משחק של האמרפול

טוב נו אז תהיו יצירתיים..

אולי לא הייתי צריך להתערב... אבל כאילו אין לי מושג איפה אתם אבל לא עולה לכם בראש שום דבר יותר מקורי מאשר לבעוט בדלת? אולי תנסו לעשות אייל ניגוח מחינת (שסביר שיש לכם) או איזה פטיש/קרדום קרב..... כאילו אתם יודעים בעיטות זה לא הכל..

Hammerfall

New member
נו? מה יהיה? נשארנו רק עם 3 שחקנים?

אני אפסיק את המשחק אם לא יהיו יותר מ3 שחקנים שפעילים בו...

Naruto007

New member
כולם מגיבים בשאר דיוני הפורום

אבל כאן הם שוכחים? חברה, לפחות תגידו אם אתם פורשים שלא נצתרך להכניס אתכם למשחק. אני מצהיר שלפעמים אני לא אענה כמה ימים, אבל בסך הכל אני ממשיך לשחק עד להודעה אחרת.

dragon zlotnik

New member
תקשיב

אני רציתי להיות במשחק להגיב, אבל הוא פשוט משעמם ונתקע כל רגע ולא מתקדם בקצב של משחק מו"ד ואני לא אוהב לשחק בקצב הזה, במשחק של DDN היה יותר אקשן וגם שלא הגבתי חשבתי על הצעד הבא שלי...

Loewenthal

New member
רגע חכו לי!!

לא עפתי מהמשחק, פשוט הייתי מוצף בשיעורים, ומלא דברים, וגם כשנכנסתי, לא היה לי ממש את הכוח והזמן להגיב... סליחה. אבל לא עפתי, זה היה רק משבר קל... רק תגידו, מה קרה בינתיים?

Hammerfall

New member
אוקי תקציר קטן לנעלמים שמעוניינים..

קייל, האחרון בטור ששומע צעדים מתקרבים, שמשמיעים שריטות מוזרות על הריצפה עשויית האבנים תחתיו מפנה את גבו ומכין את עצמו לגרוע מכל, אין בקירבתו לפיד אך האור החלש שמפיץ הלפיד מלפניו עוד לא מאיר את הדמות שמתקרבת אליו אלא רק את עיניה האדומות והבורקות במרחק... כל צעד יותר חזק ושורט את הריצפה בקול מצמרר, השיקשוק של שיריו נשמע מהכיוון ונשימות כבדות, לחות ומסריחות מגיעות מהכיוון, הצעדים נמשכים ונשמעים יותר ויותר קרובים עד שהדמות מופיעה במלוא הדרה מול קייל. (למי שראה את הסרט מלך העקרבים, אז הדמות שהיא כמו הצבא שלו, של האל סת') הדמות בגובה של כ2 מטר, אך משום מה היא נכנסת במסדרון בצורה נוחה למדי ואף לא צריכה להתכופף, עורה או יותר נכון פרוותה שחורה מבריקה ולגופה עטוי איזור חלציים, שנראה כמו שמלה מזהב שבנוי בצורת שיריון טבעות. הרגליים של הדמות נראים כמו רגלי אדם אך הכפות רגליים ניראות כמו רגלי חיה בעלי טפרים גדולים, הידיים הן בדימיון מושלם לאילה של בן אדם ומחזיקות חרבות גדולות ומרשימות עשויות חומר בצבע זהוב. אך מה שבולט וממנו קייל אינו מסוגל להסיט את עינייו הוא ראש הכלב הגדול בעל העיניים האדומות, העצומות והחודרניות שמביטות לתוך עיניו במבט שאותו הוא לא מסוגל לפרש. הדמות נעמדת שם ואתם שומעים כי הצעדים נפסקו, אתם לא בטוחים שיש רק יצור אחד אבל ברגע שהוא נעצר גם הצעדים נעצרו. כרגע נוטריו, קארין ומיל נכנסו לחדר שמאחורי הדלת שכל כך התקשיתם לפתוח ושאר חברי הקבוצה עומדים עודם במסדרון, כולם מביטים בתדהמה על היצור.

Loewenthal

New member
דריאן, מתקרב בזהירות לכיוון היצור,

הוא מתחיל לבחון אותו, ואם לא קורה שום דבר, והוא לא פוגע או עושה משהו פתאומי, דריאן מתחיל לדבר אליו בשפה המדוברת, "שלום, מי אתה?".

Hammerfall

New member
היצור נוהם לעבר דריאן המתקרב...

נראה שההתקרבות היא מעין איום על היצור ונראה כי כפות ידיו מחזיקות את החרבות מעט חזק יותר אך הוא עדיין לא פועל. לאחר מילותיו של דריאן נשמעת נהמה חזקה וריח דם, גופרית ושאר זוועות יוצא מהפה של החיה... "זהו אחד ממשרתי הנאמנים..." נשמע קול מקפיא בתוך ראשו של דריאן, "הוא כאן על מנת לוודא שאתם תמותו מוות איטי ומייסר, כמו שתכננתי לכם..." הקול הימם את דריאן למספר שניות והקפיא את גופו, עכשיו כשהוא נדם דריאן מרגיש כאילו גופו מפשיר וחוזרות אליו היכולות שלו...

למעלה