משחק קטן

mjlk

New member
נו נו נו ונו נונונ ../images/Emo10.gif

תנו את הציטוט המקורי של המכתב כדי שאני אוכל לעשות כמה גרסות

The Walrus

New member
כמה גרסאות משלי,

אבל חלק מהם לא כל כך דומות למקור... --------------------- לאדון האופל היקר, בי נשבעתי לא לתת לך לעשות את מזימתך להפיל את משרד הקסמים באמצעות שילוב של קסם אפל ומחלות חניכיים. הגעתי לכאן רכובה על פני הצנורי-חד-הכנף, וניצחתי את החיז"לים באמצעות ההליופאתים-רוחות-האש וכמובן השנורקק-פחוס הקרן. לקחתי את ההורקרוקס האמיתי ואשמיד אותו בקרוב בעזרת הארגן-כחול-הידיים. לונה לאבגוד. --------------------------------------- לאתה-יודע-מי, אני יודעת שאמות הרבה לפני שתקרא את זה... מה???? אני אמות??? זה כל כך עצוב!!! *פורצת בבכי קורע לב* צ'ו צ'אנג ------------------------------------- לטום רידל, איכזבת אותי. פעמים רבות הפצרתי בך שיש דברים נוראיים יותר מהמוות, ובכל זאת בחרת לעשות הורקרוקסים. לאחר ששאבתי מידע מכל באר אפשרית הצלחתי למצוא את ההורקרוקס שלך ולהשמידו. אך זכרו שלא משנה כיצד אדם נולד אלא מה קורה לו בבגרותו. אלא הם ההחלטות שלנו, ולא היכולות שלנו שעושות אותנו מי שאנחנו. חזור לצד האמת, טום, ואני אשמח לקבל ממך התנצלות מלאה, ולסמוך עליך בכל מאת האחוזים. אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור. --------------------------------------------- ללורד וולדמורט, קראתי על מה שעשית ב'היסטוריית אומניות האופל' והחלטתי להשמיד אותך. על כן חיפשתי ב'כוחות האופל וכיצד להילחם בהם', ולבסוף מצאתי בספר 'הקסמים האפלים ביותר' מידע על ההורקרוקסים. בביוגרפיה האישית שלך, 'זה שאין לנקוב בשמו', גיליתי על המערה, וכך הגעתי לכאן. עכשיו אני צריכה לחפש בספריית הוגוורטס ספר על איך משמידים הורקרוקסים. הרמיוני גריינג'ר. ---------------------------------------------- *אם תהיתם איך הסוהרסנים ברחו מכלא אזקאבן... הנה התשובה:* לאתה-יודע-מי, אני השארתי לך את המכתב הזה במערה מכיוון שלא ניתן למצוא אותך בשום מקום אחר, ובמילא תחזור לפה מתישהו ותמצא את המכתב. רציתי להציע לך עסקה. אתה תצא בהודעה לעיתונות ובה תגיד שמשרד הקסמים עושה עבודה נפלאה, הצליח לעצור רבות מתוכניות האופל שלך ותפס אוכלי מוות רבים, ובתמורה אני אשחרר את הסוהרסנים מכלא אזקאבן. בברכה, רופוס סקרימג'ר.

black robe

New member
אוי, זה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

אתם כלכך מוכשרים

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifהנה כמה...

פרד וג'ורג (כל - מסמן שמישהו אחר מדבר) לזה-שאין-לי-קקי-עימו ברור-לנו-שנמות-הרבה-לפני-שיצא-לך-הקקי- אבל-רצינו-שתדע-שאנחנו-גילינו-את-סודך- גנבנן-את-רגע, מה זה היה-זה הקוסקוס שלו יא' אידוט- אתה קורא לי אידיוט?- רגע נזכרתי זה היה ההורוקוקס שלו- נגיד-א'קיצר אנחנו הולכים-להשמיד אותו כמ שיותר-מהר- עכשיו-נלך לחנותש להו-בסמטת דיאגון מס' 94- ונוריד את המחירים-וכשתפגוש את הנבחר מסוכר (רק 2 אוניות!)- תהיה שוב בן אדם- ארתור וויזלי לזה-שאין-לנקוב-בשמו (אמאל'ה!!!) ברור לי שאמות (רק לא ממך!!!) הרבה לפני שתקרא את זה, אבל רק שתדע שאני גילית את סודך (אני לא יספר אותו לאף אחד!) גיליתי אותו בעזרת מכשיר מוגלי מדהים בשם "חשמב"! גנבתי את ההורוקרוקס האמיתי והככונתי להשמיד אותו הבקדם האפשרי (אם מכשיר מוגלי מדהים בשם "קדאח"!) כעת אלך אל מותי בתקווה שכאשר תפגוש את הארי תיהיה שוב אנושי.

IllUS CratioN

New member
המפ. ערסית-פרחה:

לכבוד אדון האופל כפרה עיניים!!1111 אנ'דעת שאמות הרבה לפני שתקרא את זה, אבל רציתי שתדע שאני גיליתי את הסוד ש'ך. גנבתי את ההורקרוקס האמיתי, ואני מה-זה מקווה שאני ישמיד אותו הכי מהר שאפשר בתנאי שהחברות הכפרות שלי יעזרו לי... עכשיו, אני הולכת למות, ואני כאילו מקווה שכאשר תפגוש את הארי חולה עליו!!1 תהיה שוב בן תמותה כזה רא"ב

mjlk

New member
כמה שלי../images/Emo118.gif

אין לי את המקור, אז יכול להיות שזה לא נכון
ערס: מה קורה אחשלי? תקשיב נשמה, אני יודע שאני אגיע לגן-עדן הרבה לפני שתקרא את מה שאני כותב לך עכשיו. אבל אתה חייב להבין שבעצם, אני יודע ת'סוד שניסית להסתיר מכולם - יא מניאק. ואני מתכוון לקרוא לחבר'ה ולהרוס לך את דבר הזה שהסתרת מאיתנו. אבל אל תשכח אחי, יום אחד יבוא מי שצריך ויסיים תעבודה שלו, ואתה תגיע לגיהנום. יאללה ביי נשמה, אני הלכתי. ראב"ק מורה, מתמטיקאי, פיזיקאי - מה שתרצו: לאותו אחד שמטעם העדפותיו האישיות, לא מאפשר לאיש לקרוא לו בשמו. אני אהיה מת לפני שתקרא את זה. כן, אלו חוקי הטבע, אני ככל הנראה אמות מזיקנה (תהליך איטי של התיישנות התאים עד שהם בעצם כבר אינם יכולים להתקיים) אבל רציתי שתדע, שגיליתי את הסוד שלך על פי חישובים פשוטים ואני מתכוון להשמיד את ההורקרוקס באמצעות פצצת אטום קומפקטית שהנדסתי במיוחד למקרה הספציפי הזה. בבוא היום, היריב הראוי שלך יופיע, ועל פי ההיגיון הבריא (שאדם צעיר חזק הרבה יותר מאדם זקן כגון: אתה) הוא בוודאי ינצח אותך. רא"ב (רק אמרתי ביי) פאקאצה: היי מאמי, מה קורה מותק? עדיין לא רוצה שנקרא לך וולדי? לא נורא, אז מה קורה וולדי כפרע? תקשיב, ני חייבת לספר 'ך משהו מ'זה חשוב - אני כנראה אמות לפני שאתה בכלל תראה את הפתק שהשארתי לך כאן (צבעתי לך אותו בצבע ורוד, כמו שאתה אוהב) בקיצור מותק, תקשיב... לא אני, כמה מלשנים גילו לי, שיש לך משהו שנקרא הורקרקקס, אנ'לא יודעת. אבל בכולופן, הם אמרו לי שאם אני לא אשמיד אותם הם יקחו לי את הפלאפון הפפוש שלי!! אז נאי חייבת להשמיד את זה, אוף מאמי, אתה סולח לי? אני מקווה שבסוף התחרות יבוא מישהו שבאמת חזק כמוך, ככה שיהיה לך כייף לחסל אותו, או שהוא אותך? טוב, יאללה ביוש מאמי, נדבר כבר! מואאאאההה! רא"ב (רוצה אותך בבית <שלי> ) זהו בנתיים

mjlk

New member
אמממ

האגריד: זה בשביל הזה שאסור הוא לנקוב בשם שלו. אני מבין שאני בעצם אהיה מת הרבה לפני שאתה בכלל הוא תקרא את המכתב שאני פה כותב לך. אבל אני אומר לך עכשיו שאני פה גיליתי מה הוא הסוד שלך ואתה לא תוכל לנצח אף פעם. אני, כמו שאמר לי פרופסור דמבלדור כבודו - גנבתי לך את ההורקרוקס הזה שלך, כדי שאני פה אשמיד אותו. כעת אני הולך להתאחד עם הוא הרעגוג שלי שהוא מת. והלאוואי שאתה פה תפגוש בהארי והוא יכסח לך את הצורה לפני שאתה בכלל יהיה לך זמן להגיד "פלאפי", ואז אה תהיה בן תמותה ואני אבקש מגרעפ ומנורברט שהם פה יבואו ויהרגו אותך. רא"ב (רובאוס אגריד בשגיאות)

mjlk

New member
מודי ../images/Emo6.gif

לכבוד אדון האופל, אחרי שאני תפסתי את כל החלאות שמשמשים לך כתוקפים אתה תהיה בשבילי לא תהיה בעיה. אתה היית צריך נקוט באמצעי זהירות - ולא עשית את זה כמו שצריך, ובגלל זה תשלם על זה, כי לא שמרת על - עירנות מתמדת!!! אני כנראה אמות לפני שאתה תקרא את זה, חלאה. כנראה בגלל הרגל הזאת שעושה לי בעיות. אבל לפני שאני אמות אני אתפוס את כל הפחדנים במסכות האלה ואשמיד את ההורקורקס הזה - כן, גיליתי שיש לך הורקרוקסים - לא פשוט לברוח מעין קסמים, מה? אבל מאוחר מדי בשבילך, ויגיע הזמן שאתה תשלם על מה שעשית ואז יבוא מי שאמור לבוא ויעשה את שלו. עד אז שלום ולא להתראות! אז בפעם הבאה תשמור על ערנות מתמדת!!! רא"ב (רק אני באתי!)

black robe

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

"אז בפעם הבאה תשמור על ערנות מתמדת!!!" הרגת אותי

L i O r K u S h

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה מוכשרים!../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

כולכם
גדוללללל!!!

למעלה