משחק קטן...

Negative one

New member
ממש סיכמת את הנושא...

אם כל מה שיש לך להגיד לי זה שאני אנטי גלובליסט בשקל,אז כנראה אתה זה שלא מבין כלום. שמע,אני באמת לא רוצה לעשות מהפורום דיון פוליטי,אם יש לך תגובה קצת יותר משכנעת,תשלח לי לפרטי בבקשה,ונדון על זה כבר. אם לא,אז נסגור את הנושא וזהו...

תגובה קצת יותר משכנעת?

huh? משעמם לך? אני לא מתווכח עם אנטי גלובליסטים ואנשים שחיים בסרטים כי אי אפשר להוציא אותם משם, על כן אין סיבה להתווכח, במיוחד לא באינטרנט.

maxbass

New member
זה כמו...

שאני אגיד שאתה ילד קטן שמחפש לרדת על אנשים אחרים בשביל להרגיש יותר מאגניב.... אבל אם אני אגיד את זה סתם, מבלי להסביר למה אני חושב ככה, זה ישמע ילדותי ולא משכנע.... אז או שתפסיק לקרוא לאנשים בשמות או שתגבה את הדעות שלך!

משעמם לך בחיים, רציני.

למה אתה חושב שאני אומר משהו למישהו וצריך להסביר לכל השאר? רק תארתי אותך, אם עכשיו אתה לא מבין את הכוונה, כשתגדל תבין.

maxbass

New member
טוב...

אז אם כך, אתה ממש מטומטם, כי אין שום קשר ביני לבין אנטי גלובליזם, אז פעם הבאה שאתה קורא בשמות לאנשים זרים, או שתעשה שעורי בית לפני או שתסתום:)

אדיוט

בגישה הזאת של אנטי-מלחמות אתה מייצג גישה של אנטי גלובליזם, אז להגיד שאתה לא אנטי גלובליסט תגיד כמה שבא לך, להגיד שאין קשר, זאת כבר בורות. ותסתום תגיד לחברים שלך לא לי.

maxbass

New member
כמו שאמרתי

תעשה שעורי בית לפני שאתה קורא לאנשים בשמות! אמרתי שאני נגד פגיעה באזרחים חפים מפשע, ובעד הורדת השלטון העיראקי.... איך הגעת למסקנה שאני נגד מלחמות?! במלחמות, נלחמים נגד צבא, לא אזרחים בלתי חמושים... אז אם אין לך מה להוסיף לפורום חוץ מלרדת על אנשים כמו ילד קטן, אז עדיף שפשוט תצא ממנו....

אני תורם לפורום יותר ממה שאתה תורם

לאנושות, האמן לי. השטויות שאתה פולט מארים עד כמה אתה נאיבי, במלחמות המטרה היא נגד הצבא כמובן, אבל נהרגים גם אנשים חפים מפשע, אולי אתה חי כמה מאות ואלפי שנים אחורה כשהיו נלחמים בכידונים. תתעורר חמוד.

maxbass

New member
חחח.... למה ששאמין לך

1) ירידה חסרת בסיס על אנשים בפורומים זה לא תרומה (אולי בעולם שלך...) 2)המלחמה שהייתה בעיראק הייתה יכולה להיות יותר נקודתית ופחות פוגעת בחפים מפשע, לכן אני הייתי נגד.. 3)חחח... לא יודע מה איתך, אבל אני יודע שגם מכידונים נהרגו חפיש מפשע... 4) שים לב, החיזוקים שנתת לטיעון שאני אנטי גלובליסט נסתרו פה... כך שאתה יצאת פה ילד קטן שלא מוכן להודות בכך שסתם בא לו לקרוא לאנשים בשמות... אני בטוח שזה יעבור לך עם השנים (או שלא) 5) אל תקרא לי חמוד

אוי בבקשה תאמין..

אני מתחנן. peh. 1. אומרים "זו" ולא "זה" בהקשר אותו אמרת את המילה, למד עברית, בור. 2. לא כל דבר הוא אופטמלי, כשאתה תתכנן מלחמה נראה איך אתה מצמצם פגיעה לטווחים נקודתיים. אני שונא כאלה שמזיינים תשכל בלי להבין מה הם אומרים. 3. רק מי שהיה בשדה הקרב יכול היה להפגע, ומי שהיה בשדה הקרב, בעת הקרב, היו רק שני הצבאות של שני העמים שנלחמו. אתה באמת מטומטם או שאתה עושה את עצמך? אני הולך על האופציה הראשונה. 4. מה נסתר פה מה? ו"אתה יצאת פה ילד קטן" איזה ניסוח בוגר.. גדול ממני בשנה וקטן ממני שכלית. 5. חמוד.

maxbass

New member
jesus

עד כמה תתאקש להיות מטומטם שמנסה להוכיח לכל העולם שהוא לא.... העיר בגדד נראית לך שדה קרב שהפציצו אותה? אנשים רגלים לא חיו שם? אתה הוא האופטימי פה, ערים מאוכלסות זה לא שדה קרב, ואנשים שהיו שם, לא כולם היו שם מבחירה... מדהים שאתה לא מוכן להודעות שאתה סתם פולט שטויות, כזכור לך, הכל התחיל בכך שקראת למישהו שבחיים לא פגשת או דברת איתו בשם אנטי גלובליסט, ועדיין לא הבאת פה טיעון מבוסס ללמה קראת לו כך. מכאן אפשר להסיק שאתה את מה שטענתי קודם, אתה מתנהג כמו ילד קטן ואתה לא מוכן להודות! אז תפסיק כבר לכתוב פה... ממילא אתה לא מוכיח בזה כלום.... "גדול ממני בשנה וקטן ממני שכלית"- אני מוריד את הכובע, ביטוי בוגר להפליא!

הייתי מגיב לך אם לא היית מוכיח לי

עד כמה אתה מטומטם, שהרי אומרים תתעקש ולא תתאקש, עילג. יום טוב

maxbass

New member
שגיעת כתיב=טמטום

אהה... אחלה תפישה, וגם קשורה לויכוח שהיה פה. אתה לא יודע להתווכח, אז אל תקלל אנשים. טמבל! (אני את התשעים ושתיים שלי בבגרות בלשון קבלתי... זה שאני לא מקפיד על כתיב נכון זה לא אומר שאני לא יודע, זה אומר שלא אכפת לי)

לא, זה פשוט אומר שאתה אדיוט.. =\

וזה "שגיאת" כתיב, ולא "שגיעת". את התשעים ושתיים שלך בבגרות בלשון יכולת לקבל (אני בטוח) זה ממש אומר משהו. בגרות בלשון במערכת החינוך הישראלית לא משקפת ידע בשפה, אלא חרשנות, כמו רוב המקצועות פה בארץ.

maxbass

New member
פתאווום

כבר אין לך מה להגיד על כך שאתה קראת פה לאנשים (לי ולעוד אחד) אנטי גלובליסטים רק בגלל שאתה ילד קטן שמנסה לרדת על אנשים בשביל תשומת לב... ואתה עדיין מנסה לחפש סיבות בשביל לרדת לאנשים...(שגיאות כתיב?!) well, this is low! ואם לא הבנת את ההומור בשגיעת (!) הכתיב האחרונה, אז אתה פה התמבאל!

חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נסיון עלוב..

הומור, אני בטוח שטעית בכוונה כי ההומור הרי חריף מאוד בטעות שכזו.. קח קצת קורסים לשיפור השפה, בשביל עצמך, לא בשביל שום גורם שקשור למערכת החינוך, בור. ויש לי הרבה מה להגיד רק שכמו שאמרתי אתה חי בסרט ובתור אחד שלא ממש אכפת לו ממך אני לא אתדיין איתך על מנת להוציא אותך מאותו סרט בו אתה נמצא. בוץ לך.

maxbass

New member
אני מאחל לך...

שבאחד הימים תבין איזה בן אדם דפוק יצאת פה בשרשור, במיוחד על סטייה מן הנושא בשביל לתקן שגיאות כתיב לאחרים. ואם כבר מדברים על בורות, קח לך כמה שעורי תחביר, תלמד לשים סימני פיסוק במשפטים.

נסיון עלוב ביותר להחזיר לי?

מתנהג כמו ילד קטן שוב. =\ מה גם שלא צלח לך הנסיון מי יודע מה.. לא היתה בעית פיסוק, המשפטים פשוט ארוכים, כנראה פספסת כמה שיעורים בבית הספר בהם לימדו שפסיק שמים במידת הצורך ולא כל מספר אותיות\מילים מסויים. פשוט תסתום ואל תעשה מעצמך צחוק. =\

למעלה