב מאוד לא?) שונאת אי צדק! מתנדבת מדי פעם בכמה מקומות כולל משא"ז. אוהבת לקרא הכל. לא אוהבת ספורט. יודעת לצייר יפה. זהו

רק גבר

New member
לשאלתך

התשובה חיובית "אני יאכטונר גאה" על משקל כל הסלוגנים.... כיום היעד המועדף הוא טורקיה....אבל עלול להשתנות למשל לקוסטה ריקה או קריביים. רוצה לבוא להפליג?

sagiberg

New member
שילוב של סקס ובריד'ג../images/Emo9.gif-היית צריך

להתחתן עם בעלי

niva99

New member
לשון ברוטב

פטריות =מתכון מנצח. ואיך הפרנקופילים אומרים?בון אפטיט מון אמי.

b r o n z a

New member
... טוב, אז גם לי יש כמה

* הכי אוהבת חתולים... (אצלנו החתולה היא בעלת הבית האמיתית...) * ממש לא מעשנת! * בשבילי - טיפול בצמחים זה תרפיה * הכי שונאת לגהץ * מתעמלת (כשמתעמלת) רק בגלל התחושה שאחרי (שונאת כל רגע במהלך) * הכי הכי אוהבת לטייל על החוף בשעת בין ערביים - ועדיף לבדי! * מייחסת חשיבות רבה לאסטטיקה * אוהבת לאכול * חייבת קפה על הבוקר! * לא יכולה לסבול טפשות, שחיתות וקמצנות

למעלה