משחק
ציטוטים..

trilliane

Well-known member
מנהל
אניה? חרטה? הא? ../images/Emo58.gif כולל 6

את מוכנה להזכיר לי? נדמה לי שפספסתי את זה לחלוטין... אני לא זוכרת שום חרטה. נהפוכו, כשהיא היתה פגועה מזנדר, היא קיבלה את ההצעה של ד´הופרן לשוב לעסקי הנקמות... אז נכון שהיא היתה נחמדה אליהם בסופו של דבר (רק בגלל ווילו, כמו שהיא הסבירה) אבל חלאס - על מי אנחנו עובדים פה? אם זנדר מצא בלבו מקום לסלוח לאניה (או שאולי המקום הזה לא היה בלב שלו? אני לא רוצה להיות רעה, אבל הקשר שלהם לא התחיל מאהבה, אלא יותר מחיבה גופנית, וזה היה כך רוב עונה 4. רק אח"כ זה קיבל יותר עומק) הוא יכול היה לסלוח גם לאנג´ל. אבל מה? אנג´ל הוא זה שזכה בבאפי כל זמן שזנדר היה מאוהב בה, והוא לעולם לא ישכח לו את זה. הוא תמיד ישמח להזכיר את התקופה של אנג´לוס (שכידוע, לא היתה אשמתו של אנג´ל) אבל את העובדה שהוא עזר לחבורה והציל אותם לא פעם ממוות, בפרט אותו עצמו (בפרק של "הנערה הבלתי נראית" אנג´ל הציל לו את החיים, אם הוא שכח) הוא משום מה מעולם לא טרח לציין או לזקוף לזכותו. הכל אצל זנדר חד צדדי כשזה נוגע לאנג´ל, וזו סתם קנאה ושנאה וקטנוניות מכוערת. אלה לא תכונות יפות, והגיע הזמן שזנדר ידע להבליג עליהן ועל הקנאה הישנה שלו בבאפי. אבל לא, הוא פשוט לא יכול. אז אני מחבבת את הדמות שלו, אבל יש לו בהחלט כמה "כתמים כהים" שלא מחמיאים לו. ותסלחי לי להביע אהבה באמצעות קנאה זה לא משהו שאני מקבלת. אפשר לקנא בשקט, וזה הגיוני ומקובל, אבל אצל זנדר זו ממש קנאה אקטיבית שמשתלטת עליו בכל פעם, לא משהו שהוא שולט בה כבר (או שלא ממש אכפת לו) וזה כבר פתאטי ומביך, בטח שלא מחמיא לו, ובוודאי שזה כבר מעבר לקנאה בריאה והגיונית. אז הוא אולי הציג עמדה שהיתה חייבת להיות מוצגת, בסדר. אמרתי שלא? ברור לי שהוא היה לחוץ באותו רגע. אבל מה לעשות שבסיטואציה שנוצרה, אנג´ל בפירוש היה ה-good guy? הסימפטיה והאמפטיה שלי הולכת אליו, זה הכל. לא חיבבתי את זנדר באותו רגע, זה כל מה שיש לי להגיד (ושום תירוץ לזכותו לא ישנה את זה. אלה הרגשות שלי, ואותי הוא עצבן באותה סצינה).

Lion_Heart

Well-known member
מצטער אבל

נכון אולי ל זאנדאר יש כתמים אבל הכתמים של אנג"ל הרבה יותר כהים והרבה יותר רבים הפשעים שלו הרבה יותר חמורים זאנדאר הוא בן אדם הרבה יותר טוב מאנג"ל וכולם חייבים לזאנדאר את חייהם(כולל אנג"ל) "the zeppo" "הוא תמיד ישמח להזכיר את התקופה של אנג´לוס (שכידוע, לא היתה אשמתו של אנג´ל"ו ואנג"ל במבחינתי מעולם לא היה ה good guy הוא

talrv

New member
בפרק... ../images/Emo58.gif 5 ו-6

"משולש" עם הטרול אולף אם אני לא טועה היא הביעה חרטה על מה שהיא עשתה לו ויכול להיות שאני טועה, ורק אני ראיתי חרטה מסויימת מתישהו אם כן אז סליחה אם חושבים על זה אז באמת זאנדר התאהב בה למרות שהיא הייתה שדת נקמה (עם חרטה, בלי חרטה, היא הייתה שדה הוא התעלם), וסלח לה, ואני מסכימה איתך שהוא יכל למצוא מקום לסלוח לאנג´ל, אבל זאנדר עקשן, במיוחד בקשר לאנג´ל זה האופי שלו, קשה לו להתנתק מהשנאה שלו לאנג´ל, וכנראה שהוא אף פעם לא יאהב אותו והוא יהיה מגעיל ושמוק אליו לנצח זה זאנדר, וזה חתיכת כתם /images/Emo13gif אני מסכימה איתך גם שזאנדר צריך ללמוד להבליג, אבל זאנדר נוטה הרבה להתנהג כמו ילד קטן, וקשה לו לשכוח לאנג´ל את העובדה שהוא זכה בבאפי, וזאת בעצם הסיבה היחידה שהוא עוד שומר טינה לאנג´ל, על זה שבאפי בחרה באנג´ל על פניו לא אומרת שזה טוב, ההפך, יהיה לו הרבה יותר בריא להיות נחמד אליו ולהעריך את מספר הפעמים שהוא הציל את זאנדר ואת הסקוביס, אבל לא נראה לי כרגע שזאנדר ישנה את ההרגשה שלו לגבי אנג´ל אני מרשה לך לכעוס על זאנדר /images/Emo13gif, ואפילו לא לחבב אותו לרגע, ואני לא מתרצת את מה שהוא אמר, אין סיבה שאני אתרץ, אני פשוט לא התעצבנתי עליו באותו רגע, ויותר הזדהתי עם ההרגשה שהוא מרגיש והדאגה שלו לבאפי אבל כל אחד יכול לקבל הרגשה שונה מהסצינה הזאת וזכותך להתעצבן

matanbu

New member
ושכחת

שכשמדובר באהבה, אין שום הגיון או פשרות אין צביעות או לא צביעות זאדר התאהב באניה, למרות הכל, באפי התאהבה באנג´ל, למרות הכל זה כבר לא משנה מה היה לפני או אחרי כי כשמאוהבים אי אפשר לראות כלום חוץ מהאדם שאוהבים בטח שלא השוואות למישהו ששונאים וזאנדר עדיין לא לגמרי התבגר, גם בעונה השישית, בטח שלא מעל לזה. ככה ש... די לשפוט אותו. קנאי, כן, שונא את אנג´ל, כן, אבל הוא לא צבוע.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, לא שכחתי, ממש לא

הוא לא התאהב באניה כ"כ מהר, בטח לא במהירות שבאפי התאהבה באנג´ל. ואצל באפי זו היתה אהבה לא רק כיוון שאנג´ל נראה טוב, אלא כיוון שיש לו לב טוב, הוא מה שמכנים "נשמה טובה" וג´נטלמן אמיתי, מהסוג שכבר לא מייצרים היום... (מה שנכון נכון, הוא אכן לא יוצר במאה הנוכחית...
). היה לו מספיק זמן לראות בעיניים מפוכחות עם מי הוא יוצא לפני שהוא התאהב בה. באפי התאהבה באנג´ל בראש ובראשנה בגלל מה שהוא, ולמרות מי שהוא. הם התחילו בקטן וסיימו במיטה. אצל זנדר ואניה זה התחיל במיטה והמשיך משם. יחי ההבדל הקטן. זנדר אומר לאניה שכדי להיכנס עם מישהי למיטה הוא צריך להכיר אותה קודם ובלה בלה בלה, אבל זה לא מונע ממנו להיכנס איתה למיטה כמה דקות אח"כ, בדיוק כמו שהוא עשה עם פיית´. אכן נער מתבגר שלא שולט בהורמונים שלו. נכון שהרבה מאד גברים הם בדיוק כאלה, אבל זה מה שמבדיל את הג´נטלמנים מהרוב... אם ניקח לדוגמה את אוז, שהיו לו הזדמנויות אבל הוא בחר לא לנצל אותן, כיוון שהוא באמת רצה שזה יהיה נכון. וזנדר? זנדר בקושי חושב פעמיים. באפי יכולה לסלוח לאנג´ל כי היא יודעת שהוא לא אנג´לוס, ושהוא לא יכול לשלוט ולהיות באמת אחראי למעשיו של השני. ובעניין אנג´לוס, לפחות החזרה שלו, היא מאשימה גם את עצמה בנושא (למרות שזו גם לא אשמתה, שניהם לא ידעו). אניה היא פחות או יותר אותה אניה, רק בלי הכוחות, כך שהיא נאלצה להתרגל לחיות כבת אנוש, מתבגרת, ואז גילתה שהיא דלוקה על זנדר ועשתה מאמצים להתחבב עליו. אז השנים משנות אותה קצת, אבל לא כ"כ הרבה בסופו של דבר... וכשמאוהבים אולי עיוורים, אבל כשאוהבים כבר זמן מסויים, מתישהו שמים לב גם לפגמים. אנשים רבים, ואנשים מכירים בחסרונות של בני הזוג שלהם. האהבה לא עיוורת לנצח, ואת זה אני אומרת גם כמוסכמה כללית וגם מנסיון אישי. זנדר לא התאהב באניה ביום אחד, ובכל מקרה, אחרי 3 שנים הוא כבר בטח לא מאוהב בה בעיניים עיוורות. הוא יודע יפה מאד מה היא ומי היא היתה, על אחת כמה וכמה שהיא טורחת להזכיר את זה לא מעט... אז למרות שהוא זוכר יפה, הוא מצליח להתעלם מזה, נכון? ואת אנג´ל הוא שונא ומקנא בו, אז הוא לא מצליח להתעלם מזה. אז אולי זו לא צביעות כי הוא לא עושה את זה במודע, אבל זו סתם קטנוניות, וזה לדעתי מה שמאפיין בן אדם "קטן" כמו שאומרים. כזה שלא יודע להתעלות מעל צרות העין הזו... אז זנדר עוד לא סיים להתבגר והוא מתנהג לפעמים כמו ילד קטן. אז אני אמורה לאוהב אותו או להעריך אותו על זה? לא חושבת, ממש לא. העובדה שיש לו "נסיבות מקלות" כביכול להתנהגות הלא ממש מקסימה שלו לא הופכת אותה ליותר מקסימה. אולי ליותר נסבלת. אני מחבבת את זנדר, לא אומרת שלא, אבל יש בו כמה תכונות ממש לא נעימות, שגורמות לי להתסייג ממנו לפעמים.

Lion_Heart

Well-known member
מגיא לאנ"גל

מגיע לא יחס מגעיל מצטער אבל מגיע לו אם תרצו אני גם אפרט למה

bewiched

New member
../images/Emo25.gifהיי,זה מאנדרומדה כשספייק היה

שרלמיין(הוא כזה סקסי

trilliane

Well-known member
מנהל
כן אני רוצה, תפרט.

ורק תזכור שאתה לא יכול להאשים את אנג´ל על מעשיו של אנג´לוס, כיוון שזה כמו ד"ר ג´קל ומיסטר הייד (או מקרים אחרים של ריבוי-אישיות קליני) - האחד לא יכול לשלוט במעשיו של השני, ולפיכך אתה לא יכול להאשים אותו בפשעים שאין לו שליטה עליהם (מה שלא מונע ממנו לאכול את עצמו עליהם, כי הזכרון הוא משותף...). ואני רוצה להזכיר את מה שהוא אמר לפיית´ באוייבים: Faith: I know. For real now, I´m scared. Scared of what I am, what I´m turning into. Cold-blooded straight up killer. Like you. Angel: Not like me. I didn´t have a choice. But you do. You can stop this.

14מתן

New member
משחק הציטוטים נעלם אז...

אני ממשיך טוב אני יודע שזה קצר אבל: ! hands ! hands רמז: עונה שלישית

14מתן

New member
חחחחח

כניראה שמישו מצא אותו והגיב אז זה עלה חזרה.... אבל בכל זאת תמשיכו גם פה או שהמנהלים יוסיפו את זה כתגובה בסוף השירשור...

ד י י ז י

New member
אני יודעת!

the wish 3.09 הציטוט שלי: "So, feel like getting some hot chocolate...or some cold shower?"

nAm250

New member
נראה לי שטעית

הפרק הוא לא המשאלה אלא "ויילו הכפולה" מהעונה השלישית כשוילו נפרדת מוילו הערפדה

ד י י ז י

New member
אני יודעת!

the wish 3.09 הציטוט שלי: "So, feel like getting some hot chocolate...or some cold shower?"

the one only666

New member
עוד אחד...

"one day you might wake up in a coma" לא בטוח אם זה בידיוק זה, אבל זה מספיק קרוב... בהצלחה... אההה, אין לי מושג איך כותבים תרדמת(קומא) מקווה שכתבתי נכון...coma?

14מתן

New member
התשובה לשלי ותשובה לחדש...

התשובה לשלי הייתה ווילו הכפולה... והחדש זה מהפרק של הרצל וגרצל (הילדים הקטנים האלה שהיו רוחות ששרפו את ווילו על המוקד כמעט בסוף) אז קרודיליה אמרה בפרק הזה את זה לגיילס....

trilliane

Well-known member
מנהל
זכרתי מי אמר למי ובאילו נסיבות

קורדיליה לג´יילס, באחת מהפעמים בהן היא מוצאת אותו חסר הכרה בספריה (מצב שכיח). אבל למצוא את הפרק היה יותר קשה... בהתחלה חשדתי ב"תגליות", אח"כ ב"משאלה" (למרות שהיתה לי תחושה חזקה שזה לא שם) ורק הניחוש השלישי (גלידה!) היה נכון - ג´ינג´רברד. והציטוט המדוייק הוא: I swear, one of these times, you´re gonna wake up in a coma. ציטוט חדש? המממ, בואו נראה... אוקיי, אחד מהציטוטים האהובים עלי ביותר: To read makes our speaking English good בהצלחה!

14מתן

New member
ציטוט

זה מהעונה השישית אז מי שלא ראה שלא יקרא זה פשוט ציטוט שאני מת עליו וכל פעם שאני שומע אותו אני מתפוצץ מצחוק ! איש א´:? how have u been איש ב´:? rat !, you איש א´: dead איש ב´: oh....

talrv

New member
אלה באפי ואיימי...

בפרק שווילו החזירה את איימי לחיים.. "smashed" אני חושבת... אבל לא בטוחה בפרק, יכול להיות שאחד לפני או אחרי.. באפי היא איש א´ כמובן ואיימי איש ב´..

Buffy1

New member
זאנדר

בפרק "I robot you Jane"
וציטוט חדש: "All monkeys are French. You didn´t know that?"

למעלה