משחק-
מי בא לשחק?

niva99

New member
משחק-../images/Emo124.gifמי בא לשחק?

זהו משחק הכרות שמסתובב בהרבה פורומים. שכל אחד יספר על עצמו 10 עובדות שעד עכשיו לא ידענו. מי מתחיל?

niva99

New member
אני אתחיל../images/Emo180.gif

אני לא מעשנת משתעשעת בקריאת קלפי טארות מציירת בצבעי מים (אקוורל) הולכת כל בוקר 8 קילומטר אוהבת סדרות ריאליטי TV כותבת שירה מתה על קיצורי דרך-לבשל אוכל שיהיה טעים/אך שיהיה קל להכינו/יראה מושקע אוהבת את איטליה -הנוף,האומנות,האופנה,האוכל-בקיצור כל מה שקשור בה מעריכה אסטטיקה בכל-"טוב טעם"-כמו שלימור הייתה אומרת. אוהבת אנשים חריפים ובעלי טוב לב.

sagiberg

New member
עכשיו אני../images/Emo179.gif

חולת ספרים חוטאת בכתיבה אוהבת אומנויות לחימה אוהבת לאפות (וגם ללקק את השוקולד מהסיר) נהנית לטייל לבדי על חוף הים מעריכה תבונה, מהירות מחשבה ונדיבות לא אוהבת לצפות בטלויזיה (למעט סדרות טבע) אוהבת לסוע לטיולים ארוכים עם המשפחה אוהבת כלבים ( לא כשהם מעירים אותי בשלוש בלילה) שונאת כוחניות, אלימות ורוע

niva99

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

לכמה קווים משיקים. שאלות:אילו אומנויות לחימה?(כי אני אוהבת טאי צ'י) לגבי כתיבה-איזה סוג? ואיפה אפשר לקרוא זאת?(תביאי "דוגמיות").

sagiberg

New member
האהבה האמיתית שלי היא

לקראטה ואייקידו (גיאוג'יטסו). איפה את עושה טאי צ'י ? לגבי כתיבה- אם תרצי אשלח לך במייל סיפורים קצרים

niva99

New member
אז את ממש קרבית

למדתי לבד מקלטת-גיליתי שזה מאד מרגיע ויש לזה בונוסים נוספים ברמה האנרגטית. לגבי כתיבה אשמח-אך קודם עלי לעדכן את תיבת המייל שלי.(לאחרונה יש קצת בעיות).

ראיתי טוב???? 8 קילומטר?????????

ועוד בכל בקר?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פששששששש האמת גם אני צועדת כל בקר אבל בדיוק עד לפח השכונתי שזה 10 מטר מהבית שמונה קילומטררררררררררררר קשה לי לאמין. כל הכבוד על המרתון.

niva99

New member
סיציליה-עזבי את ה8 ק'מ ובואי לשחק

שתפי אותנו. מה כ'פתלך אחותי. מתים להכירך...

פאריי

New member
באמת תבדקי עבורי??

העשיריה הפותחת שלי טוב אז מה היה לנו שם, יש לי ארבעה ילדים ונשארתי עם שלושה היה לי רומן של שנתיים עם בחור צעיר ממני לא מעשנת אוהבת לקרוא שנאת לעשות כביסה התחלתי לשחות בגיל 38 אוהבת אנשים מאוד, אבל מאוד נאיבית כי מאמינה בכולם אוהבת סקס (אבל זה לא נחשב כל החברות שלי בגיל הזה באטרף כאילו אין מחר) אממממ..... אין לי עשר אבל עכשיו אתם יודעים הכל עליי

j u l i a n o

New member
אז קודם כל מזל טוב לפאריי

רק על עצמי לספר ידעתי-אבל לא אעשה את זה פה! כי אחרת לא צריך ניק. נו טוב-רק חלק,
כנראה שאני בחברה של פאריי כי אחרת לא מבין איך אני אוהב ס ק ס.
הולך עם בת זוגתי כל ערב 6 ק"מ ואחרי זה ממשיכים בספורט המים...במקלחת.
חובב חיות מושבע-גם על שתיים
אוהב בני אדם
אנין טעם ולא מתפשר על איכויות
אוהב לבלות עם בת זוג אוהבת
מטורף על מאכלי ים ויין קברנה אדום
אחרון חביב-תחביב=סיגרים ומטוסים

j u l i a n o

New member
וואו.......איך שכחתי!

מוסיקה טובה!!!!!!!!!! וגם הרבה סקס איכותי-א..כבר כתבתי? סנילי שכמוני, אבל יש בסניליות גם יתרונות, למשל? כל יום פוגשים חברים חדשים...חי חי חי ובתמונה ממול-זאת אשתי שתמיד מפרגנתתתתת....

niva99

New member
היי ג'ול מזמן לא.....

התראנו. אפרופו אשתך (שבתמונה)-היא אמיתית כשיקוף רנטגן -אאאאאוץ'. ועכשיו אחת "קטנה" על נשים-נשים שחושבות שבעליהן מלאכים הן אלמנות.

j u l i a n o

New member
בלילה בבית ליד אהובתי ../images/Emo23.gif

ביום פנוי בשבילך, (נכתב בנוכחות אשתי)

niva99

New member
פאריי-בוודאי שאבדוק.

את צריכה לשאול שאלה ממוקדת (מוטב שלא כאן בפורום-מהסיבות המובנות). ואני מבטיחה לבדוק ולחזור אליך עם תשובה.

ניתושית

New member
העשירייה שלי (כמעט)

ובהמשך התגובה של פאריי אני מכירה את כל 4 ילדיה
יש לי 3 קעקועים בעלי איש מאמין ואני אפיקורסית וחיים מצוין
אני בלונדינית טבעית אני מהחברות של פאריי בכל הנוגע לזיונים
היום (שעון EST) יש לי יומולדת 40 קיבלתי ליומולדת את הויבי הראשון שלי
את הויבי קיבלתי מגבר שהוא לא בעלי, בעלי יודע
(וזה לא מה שזה נראה) זהו

אז עכשיו אני...

1. אני לא מעשן 2. משתעשע עם עצמי... 3. כותב שירה 4. בקושי רואה TV 5. חולה על ארה"ב 6. אוהב נשים חכמות 7. חולה על מין 8. מת על קיצורי דרך על ה-DESK TOP 9. מאהב טוב 10. מאהב טוב

למעלה