ומה שזנדר שכח
זה שהקוטלת יותר חזקה מערפדים (על פי רוב, ואני רוצה לצטט מדברי אנג´ל לבאפי בפרק Sanctuary: In case you´ve forgotten - you´re a little bit stronger than I am) אז על אחת כמה וכמה כשאנג´ל היה במצב גסיסה מתקדם מאד, ובקושי היה יכול להרים את הראש... נראה לו שהוא היה מסוגל להתנפל על באפי בלי שהיא תצליח להתגבר עליו?! לא משנה, ברור לי שהוא היה בסערת רגשות וכעס עליו, ולא היתה לו דרך לדעת. אז הוא לא ידע, אבל אני בתור צופה כן ידעתי, ומה לעשות שהסיטואציה גרמה לי לרחם על אנג´ל ולא על זנדר? זנדר תמיד היה קנאי לכל גבר שרק עבר בסביבה של באפי, אפילו אחרי שכבר היתה לו חברה משלו... מצטערת, לא אוהבת גברים קנאיים. והקנאה/שנאה שלו לאנג´ל תמיד עצבנה אותי, מעולם לא סלחתי לו על הקטע ב-Becoming, ולא יעזור כלום. מבחינתי זה כתם שלא יימחה. והעיקר שאחרי כל ההטפות יפות הנפש על כך שבאפי הולכת עם ערפד וכו´, וזה שהוא לא הסכים לסלוח לו על כל הדברים שהוא עשה, הוא נהיה חבר של שדת נקמה לשעבר, שבניגוד לאנג´ל היתה לה יותר שליטה על מעשיה, היא מעולם לא הביעה חרטה על כל הגברים בהם נקמה (נהפוכו, היא מתגאה בזה!) והיא לא מנסה לכפר על מעשיה הרעים. אז מי יוצא כאן טיפוס צבוע?