משחק של האמרפול

Hammerfall

New member
../images/Emo1.gifהמשך משחק...../images/Emo1.gif

אנשים, רובכם לקחתם חופש עד יום ראשון אז המשחק בהשעיה... לא שהוא לא בהשעיה גם ככה... ______________________________________________________________________ אתם עדיין מול אותה הדלת, באותו המסדרון, באותה האפלה, עם אותו ריח טחב גופריתי מוזר ואורות אדמדמים שמופצים על ידי חלק מהאבנים... בימפולוריאנס ניסה לסובב איכשהו את הבורג ללא הצלחה משמעותית, קייל מבקש מכולם לעשות אחורה פנה, לפנות את המסדרון כדי שהוא יתנפל על הדלת המסכנה ויפתח אותה באלימות... עוד לא עשיתם יותר מידי עם הדלת הקטנה והעלובה וזה מראה ומשקף את המשך המסע שלכם, אם הייתם עובדים יחד וחושבים אולי במקום שזה יקח כל כך הרבה זמן זה היה לוקח כמה דקות וזהו... ______________________________________________________________________ להמשיך ביום ראשון מכאן בבקשה...

DDN

New member
מל"ד

חבל. עד יום ראשון ההודעה הזו לא תקפוץ יותר, היא תשקע לעמוד השני וחבל. את תצטרכי להקליד אותה שוב ביום ראשון. מחדש.

מיל בועט בדלת בחזקה

זה נראה יותר כפריקת עצבים מתוחים מאשר כנסיון לפתיחה. אחרי שהוא בועט (גם אם זה פתח וגם אם לא) הוא יותר רגוע

Naruto007

New member
נוטריו אומר

"אתם מאחורה, תתחילו לזוז למקום שממנו באנו. ניתן לשוורים לנגח את הדלת".

Hammerfall

New member
מה אומרות לכם המילים "יום ראשון"?!

הרעש של החבטה בדלת מהדהד מעט במסדרון אך עד מהרה נפסק. כמעט כולם יכולים לראות את מיל שנראה מזועזע לחלוטין שרוע על הריצפה ואוחז את רגלו בכאב גדול... כנראה (כך אומרת לו רגלו) שאו שהדלת גדולה וחזקה במיוחד או שהיא חסומה על ידי משהו מהכיוון הנגדי, בכל מקרה לבעוט בה לא היה רעיון חכם וכהוכחה לכך מיל עדיין מרגיש את הכאב הנורא בה שאם היה בועט מעט יותר חזק היה בטוח מצביע על שבר.

Naruto007

New member
נוטריו

לאחר שמביע את לעגו במבט לעגני, אומר "עכשיו הוכחת שהדלת חזקה מספיק לפגיעות, עכשיו נסו לשרוף אותה עם לפיד".

HawkEye3

New member
עצרו !!!

"מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה אדוני ? אולי אתה מבין בקסמים אבל לא היית שורד בטבע שנייה, לאן אתה בידיוק חושב שהעשן יילך ?"

Naruto007

New member
"אם תעשו את זה כמו שצריך

העשןיתפזר לאורך המזדרון. תוכלו להשתמש בבגדים שלכם כדי להגן על הפנים ולהקל על הנשימה. העשן אמור לעלות למעלה, אז כולם יוכלו להתקופף על שהוא יתפזר. ברגע שהוא יתפזר נוכל להמשיך בדרך."

HawkEye3

New member
"יתפזר לאן ?

פיר הבאר חסום באבנים, ובעוד אבנים קטנות, וגם אם הוא לא היה חסום - אתה יודע כמה עשן יווצר משריפת דלת עץ מוצקה ???????" קארין מתחיל לחשוש לחיו אם יישאר עם חבורת הלצים הזו (טוב בחלקה, ואין שום דבר רע בקצת התלוצצויות), אבל בכל זאת הוא מחזיר את חרבו השמאלית לנדנה ונוטל את לפידו ממיל

Naruto007

New member
"והלפיד לא יוצר עשן?"

שואל נוטריו "כמובן, אולי יש לך הצעה טובה יותר, ואני אהיה" נוטריו מחייך בציניות "מת, לגלות מהי יכולה להיות. אולי שנחכה עד שמישהו יבוא ובינתיים נואכל את איברינו הלא נחוצים, כמו אצבעות. אולי ננסה לשבור את הקיר באגרופינו? או שאולי, וזה בהחלט גאוני, לשבת ולבכות עד שנטבע מהדמעות של עצמנו!"

HawkEye3

New member
../images/Emo32.gif אבל חשוב -

אני לא אהיה כאן למשך שבוע מיום שלישי הבא

Hammerfall

New member
אוקי, אני לא בטוחה מה נעשה עם 3...

נוטריו, קארין ומיל מוצאים את עצמם לבד בחדר. הדלת שבה הם עברו על מנת להיכנס נסגרה מאחריהם ב "בום" מחריש אוזניים ומפיל אבנים קטנים וחתיכות קטנות מהתיקרה עליהם. אחרי שהאבק שוקע מעט הם רואים כי דבר בחדר לא השתנה אך הם לבדם. (כן, האורו\ האבנים האדומות, עדיין מפיצות את אורם, הכדור קריסטל עדיין על הכס, התמונות והעורות על הקירות, התיבות צמודות לקירות וכדומה...)

Hammerfall

New member
העורות של החיות על הקיר

נראים רגילים לחלוטין ומרגישים רגילים לחלוטין, מיל ניגש אל עבר עור יפה אך מעט מלוכלך של צבי ומנסה להורידו מהקיר. הוא מגלה להפתעתו שהעור הוא מעין, חלק מהקיר, הוא מושך בכל כוחו אך נראה שהעור מסרב לעזוב את הקיר.

HawkEye3

New member
קארין מחזיר את החצים לאשפה

ותולה את קשתו על גבו. לאחר מכן הוא חופן ומרים את כדור הבדולח באוויר, כך שיראה דרכו לאור האבנים הצהובות אהה אדומות ;) (הפטיש על הרצפה ! שלא ייעלם לי !!!- יש לי זכרונות רעים משה"מ פוייה).

Hammerfall

New member
קארין מחזיר את קשתו למקומה

הוא ניגש בלי לחשוב אל עבר הכס המלכותי למראה שעליו נח כדור הבדולח המסתורי ומושיט את ידו אליו... מעין ברק של חשמל נשלח אל ידו המושטת של קארין (כנאה מהכדור עצמו, אבל לא בטוח)ומעיף אותו בעוצמה רבה על הקיר מאחוריו. קארין מאבד את הכרתו למספר שניות בזמן שגופו עוד רוטט מעט מהחשמל שעובר בו... את ההטחה על הקיר מיל ונוטריו שומעים גם הם. הם מסתכלים על קארין השכוב למרגלות הקיר, שיערו חרוך מעט וריח שרוף ממלא את החדר, קארין נראה המום ומעולף אך לאחר מספר שניות שב ופוקח את עיניו.

HawkEye3

New member
"טוב," משפשף קארין את ראשו,

הוא נעמד ומתקרב לכדור הבדולח, "אני מתנצל על כך אם פגעתי בך" פונה קארין אל כדור הבדולח (כן, לא טעיתם) "שמי הוא קארין וארדן, איך אוכל לקרוא לך ?"

למעלה