משחק-
מי בא לשחק?

niva99

New member
you play you pay,basterd../images/Emo6.gif

מה זה משתעשע עם עצמי? והסעיפים6,7,10 זה אותו הדבר. ממך ציפיתי ליותר. גש הביתה ותכין שעורי-בית כראוי (בלי להעתיק מחברים)

טוב, טוב...

תוספות: 1. חולה על מוסיקה 2. חולה על הישבן של אשתו 3. חולה עליך חחחחחחחחחח... זהו ? מספיק ?

niva99

New member
../images/Emo99.gif

איזו מוסיקה? לא נראה לי שישמח לחלוק את הישבן שלה וולונטרית. ולגבי הסיומת-מתה על חוש ההומור שלך...

וואו... ../images/Emo9.gif

אוהב מגוון רחב של סוגי מוסיקה. עברי, לועזי, קלאסי, פופ עכשווי, רוק, שנות 60-70-80-90 ועוד ועוד עוד...

pitagoras1

New member
הנה אני

מת על התחת של אשתי (על כולה בעצם). סובל ממגרנות,היפוכונדר מדופלם. מאמין באלוהים,סוגד לאינטרנט. אובל לבשל ועושה את זה טוב. מכור לכביסות ,חייב לפחות אחת ביום. מחר אני מתחיל ללכת (כבר 5 שנים). אוהב לטייל בארץ. עוזר למי שרק אפשר באמצעים וביכולות שלי(לא ,לא תורם שקיות ביסלי). ספרים ,מוסיקה(פירוט ינתן במסגרת 100 שאלות). חולה עבודה.

niva99

New member
על המשפט ה-1 מפרגנת

לגבי השני-איפה רוכשים את הדיפלומה? (נראה לי שאתה וחמתי למדתם באותה הפקולטה-להיפוכונדריה-והיא היתה מצטיינת הדיקן)
מכור לכביסות-כאן ידידי אתה חייב הסבר-ממש מכור? אתה רוצה לומר שבאופן וולונטרי אתה מכבס לעצמך ת'בגדים? ("היכן ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא"?)

pitagoras1

New member
בגיל 40 ...

אז ככה ביטוח בריאות יש? יש כבודי משלם ? משלם אז למה לא נעשה פעם בשבוע CTןאולי קצת דמים ואם אנחנו במכון הרנטגן איזה שיקוף על ריאה ריקה? ומביוון שאני טיפוס סקרן ,שואל שאלות מקבל תשובות ולומד רפואה בח י נ ם כביסה?את מדמיינת את הריח של האבקה התורנית בשעה 6 כל בוקר? אין אין ריח שידמהלזה וצליל של התוף המלא באבנית... והציפיה לסחיטה ..הא ... מרגש כמו ההמתנה ללידה אשמח להבהיר(תרתי משמע) לשאלות נוספות

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

העלית חיוך על שפתי-גם ההיפוכונדריה עליה נרחיב בהמשך וגם הקטע עם הכביסה. בדרך כלל-אנשים מפתחים ידע ברפואה בתחום שזה נוגע להם אישית(כאן אני חייבת וידוי קטן-גם לי יש ידע מפורט ביותר בתחום רפואה ספיציפי-אבל באופן כללי מעדיפה להדיר את רגלי מהמרפאות ולראותן מבפנים רק כשmust ולגבי הריגושים מהכביסה...מצחיקול אחד.

pitagoras1

New member
שלמה ארצי?

גם את מחוברת למס 1 בכל הזמנים(ואני לא מאתמול כאן)בכל מילה שניה?

niva99

New member
חסר לי שלא....

הדירקטוריון,הדבידנדים והמניות לא הולך ברגל
סתאאאאאאאם-חמדתי לצון האמת שאני פשוט לא מסוגלת אחרת.

domdom1

New member
10 הדיברות שלי

1 אני נשוי פעם שניה 2 יש לי 4 ילדים מקסימים 3 אני נולדתי בצרפת באתי לטיול שעוד לא נגמר 4 אני המבשל בבית (אוכל גורמה) 5 כל מה שאני עושה ,עושה את זה טוב או לא עושה 6 אני לא אוהב ספורט (גם לא בטלויזיה) 7 אני חולה נשים (הדבר הטוב ביותר שאלוהים ברה) 8 אתם לא יודעים כמה קשה לי לכתוב עברית 9 אני לא סובל את הים כי יש חול 10 אני לא יודע אם אני במשבר אבל מה שבטוח אני מרגיש שינוי זה אני בקיצור!!!!

niva99

New member
domdom אהבתי במיוחד את הסעיפים-

3- מצחיק הטיול שעוד לא נגמר-כמו הסיפור שלא נגמר. 4- זה שאתה מבשל בבית -כן ירבו...אגב,גם בעלי אוהב/יודע לבשל. 5-השאיפה לפרפקציוניזם. 7- מצד אחד מבינה אותך ומצד שני (לא רוצה להיות שיפוטית בהן צידקי-אבל אחרי סיבוב ב' נרגעים? לא?) 10-השינוי שאתה מרגיש -אתה יכול להיות קצת יותר ספיציפי (רק אם אתה רוצה).

niva99

New member
ועוד אחת "קטנה" לסיום סיומת.

אני רוצה להעזר בך היות ואתה דובר צרפתית. מזה זמן רב אני רוצה להוריד שיר שמתורגם מצרפתית בשם :"גן חורפי" . רציתי לדעת:איך השם במקור?~~~~~~~ garden תודה.

domdom1

New member
niva99

"גן חורפי" מי הזמר? שנה? משהו שיכול לעזור לי ,אני לא זמר גדול אבל אני מוכן לעזור.

domdom1

New member
כן !!!!!!

טיול שלא נגמר.לגבי 7 גם אחרי סיבוב שני לא נרגעים (אמרתי חולה נשים) לגבי 10 אני מרגיש מוזר,התחלתי לחשוב יותר על מוות ,מחלות,שנוי בעבודה לא יודע!!!!! יותר חושב עמוק על החיים שנגמרים.

niva99

New member
יש לי חדשות טובות עבורך-כנס דחוף

לגבי מחשבות על מוות-עזוב אותך מזה -כולנו אורחים כאן. ומי שפוחד מת פעמים. דווקא בשנות הארבעים מגיעה הבשלות,העומק,הרוגע מהמרדפים וההורמונים עושים מאזן של מה השגתי,איזו משפחה בניתי,ההשגים בעבודה. אני באופן אישי נגד ביקורת עצמית קטלנית-ואתה יודע למה?-כי יש מספיק אנשים שיעשו זאת עבורנו. אז למה שלא נפרגן לעצמו? נקבל את עצמנו ונאהב את עצמנו ככה איך שאנחנו ???

למעלה