משחק קטן

Yael Dark Spell

New member
משחק קטן ../images/Emo3.gif

אני קוראת סמויה ושמי יעל ואני בת 12 מהמרכז. חשבתי על משחקון.. דמיינו לכם שרא"ב הוא אחד הדמויות בספר - הארי, האגריד, מאלפוי, הרמיוני.. איך הוא היה כותב את המכתב שנדחק לתוך הקמע המזויף? למשל, דובי - לאדונילי האופלילי שלומות, ברור-ברורות לי שכשתקרא את הכתב-מכתב הזה אני כבר יהיה בשמיים, אבל אני ידוע-יודע את הסוד שלך ואני הולך הרוס-להרוס את הרוקרוקס הזה. אני קווה-מקווה שאתה מות-תמות בידי אויבך ה... דובי רע! רע! דובי רע! דובי רע! *דופק על הראש בקיר* מוחע. >< יש כאן אנשים יותר מוכשרים ממני. ><

Pr0NgS

New member
חחח הנה של האגריד:

לכבוד אדון מה-שמו בטוח שאני אמות מלא זמן לפני שאתה הוא תקרא את זה אבל אני רציתי פה שתדע שזה אני שגילה את הסוד שלך. אני גנבתי ת'הורקרקרס האמיתי, ואני פה ישמיד אותו כמה שיותר מהר. עכשיו אני בטח ימות אבל אני מקווה שאתה לא תהיה פה אלמוות שתפגוש שם את היריב שהוא ראוי לך. *קשקוש*

זה חייב להיות דמות מהספרים?

שזה סתם יכולה להיות דמות סטרוטיפית מהחיים? חחח... נגיד איך פרחה תכתוב את זה

|שפרחה לא תכתוב את זה כי... ../images/Emo68.gif

פרחה לא תסכן את החיים האומללים שלה... אז אין בכלל מה לנסות לכתוב את המכתב הזה מפיה של פרחה...

mjlk

New member
תעתיקו לפה את המקורי ><

למה אין לי כאן את הספר >< פליזזזזזזזזז

=)

מויקיפדיה לכבוד אדון האופל, ברור לי שאמות הרבה לפני שתקרא את זה, אבל רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך. גנבתי את ההורקרוקס האמיתי, ובכוונתי להשמיד אותו בהקדם האפשרי. כעת, אלך אל מותי ובליבי תקווה, שכאשר תפגוש את היריב הראוי לך, תהיה שוב בן תמותה. רא"ב To the Dark Lord I know I will be dead long before you read this but I want you to know that it was I who discovered your secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match you will be mortal once more. R.A.B. (פרק 28, הנסיך חצוי הדם)

Yael Dark Spell

New member
פרחה - (נו, חייבת..)

לאדון האופל, שיואו, מה אתה חש?! הלוווו!!!!!!!111111 כאילו שיואו, זה כזה בארור שכשתקרא את זה אני כבר אמות חס-וחלילה-חמסה-חמסה-לק-ורוד, אבל, שיואו, אני לייק גיליתי את הסוד שלך ואני לייק אהרוס את השרשרת הזוועתית הזאת בשנייה שאני יוכל.. או שלייק אני אתן אותה לחבר הערס שלי - הוא כבר יהרוס אותה בעצמו.. שיואו לייק, חשבתי יותר מדי. המוח שלי נמי ונזל דרך האוזן. לייק, סימה חיים כפרה נשמה!!!!!!!!11 תביאי ת'לק אני רוצה לעשות פראנץ'!!!!!!!!11111111

למעלה