משחק
ציטוטים..

ד י י ז י

New member
אוקי לי יש!

סוף סוף!! Yes. I feel so much better knowing that he broke my face in a good way. It´s a good bruise.

nAm250

New member
זאנדר

בעונה השלישית בפרק enemies אחרי שאנג´ל נתן לו בוקס על הראש

idan3k

New member
יותר קטע יפה מאשר ציטוט - 5X22

GLORY: You lost your hammer, sweet cheeks. What are you gonna hit me with now? Buffy looks at the wall. Glory turns to the wall also, just as a huge wrecking-ball crashes through the wall and into Glory. It crashes through a second wall, deposits Glory on the other side, and swings back. BUFFY: Whatever´s handy.

זה נחשב לספויילר .

לא שודר עדיין בארץ. אמרתי, בלי ספויילרים. כלומר מותר מכל הפרקים עד הפרק ה-19 של העונה החמישית. ואל.

Lion_Heart

Well-known member
קלי קלות

צטוט Well, it´s just good to know that when the chips are down and things look grim, you´ll feed on the girl who loves you to save your own ass

nAm250

New member
זאנדר

בgraduation part 2 בבית החולים כשכל הסקובי גנג פוגשים את אנג´ל והוא מספר להם על באפי

trilliane

Well-known member
מנהל
זה קל

זנדר לאנג´ל כשהחבורה פוגשים אותו במסדרון ביה"ח ב"בגרות 2". כל כך כעסתי על זנדר, שהיה מגעיל לאנג´ל... ואנג´ל היה כזה חמוד, כ"כ מלא רגשי אשם ובושה על משהו שהוא לא היה אשם בו שהוא אפילו לא ניסה להגן על עצמו ולהסביר להם את הנסיבות...
כ"כ כאב לי עליו וממש כעסתי על זנדר. אני לא אתן ציטוט חדש כי כבר כתבתי אחד במעלה הפתיל והוא טרם נפתר.

Lion_Heart

Well-known member
אני לא מבין!!!!!!!!!!!!!

זאנדאר מגעיל?? you are crazy!!! זאנדאר לא היה זה שניזון מבאפי ולא לא משנות לי הנסיבות אני תומך במה שהוא אמר ב 100%

Buffy1

New member
ואני מסכימה עם טריליאן ב-100%

זאנדר אף פעם לא חיבב את אנג´ל. הוא שיקר לבאפי ב"Becoming 2" כשלא סיפר לה על הכישוף של ווילו. ב"Graduation day" היחס שלו לאנג´ל היה ממש מעצבן. הוא אפילו לא ניסה להקשיב לאנג´ל ולהבין אותו, ויש עוד הרבה מקרים כאלה. למרות שאני אוהבת את זאנדר, הוא יכול להיות מעצבן לפעמים, ובמיוחד לאנג´ל

talrv

New member
רגע....

נכון שזאנדר אף פעם לא חיבב את אנג´ל, תקראו לזה קנאה או סתם שנאה, זה לא משנה.. הוא לא אוהב אותו.. ונכון שהוא לא אמר לבאפי על הכישוף של ווילו.. לא בסדר - זה מוסכם... אבל למרות שכולם מסמפטים את אנג´ל על המבט האשם, מה שזאנדר ראה היה ערפד נואש שברגע המכריע שותה את הדם של החברה הטובה שלו.. I´m with Xander here.. וטריליאן.. ציטוט קשה!! אבל לא נכנעתי.. אני עוד אמצא

the one only666

New member
ציטוט...

(פרק שני, עונה 1, זאנדר באפי וווילו הולכים לגיילס להגיד לו על מה שקרה בבית הקברות) giles: did you see where they went? buffy: no, i looked around but they could have just vooomed out of there xander: vampire can fly? buffy: no... but they can drive סילחו לי עם זה לא מדיוק... אני וזיכרון זה לא הולך ביחד.... ואשפוז!! גדול!!!!!

talrv

New member
לאט לאט..

תפתרו את הציטוטים הקודמים קודם... בכל מקרה הציטוט הזה לקוח מ"The Harvest" כשג´יילס, באפי וזאנדר מדברים על מה שקרה בלילה שעבר... אני לא אתן ציטוט כי יש כבר מספיק תלויים באוויר..

GreeCheeMan

New member
זה מהפרק ברוכים הבאים לפי השאול

נראה לי מחלק ב´ ציטוט: "I think i need to sit down" "You are sitting" "Oh, good for me"

talrv

New member
גם זה מברוכים הבאים לפי השאול חלק ב

ווילו ובאפי מדברות... וציטוט שלי... That’s the funny thing about me, I tend to hear the actual words people say and accept them at face value דרך אגב... אני ממש אוהבת את המשחק הזה... חוץ מהקטעים שאני משתגעת כי יש ציטוטים ואני לא זוכרת מאיזה פרק הם...

trilliane

Well-known member
מנהל
ציטוט מצויין! אני אוהבת את ההמשך:

Anya: “That’s stupid.” Xander: “I accept that. זכרתי שזנדר עונה את זה לאניה אחרי שהיא מאוכזבת שהוא לא קלט את הרמז שהיא בעצם רוצה אותו... חשבתי בהתחלה שזה בסוף The Harsh Light Of Day אבל מסתבר שזה דווקא היה בתחילת הפרק הבא, Fear, Itself. נו טוף, קרוב מספיק
וציטוט חדש אני לא אתן בנתיים, כי אחד אחר שלי מסתובב בפתיל אחר... עוד לא ראיתי אם פתרו, זה די טרי (אבל העניינים רצים פה מהר, כך שאין לדעת).

trilliane

Well-known member
מנהל
ומה שזנדר שכח

זה שהקוטלת יותר חזקה מערפדים (על פי רוב, ואני רוצה לצטט מדברי אנג´ל לבאפי בפרק Sanctuary: In case you´ve forgotten - you´re a little bit stronger than I am) אז על אחת כמה וכמה כשאנג´ל היה במצב גסיסה מתקדם מאד, ובקושי היה יכול להרים את הראש... נראה לו שהוא היה מסוגל להתנפל על באפי בלי שהיא תצליח להתגבר עליו?! לא משנה, ברור לי שהוא היה בסערת רגשות וכעס עליו, ולא היתה לו דרך לדעת. אז הוא לא ידע, אבל אני בתור צופה כן ידעתי, ומה לעשות שהסיטואציה גרמה לי לרחם על אנג´ל ולא על זנדר? זנדר תמיד היה קנאי לכל גבר שרק עבר בסביבה של באפי, אפילו אחרי שכבר היתה לו חברה משלו... מצטערת, לא אוהבת גברים קנאיים. והקנאה/שנאה שלו לאנג´ל תמיד עצבנה אותי, מעולם לא סלחתי לו על הקטע ב-Becoming, ולא יעזור כלום. מבחינתי זה כתם שלא יימחה. והעיקר שאחרי כל ההטפות יפות הנפש על כך שבאפי הולכת עם ערפד וכו´, וזה שהוא לא הסכים לסלוח לו על כל הדברים שהוא עשה, הוא נהיה חבר של שדת נקמה לשעבר, שבניגוד לאנג´ל היתה לה יותר שליטה על מעשיה, היא מעולם לא הביעה חרטה על כל הגברים בהם נקמה (נהפוכו, היא מתגאה בזה!) והיא לא מנסה לכפר על מעשיה הרעים. אז מי יוצא כאן טיפוס צבוע?

talrv

New member
זאנדר יודע את זה...

והוא יודע שבאפי תהיה בסדר.. ובהיגיון הוא יודע שאנג´ל לא עשה את זה מאנוכיות ולבאפי היה חלק גדול מזה, אבל מניסיון אני יכולה להגיד לך שכשאת שומעת על מישהו קרוב במצב מצוקה אז הרגש משתלט וההיגיון לא בדיוק פועל.. בכל מקרה, במקרה הזה אני מבינה את זאנדר, והוא פשוט הציג זווית שהייתה חייבת להיות מוצגת.. זאנדר תמיד היה קנאי לבאפי.. לזאנדר יש את הקטעים שלו, והקנאה לבאפי הוא חלק מזה, ככה הוא מביע את האהבה שלו אליה, לטוב ולרע.. דרך אגב, לאניה הייתה חרטה מסויימת, אבל אין לי ממש כוח וסבלנות להתעמ´ בזה עכשיו, גם לא בסוגיית זאנדר ואנג´ל.. יש עכשיו את הסרט על ה-11 בספטמבר, ואני לא ממש במצב רוח..

למעלה