משחק קטן...

maxbass

New member
../images/Emo6.gif

איזה קטע, יש לך כח להתווכח על שגיאות כתיב ותחביר (ילדותי) אבל על הנושא שהתחלנו ממנו אין לך כח.... מעניין! אם כבר מדברים על נסיונות עלובים, אז אתה התחלת את זה בכך שניסית להתגונן על עצמך בתיקון שגיאות כתיב. אני מחזיר לך באותו מטבע.במשפט לפני אחרון, שכתבת בהודעה הקודמת, יש לך 3 משפטים במשפט אחד, שהיו צריכים להיות מופרדים בפסיקים. אם אתה מתווכח עם מישהו, לפחות תקבל קצת מושג בנושא!

איזה מוח אטום, אלוהים..

לא מבין מה מסבירים לו.. אני לא מתדיין איתך בקשר לנושא הקודם בגלל שאני לא אוציא אותך מדעתך, שכן אתה חי בסרט, אדיוט, כמה פעמים אפשר להסביר אותו דבר?! לפחות בלשון אני מנסה לשפר אותך, כי את זה עוד (חשבתי ש) אפשר לשנות, אבל מסתבר שאתה פשוט ילד מטומטם, אתה לא מבין אתה מנסה בכוח "להחזיר לי באותה מטבע", שוב, כמו ילד קטן, רק שאין שחר לשטויות שאתה מדבר ולכן אתה מוציא את עצמך אדיוט ודביל גמור. אבל שיהיה. במשפט הלפני אחרון חסר פסיק אחד. ועוד משהו טיפש א. אין כזה משפט "ניסית להתגונן על עצמך", נראה כאילו אתה בכוח רוצה לצחוק על עצמך. ב. מטבע = נקבה, כלומר = "אותה מטבע", לא "אותו מטבע" הנה הסברתי לך כמו בכיתה ב'. דביל. ועוד אומר לי לקבל מושג בנושא. כמה משעשע
פוץ.

maxbass

New member
יוווו....

ילד מטומטם... הדיון הראשון היה על זה שאתה לא יכול לקבוע את הדעה הפוליטית של בן אדם מבלי להכיר אותו (רק אם אתה ילד קטן ומטומטם שחושב שהוא מכיר את הבן אדם ממשפט אחד)! אבל אתה לא היית מוכן להודות בזה והסבת את הדיון בתיקון שגיאות כתיב... מעשה שאין בוגר כמוהו... ואתה עוד ממשיך ומתקן טעויות לבן אדם שלא אכפת לו אם הוא שגא באיזה מילה. נ.ב. היו אמורים להיות 2 פסיקים (ואל תתוכח על זה,כי לא על זה נושא הדיון)

ShMo0LiKiPoDa

New member
פשר לשים שם שני פסיקים, אבל אפשר גם

אחד. לא חובה לפני מלת חיבור לשים פסיק. ותפסיק כבר, אתה מושך את זה יותר מדי. הוא כבר כמה פעמים ניסה להפסיק את הויכוח הדבילי הזה אבל אתה הגבת והוספת משהו שיגרום לו להגיב. זה בחיים לא יגמר ככה.

*שגה.

ואחרי שעכשיו כבר ממש, אל ממש עשית מעצמך צחוק, אני אפסיק להגיב. אתה מוזמן לדבר עם עצמך. אני בטוח שזה לא משהו חדש לך.

Negative one

New member
טוב,רואים שאתה לא מבין

אם כל מה שאתה יודע להגיד עלינו זה "אנטי גלובליסטים בשקל" ו"אנשים שחיים בסרט" אז רואים שאתה סתם יורד לרמות אישיות,ורואים שאין לך טיפת מושג בכל הנושא הזה...זכותך לא להתווכח איתי,אבל לכנות אותי בכל מיני כינויים זה לא לרמה בכלל. ודרך אגב אני סוציאליסט ולא אנטי גלובליסט

"סוציאליסט" נו..

לא למלחמה לא למלחמה אנשים חפיפ מפשע נהרגים. נאיבי קטנטן, גם אנחנו פה נהרגים מדיי יום. זה העולם שבו אתה חי, תתעורר.

Negative one

New member
טוב,אתה אידיוט?

אנחנו דיברנו על המלחמה בעירק,שמה הרבה אזרחים חפים מפשע נהרגו... הסכסוך כאן זה דבר שונה,וגם כאן אנשים חפים מפשע מתים בגלל ההתנהגות של השלטון,אבל זה בכלל לא היה הנושא. חוץ מזה ששוב פעם אתה לא מבין כי סוציאליסט לא אומר פיסניק,סוציאליסט אומר משהו אחר בכלל. אם אתה בעד הרג של אזרחים חפים מפשע לא משנה איפה,אז אתה אכן אידיוט.

../images/Emo25.gif "סוציאליסט" ../images/Emo6.gif

אדיוט מי שהכין אותך במעבדה. ואומרים עוד פעם\שוב, לא שוב פעם.

Negative one

New member
ושוב אתה חוזר לירידות

מתהחלה ראיתי שאין לך משהו חכם להגיד... אתה באמת אידיוט,שיודע רק לקלל ולהרוס. מצידי אין לך בכלל מה לדבר איתי (אתה בטח גם לא רוצה,אני לא דואג) ואתה יכול ללכת להזד**ן

מישהו פה יורק לעצמו בפנים

שים לב מי התחיל לקלל, שמוק. :O אני יכול ללכת להזדיין?!?!?! ;[

7percent

New member
poison the well

1) שיר מלודי: 2) שיר כסאח: to mandate heaven למרות שכל השירים שלהם כאסח חחח 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: zombies are good for your heal 5) שיר הכי טוב בכללי: כולם.. a wish for wings that works 6) הקליפ הכי טוב: פחחחחח 7) האלבום הכי טוב: Opposite of December 8) שיר הכי קליט/פופי: pieces of you in me 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע: nerdy 10)שיר הכי מוזר: left with nothing 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): for a bandaged iris חח הוא שר על כמה קולדפליי השפיעו עליו... 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: יותר מידי.. שוב.. Not Within Arms Length/ a wish for wings that works 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): meeting again for the first time 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): Artists Rendering of Me

7percent

New member
תיקון

4) שיר עם הליריקה הכי טובה: slice paper wrist וכולם בעצם אבל חיפשתי אחד שלא רשמתי כבר..

7percent

New member
תיקון 2

1) שיר מלודי: כל הדיסק החדש הוא משחק אותה מלודי :) מתלהב שהוא למד לשיר כמו זמר תותח גם נקי...

7percent

New member
תיקון 3 חחח אני סנילי

התשובה ל3 היא מה שרשמתי ל4 וב4 זהמ ה שרמשתי בתיקון

למעלה