אתם מוזמנים להשתתף, כללים פשוטים, כל אחד כותב ציטוט, זה שאחריו צריך לומר מאיפה לקוח הציטוט (עונה, פרק, מי אמר למי,וסצינה פחות או יותר) ולתת ציטוט אחר. התחלה קלה- Buffy summers, reporting for sanity. ואל.
של הלוואין בעונה השנייה שכולם הופכים לתחפשות שלהם.. ציטוט: Well, that works out great. You won´t tell anyone that I´m the Slayer, and I won´t tell anyone you´re a moron.
באפי למאסטר, הקרב האחרון מעל גג הספריה, ב"נערת הנבואה" (1.12). זה כנראה פחות קל: It´s none of my business, you know. What was I thinking? My God! Shame, shame. I gotta go
עונה 2 פרק 6 (אם אני לא טועה) באפי אומרת את זה לג´יילס, כשהיא ווילו מנסות לגנוב ספר לברר מה טיפוס הבחורות שאנג´ל אוהב כי באפי רוצה להתחפש לזה. נדמה לי. או שהתבלבלתי. הציטות שלי: "
בפרק gingerbread בעונה 3, עם הנזל וגרטל שירגנו את כל ההורים להרוד את המכשפות. ציטוט שלי? אמממ.... "man, my whole life just flashed before my eyes... i gotta get me a life!" ועוד אחד, ממש ממש קל! אבל לא הצלחתי לבחור: "i´m buffy, the vampire slayer.... and you are?"
פרט לדקה האחרונה של הפרק בה היא מגיעה הביתה... למעשה אפילו בפרק השני היא לא נפגשת עם פסיכולוג ביה"ס, כיוון שסניידר מסכים להחזיר אותה רק בפרק השלישי, ורק אחרי שהיא חוזרת היא נפגשת עם הפסיכולוג, וזה בכלל בפרק הרביעי - Beauty and the Beasts.
בפרק הראשון של עונה 6 כשספייק הורג את הערפד שתקף את ג´יילס, ג´יילס אומר לו שהוא יכל למות אז ספייק שאל אותו אם הוא ראה את החיים שלו חולפים אל מול עיניו. ואין לי ציטוט, אז מי שרוצה מומזן להוסיף בעצמו.