משחק קטן...

7percent

New member
תיקון 4

סתםם עבדתי עליכם, מה אני נראה לכם כזה סנילי? :)

T a L L L

New member
חחחח

ת'אמת, כן!

בקשר ל left with nothing

אני לא בטוח שזה שלהם זה כזה מטאלקור הרבה יותר מחתרתי מהם, כאילו לפי הקול של הזמר אולי זה שלהם אבל חיפשתי ליריקס לזה ולא מצאתי משהו שלהם שעונה לשם הזה

7percent

New member
חחח חמוד

(זה לא נאמר בכעס או משו) אני כמיר פוזין כבר יותר מדיי זמן ועוקב אחריהם גם יורת מידי זמן זאת אשכרה הלהקה היחדה שנאי יכול להגיד שאני מעריץ שלהם. "נשאר עם כלום" זה שיר עם הסולן הישן, מהדמו הישן שגן הגיטריסט שר וכן.. יש את הליריקיס של השיר הזה ברוב האתרים הם השירים שלהם עם אתה עדיין לא מאמין לי אני יכול למצוא לך אתר למרות שלא בזין שלי. סמוך עלי זה שלהם.

7percent

New member
עוד משו..

מטאלקור זה הסגנון של פויזן איפה אתה חיי!!!! הם פשוט משלבים את זה עם אימו (ובאלבוים האחונים האימו נכנס אצלהם חזק) אבל הם אשכרה זה שגרמו לסגנון הזה להיפתח! כמו ה"אבות" שלהם SKYCAMEFALLING

תגיד אתה דפוק?!?!

תרגע כוס אמאמק מה נכנס בך?!?!?!?!?! אתה בא ללמד אותי מה זה מטאלקור?!?!?!! אמרתי שזה נשמע מטאלקור יותר מחתרתי מהמטאלקור שהם מנגנים נכון לעכשיו!!!!!!!!!!!! זה נשמע הרבה יותר חובבני (מן הסתם כי זה דמו) ואני לא מכיר דמואים שלהם אלא רק את שני האלבומים האחרונים. ובקשר להודעה הראשונה שלך שאין לי כוח להגיב אליה בנפרד, פגעתי לך בכבוד שאמרתי שלא נראה לי שזה שלהם?!?! בסדר אז זה לא שלהם מה אתה מתנפח ועושה דאווין?! הבנתי שאתה מכיר אותם טוב מאוד ועשית עליי רושם רב! חמוד אעלק נו

7percent

New member
תאמת שכן..

באתי ללמד אותך מה זה מטאלקור.. ובלי קשר לדעתי זה שיר משו בסט גם המילים שלו ממש חזקות

7percent

New member
ו..

לא באתי לעשות שום דאווין או משו גם ציינתי בהתחלה שלא אמרתי כלום בכעס... ותגיד.. אתה מכיר להקה אחת שעם השנים נהיית רק יותר אנדרגראונד ולא יותר מיינסטרים?

מצאת את מי ללמד חמוד.

וגם אני אוהב את השיר הזה, לא שאכפת לי מהמילים, של איזה שיר שלא יהיה.

KsesWes

New member
רציתי נורא לנסות אל תבהלו

אהם כן כן Limp bizkit 1) שיר מלודי: No Sex 2) שיר כסאח: Stuck 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): A Lesson Learned 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: Everything 5) שיר הכי טוב בכללי: Pollutin 6) הקליפ הכי טוב: Re-Arranged 7) האלבום הכי טוב: 3 dollar bill y'all 8) שיר הכי קליט/פופי: Rollin 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע: Stalemate 10)שיר הכי מוזר: Counterfeit 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): Break Stuff 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: Everything 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): Clunk 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): intro 3 dollar bill y'all

KsesWes

New member
אם עידן סנילי אז גם אני יכולה

והפעם GlassJaw 1) שיר מלודי: Her middle Name Was Boom 2) שיר כסאח: Siberian Kiss 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): Tip Your Bartender 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: Radio Cambodia 5) שיר הכי טוב בכללי: 6) הקליפ הכי טוב: Ry Ry Song 7) האלבום הכי טוב: Everything You Wanted To Know About Silence 8) שיר הכי קליט/פופי: Cosmopolitan Blood Loss 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע: Radio Cambodia 10)שיר הכי מוזר: Babe 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...):Lovebites And Razorlines 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: מה זה המילים האלה?! אם מה אפשר להזדהות!!?!? 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): Majour 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): Ry Ry Song

באמת באמת שלא התכוונתי להגיב בפורום

הזה. אבל מכיוון שזה כבר היה פתוח אז... 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: Radio Cambodia מה? ליריקה הכי טובה? בהשוואה למה? למילון פורטוגזי? זה גם סותר את ההערה הנכונה מאוד שכתבת בסעיף 12: "מה זה המילים האלה?! אם מה אפשר להזדהות!!?!? " 10) שיר הכי מוזר: Babe עם זה אני לא אתווכח 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): Majour תכלת, תתביישי לך! איך את מדברת על מז'ור???

טוב מכיוון שזה לא הכי הסגנון שלי

אני אבחר בלהקה שאני אוהבת שקורבה לעניין... FINCH 1) שיר מלודי: Untitled 2) שיר כסאח: Project Mayhem 3) שיר טכניקה (אפקטים מיוחדים, מהירות, סולואים יפים...): Project Mayhem 4) שיר עם הליריקה הכי טובה: Three Simple Words 5) שיר הכי טוב בכללי: What It Is To Burn 6) הקליפ הכי טוב: What It Is To Burn 7) האלבום הכי טוב: What It Is To Burn (זה לא כאילו יש עוד LP...) 8) שיר הכי קליט/פופי: Stay With Me 9) שיר הכי קצבי/הכי כיף לשמוע: Bury Me 10)שיר הכי מוזר: The New Kid המחודש (כמה הוא מתנשף?? הוא חושב שהוא בגלאס ג'ו??) 11) שיר הכי מצחיק (לחלק להקות זהו גם השיר המוזר...): Letters To You (כמה פעמים אפשר להגיד איי מיס יו?) 12) שיר שאתם הכי מזדהים איתו: Bury Me 13) שיר הכי גרוע לפי דעתכם (ואל תגידו לי אין להם שירים גרועים!): Worms of The Earth (נהיו כבדים רצח) 14) שיר שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד (נא להפריד מ"שיר הכי טוב"): Bury Me

למעלה