משחק קטן...

T a L L L

New member
משחק קטן...

טוב, זה מעין משחק המלצות נחמד...לקחתי את זה מפורום אחר שאני חבר בו.. ככה, כל אחד בוחר להקה שהוא אוהב ומכיר טוב, ועונה על הסעיפים הבאים לגבי הלהקה שלו...תקפידו שהלהקה תהיה קשורב איכשהו לניו מטאל.. 1) שיר מלודי: 2) שיר כסאח: 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: 5) שיר הכי טוב בכללי: 6) הקליפ הכי טוב: 7) האלבום הכי טוב: 8) שיר הכי קליט/פופי: 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע: 10)שיר הכי מוזר: 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): מובן?

T a L L L

New member
אני..

בחרתי בThree Doors Down, לא בדיוק ניו מטאל...אבל מספיק קרוב.. 1) שיר מלודי: Be Like That 2) שיר כסאח: Better Life 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): Not Enough 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: Ticket to Heaven 5) שיר הכי טוב בכללי: When I'm Gone 6) הקליפ הכי טוב: The Road I'm On 7) האלבום הכי טוב: The Better Life 8) שיר הכי קליט/פופי: Kryptonite 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע:Running Out Of Days 10)שיר הכי מוזר: I Feel You 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): Duck and Run 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: So I Need You 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!):This Time 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): Here Without You

Dieכבר

New member
אוקיי...

בחרתי בלהקה הכי מצחיקה הלהקה הענקית: System Of A Down!!! 1: שיר מלודי:טוב, מלודיה אולי זה לא הקטע הכי חזק אצלם אבל Highway Song הוא די מלודי... 2:שיר כסאח: Prison Song 3:שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): Marijuana In Your Brain בטח לא מהיר ובלי טכניקה וגם לא ממש שיר, אבל אפקטים יש. שיר לסטלנים בלבד!! 4:שיר עם הליריקה הכי טובה: לא יודע אם יש להם ליריקה טובה באיזהשהו שיר אבל נגיד metro 5:שיר הכי טוב בכללי: אין שיר המשתווה ל - Chop suey! גם מתאים להכי מלודי.. 6:הקליפ הכי טוב: Aerials 7:האלבום הכי טוב:השני כמובן 8:) שיר הכי קליט/פופי: Toxicity 9:שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע:Needles לא יודע, אני מת על השיר! 10:שיר הכי מוזר:לדעתי אפשר להכניס כמעט את כל השירים לקטגוריה הזאת 11:שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): גם כולם אבל זה במיוחד Fuck The System (תגידו שהוא לא נשמע כמו תרנגולת... :) 12:) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: אפשר להזדהות לליריקס שלהם? 13:שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!):DDevil!!s 14:שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): Spiders

Negative one

New member
טוב,זה קשה,אבל אני ינסה...

הלהקה שאני לוקח היא קורן (KoRn) שיר מלודי:hollow life שיר כאסח:twist שיר טכניקה:dead (ג'ונתן דיוויס בסולו חמת חלילים
) שיר עם הליריקה הכי יפה:twist :) שיר הכי טוב בכללי:beg for me הקליפ הכי טוב:freak on a leash האלבום הכי טוב:issues שיר הכי קליט/פופי:freak on a leash שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע:wake up hate :) שיר הכי מוזר:wish you could be me שיר הכי מצחיק:all in the family (כמובן...) שיר שאתם הכי מזדהים איתו:לא יודע...אולי Thoughtless שיר הכי גרוע:ה-12 טראקים הראשונים follow the leader :) שיר שהייתי לוקח איתי לאי בודד:falling away from me

Negative one

New member
אופס...תיקון טעויות

מה זה הסמיילי בהתחלה,הוא לא היה צריך להיות שם...
והשיר לאי בודד הוא falling away from you ולא From me (כמו שהטיפש הזה,אני,כתב...)

elknetld2kil

New member
הנסיון שלי

אני אעזה על OLP אבל אני מזהיר: אני לא מכיר את כל השירים אז אני אעשה מה שאני מכיר. שיר מלודי: Bring Back The Sun שיר כסאח: All For You (זה היחידי שאיכשהוא מתקרב להגדרה הזאת) שיר טכניקה: Naveed שיר עם הליריקה הכי יפה: Clumsy שיר הכי טוב בכללי: Right Behind You \ Life הקליפ הכי טוב: Innocent האלבום הכי טוב: In Repair (ראה אזהרה) שיר הכי קליט: Somewhere Out There שיר קצבי / כיפי: Superman's Dead (השיר נשמע הרבה יותר מהנה בגרסאות החיות שלו) שיר מוזר: Naveed שיר מצחיק: Right Behind You שיר הזדהות: Life שיר גרוע: לא יודע שיר לאי בודד: כל מה שרשום למעלה

maxbass

New member
System Of a Down#2

1) שיר מלודי: roulette 2) שיר כסאח: suite- pee 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): ? 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: boom 5) שיר הכי טוב בכללי: sugar 6) הקליפ הכי טוב: boom 7) האלבום הכי טוב: system of a down 8) שיר הכי קליט/פופי: ...i.e.a 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע: sugar 10)שיר הכי מוזר:fuck the system 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): DDevil 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: Boom 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): mind 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): innervision וכמובן שבחלק מהקטגוריות, הייתי חייב באקראי לבחור את השיר....

Dieכבר

New member
אני רואה שהשיר בום חוזר הרבה פעמים

שיר טוב? אני אפילו לא מכיר אותו...

maxbass

New member
אז אתה בבעיה...

כי אין לך את הדיסק steal this album שממנו לקוח השיר, אז תוריד את האלבום ואת הקליפ לזה.... ממש טוב לדעתי (וגם תקשיב לשם שינויי למילים)

Dieכבר

New member
יש לי את האלבום הזה כבר הרבה זמן

פשוט לא יצא לי להקשיב לו כמו שצריך... ושמעתי עכשיו את בום! שיר חמוד... אתה רוצה להגיד לי שיש למילים שלהם משמעות עמוקה? קשה לי להאמין אבל נבדוק...

מה טוב בקליפ?

צועדים בהפגנות נגד מלחמה שמשרתת את האינטרסים שלך כישראלי. גועל נפש של קליפ, אפסים

maxbass

New member
חחח

לא ידעתי שהאינטרס שלי כאישראלי זה להרוג לשווא מלא ילדים חפים מפשע.... ההפגנה היא נגד מלחמה באזרחי עיראק, ה"אינטרס שלי" היה להוריד את השלטון העירקי ולא לזרוע כאוס בעירק!הרעיון של השיר הוא: "4000 hungry children die per hour, From starvation, While billions spent on bombs, "Create death showers. (הרעיון בחלקו)

Negative one

New member
מה השטויות האלה? איזה אינטרס ישראלי

המלחמה הזאת לא שירתה שום אינטרס שלי כישראלי... עובדה שעכשיו מתגלה שעירק לא החזיקה שום נשק מסוכן,והכל היה עוד תוכנית אמריקאית מתוחכמת כדי להשתלט על שדות הנפט של עירק. שום אינטרס ישראלי כאן,אולי אינטרס של בעלי הון עשירים. יש גם את העניין שלפחות הורידו את סדאם המטורף,אבל זה היה אינטרס עולמי ועכשיו במקומו נקבל משטר בובות של ארה"ב. טוב,אבל אני לא רוצה לפתוח כאן דיון פוליטי,אז רק נגיד שהשיר הזה,בום, הוא באמת ממש טוב וגם הקליפ הוא טוב (אהבתי את הקטע של ההפגנות...הקטע של האנימציה קצת מטופש,אבל לא משנה)

למעלה