משחק
ציטוטים..

משחק ../images/Emo103.gif ציטוטים..

אתם מוזמנים להשתתף, כללים פשוטים, כל אחד כותב ציטוט, זה שאחריו צריך לומר מאיפה לקוח הציטוט (עונה, פרק, מי אמר למי,וסצינה פחות או יותר) ולתת ציטוט אחר. התחלה קלה- Buffy summers, reporting for sanity. ואל.

buffstar

New member
באפי ב"אן" 301

לפסיכולוג של בית ספר... עכשיו אני "No. I never do anything. I´m very seldom naughty. "

14מתן

New member
אני חושב ש...

ווילו בעונה שישית אבל בפרק....... 11 GONE זה נכון ? או בעונה 4 אוף לא יודע....

Idomania

New member
וילו לבאפי 4x22 restless

בחלום של וילו כשהיא ובאפי עומדות בכיתה אוקיי עכשיו אני!! No, you don´t get it. I don´t care! אוקיי זה המשפט שלי!

Buffy1

New member
פיית´ לבאפי

אחרי שפיית´ הורגת בטעות אדם בפרק Bad girls עכשיו תורי: "She couldn´t have dressed up like Xena?"

Idomania

New member
וילו על באפי בפרק

של הלוואין בעונה השנייה שכולם הופכים לתחפשות שלהם.. ציטוט: Well, that works out great. You won´t tell anyone that I´m the Slayer, and I won´t tell anyone you´re a moron.

talrv

New member
זה קל...

"כשהיא הייתה רע" 2X01 באפי לקורדיליה.. עכשיו אני צריכה להביא ציטוט ? I may be dead, but I´m still pretty

trilliane

Well-known member
מנהל
גם זה קל ../images/Emo13.gif

באפי למאסטר, הקרב האחרון מעל גג הספריה, ב"נערת הנבואה" (1.12). זה כנראה פחות קל: It´s none of my business, you know. What was I thinking? My God! Shame, shame. I gotta go

Darth Rosenberg

New member
Halloween

עונה 2 פרק 6 (אם אני לא טועה) באפי אומרת את זה לג´יילס, כשהיא ווילו מנסות לגנוב ספר לברר מה טיפוס הבחורות שאנג´ל אוהב כי באפי רוצה להתחפש לזה. נדמה לי. או שהתבלבלתי. הציטות שלי: "
Who the hell are you"

star lili

New member
יש לי הרגשה

שהמשפט הזה נאמר הרבה יותר מפעם אחת בסידרה אז זה תלוי על איזה פרק את חושבת... אני חשבתי על המשיח (the annoying one
...) לספייק ב school hard... לא? לי יש אחד שאני נורא אוהבת-- "I doodle. I do doodles. you too! you do doodles too!"

GuyNemesh

New member
אני חושב ש...

בפרק gingerbread בעונה 3, עם הנזל וגרטל שירגנו את כל ההורים להרוד את המכשפות. ציטוט שלי? אמממ.... "man, my whole life just flashed before my eyes... i gotta get me a life!" ועוד אחד, ממש ממש קל! אבל לא הצלחתי לבחור: "i´m buffy, the vampire slayer.... and you are?"

talrv

New member
את השני באפי אומרת ב"אן" פרק 3X01

ואת הראשון זאנדר אמר, אני לא זוכרת בדיוק איפה נדמה לי עונה שנייה אני אבדוק את זה

Idomania

New member
השני מאן..

שבאפי אומרת לאחד מהשדים שבגהנום הראשון אני חושב שזנדאר אמר רק אין לי מושג מתי ואני גם לא בטוח שהוא אמר את זה

trilliane

Well-known member
מנהל
טעית בפרק - "באן" היא לא בסאנידייל

פרט לדקה האחרונה של הפרק בה היא מגיעה הביתה... למעשה אפילו בפרק השני היא לא נפגשת עם פסיכולוג ביה"ס, כיוון שסניידר מסכים להחזיר אותה רק בפרק השלישי, ורק אחרי שהיא חוזרת היא נפגשת עם הפסיכולוג, וזה בכלל בפרק הרביעי - Beauty and the Beasts.

bewiched

New member
../images/Emo22.gifיש לי עוד ציטוט,נחשו את זה:

"what?your life flashed before your eyes?,cap of tea,cap of tea,almosed got shagged,cap of tea?"

A Pig in a Cage

New member
תשובה ../images/Emo58.gif עונה 6

בפרק הראשון של עונה 6 כשספייק הורג את הערפד שתקף את ג´יילס, ג´יילס אומר לו שהוא יכל למות אז ספייק שאל אותו אם הוא ראה את החיים שלו חולפים אל מול עיניו. ואין לי ציטוט, אז מי שרוצה מומזן להוסיף בעצמו.

למעלה