משחק של האמרפול

HawkEye3

New member
קארין מהמהם

וחושב לעצמו....לרגע עוברת בראשו מחשבת נקמה, ואז מבטו נח על הכדור בדולח, ועל הגרזן ועוד פעם על הכדור, החיוך שהיה נסוך על שפתיו של קארין נמחק מהר והוא ממלמל "אסור לי לסטות מהמטרה, זה לא יעזור לנו לצאת מכאן", "יש למישהו הצעות ?" שואל קארין וסוקר במבטו את החדר.

Hammerfall

New member
אין שום בעיה עם הרגל שלך...

היא כואבת אבל לא נראה כי היא נשברה או משהו כזה...

Hammerfall

New member
אתה יכול לעמוד, ללכת, לזחול...

רק תבחר, הכאב כבר עמום, אתה מרגיש כי הרגל מתרפאת יותר מהר מהרגיל ועכשיו היא כבר הרבה יותר רגועה...

HawkEye3

New member
קארין נפנה מכדור הבדולח

ומביט על הציורים שעל הקירות, הוא בוחן אתם ובמידה והם לא נראים לו מוזרים (מכושפים) הוא אף נוגע בהם עם פגיונו קלות, (מה קארין רואה בציורים ומבחין ?)

Hammerfall

New member
אלוהים ישמור אנשים, מה יהיה?!

דלת קטנה ועלובה עומדת בפניכים ואתם לא יודעים מה לעשות איתה כבר כל כך הרבה זמן? תארו לכם שזו הייתה הרפתקאה אמיתי עם שחקים אמיתיים ופשוט מפגש רגיל שהיה נמרח על שעות כי אין לכם מושג מה עושים עם דלת מטומטמת? אז בכל מקרה לי אישית נמאס ועיצבנתם אותי!!! פעם הבאה שאתם נתקלים במכשול, תחשבו טוב טוב מה אפשר לעשות כדי לעבור אותו, תתיעצו כמה זמן שאתם צריכים, שתפו אנשים אחרים ברעיונות שלכם ותעשו משהו חכם והגיוני, בבקשה, עצה לחיים אפילו, בחינם!!! ______________________________________________________________________ אתם שומעים צעדים כבדים מאחוריכם, שיקשוק של שיריון ואת שריטתם של ציפורניים גדולות על ריצפת האבן של המערה, ככל שיוצר\י הרעש מתקרבים אתם גם יכולים לשמוע נשימות כבדות וחזקות שממלאות את האוויר בריח עוד יותר גופריתי ממקודם...

HawkEye3

New member
אנשים ! אני ל א מתכנן למות היום

טוב אני אומר לקייל שיתכונן עם גבו לכיוון הדלת, ואני מתקדם לכיוון הדלת (ולא מעניין אותי אם נארוטו שם !) אני לוקח את הפטיש (אלא אם הוא של קייל ואז את הגרזן) אני נותן את הלפיד למי שמאחוריי ואז : אם יש לי פטיש אני מכה איתו על איזור הידית ! אם יש לי גרזן אני מנסה לחטוב באיזור הידית ! מה קייל רואה ? (יש לי הרגשה שהשאלה הזו הייתה מיותרת)

Hammerfall

New member
ובכן חברי היקרים...

בידי קארין יש כעת גרזן, הוא דחף את האנשים שחסמו את דרכו אחורה וניגש לכיוון הדלת בהחלטיות מניף את הגרזן ומטיח אותו בחוזקה בבורג של הדלת. בגלל עוצמת המכה גופו של קארין מזדעזע מעט אך "למרבה הפלא" החלק שבו הבורג נמצא בדלת נופל לריצפה בקול חבטה והדלת נפתחת קמעה ברעש חריקה חלוש. קייל, האחרון בטור מפנה את גבו ומכין את עצמו לגרוע מכל, אין בקירבתו לפיד אך האור החלש שמפיץ הלפיד מלפניו עוד לא מאיר את הדמות שמתקרבת אליו אלא רק את עיניה האדומות והבורקות במרחק... כל צעד יותר חזק ושורט את הריצפה בקול מצמרר, השיקשוק של שיריו נשמע מהכיוון ונשימות כבדות, לחות ומסריחות מגיעות מהכיוון, הצעדים נמשכים ונשמעים יותר ויותר קרובים עד שהדמות מופיעה במלוא הדרה מול קייל. (למי שראה את הסרט מלך העקרבים, אז הדמות שהיא כמו הצבא שלו, למי שלא) הדמות בגובה של כ2 מטר, אך משום מה היא נכנסת במסדרון בצורה נוחה למדי ואף לא צריכה להתכופף, עורה או יותר נכון פרוותה שחורה מבריה ולגופה עטוי איזור חלציים, שנראה כמו שמלה מזהב שבנוי בצורת שיריון טבעות. הרגליים של הדמות נראים כמו רגלי אדם אך הכפת רגליים ניראות כמו רגלי חייה בלי טפרים גדולים, הידיים הן בדימיון מושלם לאילה של בן אדם ומה שבולט וממנו קייל אינו מסוגל להסיט את עינייו הוא ראש הכלב הגדול בעל העיניים האדומות, העצומות והחודרניות שמביטות לתוך עיניו במבט שאותו הוא לא מסוגל לפרש. הדמות נעמדת שם ואתם שומעים כי הצעדים נפסקו, אתם לא בטוחים שיש רק יצור אחד אבל ברגע שהוא נעצר גם הצעדים נעצרו.

HawkEye3

New member
קארין,

כשהגרזן אחוז בתנוחת לחימה (?) בידיו, פותח את הדלת בבעיטה, סורק את החדר במבט מהיר ותוך כדי אומר למי שמאחוריו (טוב הייתם רוצים לדעת מה הוא אומר נכון ? בשביל זה אני צריך לדעת מה יש בחדר...)

Hammerfall

New member
בחדר יש חושך...

אור הלפיד שמאחורייך לא נותן יותר מידי אור וכל מהשאתה רואה זה את הכניסה לחדר וחוץ מזה כלום, חושך מוחלט...

HawkEye3

New member
קארין מהסס לשניה

ואז אומר למי שמאחוריו "כנסו לחדר אחד ימינה אחד שמאלה, ותשאירו את הדלת פנוייה, תעביר אחורה" קארין משתופף על ברכיו ומתקדם מעט לכיוון ימינה בתוך החדר (של מי הגרזן דרך אגב ?)

Hammerfall

New member
קארין בהחלט לא בטוח מהיכן הגיע

הגרזן הזה, לאף אחד מבני החבורה לא נראה כי חסר גרזן או כלי נשק והוא זוכר כי מישהו הגיש לו את הגרזן רק אין לו מושג מי... איך שגופו של קארין נוגע במרצפות האבן הקרות של החדר אור נדלק, גם בחדר זה מעטרות מספר אבנים אדומות את הקירות וכעת הן נדלקו באורן האדום, הקר והמוזר. החדר רחב ידיים ותיקרתו גבוהה למדי, מסתיימת במעין כיפה גדולה מחומר לא מוכר בצבע שחור, סגול כהה ובמרקם קטיפתי משהו. במרכז החדר יש במה עגולה, עליה מה שנראה ככס מלכות מעוצב מעץ, עבודת אומן מוכשר ביותר ועל הכיסא יש כדור קריסטל עגול ויפיפה. מלבד זאת יש בחדר מספר תיבות גדולות על הריצפה בצמוד לקירות, תמונות משונות שמתארות עינויים ורצח ונוטפות דם (דם, או יותר נכון חומר אדום נראה שפשוט נוזל מן הציור ומתאסף בשלוליות קטנות למרגלותיו), עורות של חיות שונות ומשונות אף הם תלויים על הקירות וזהו. לקארין יש הרגשה משונה, משהו מסתכל עליו בתוך החדר, אולי החדר עצמו, הוא לא רואה שום סימן חיים אך הוא מרגיש את ההרגשה המוזרה והלא נוחה שיש מישהו שמתבונן בו...

HawkEye3

New member
קארין מסמן לבני החבורה

להיכנס לחדר ולהתרחק מעט המדלת, חצי משמאלה וחצי מימינה, ולומר לנארוטו שיפקח עיניים על גבו, תוך כדי כך הוא מקיף את הכס (נגד כיוון השעון), מביט למעלה מידי פעם, ונעמד לצידו. את הפעולות הוא עושה מהר בכדי שיוכל להספיק לכרוע, להשעין את הגרזן על ברכו, להוריד את הקשת מעל גבו, להוציא מאשפתו 3 חצים ולהחזיק אותם בפיו, כשחץ נוסף הוא מוציא ומכוון אותו לכיוון הדלת לאחר שקייל נכנס לחדר.

Naruto007

New member
נוטריו מבצע את הפעולות

שקארין מסמן בזריזות, ונעמד כשגבו צמוד לקיר מימין לכניסה במקום רחוק מהדלת.

Naruto007

New member
מצטער, אני נכנס כל יום

לפחות כמה פעמים, אבל אנשים לא מגיבים... מאוד מוזר. בכל מקרה, נוטריו אומר "תהיו מוכנים, משהו גדול מתקרב. תכינו את הנשקים למקרה והוא אויב. אני לא אוכל להואיל לכם מעבר להערות, מכיוון שאומנותי-הקסם, לא עובדת במקום ביזארי זה".

אל תדבר בלי שאתה יודע כלום

אם אתה רוצה להעיר הערה תקרא מה שהיה כתוב קודם ואם אין לך כח אז אל תעיר בקיצור הקסמים לא פועלים במקום הזה

למעלה