כמה גרסאות משלי,
אבל חלק מהם לא כל כך דומות למקור... --------------------- לאדון האופל היקר, בי נשבעתי לא לתת לך לעשות את מזימתך להפיל את משרד הקסמים באמצעות שילוב של קסם אפל ומחלות חניכיים. הגעתי לכאן רכובה על פני הצנורי-חד-הכנף, וניצחתי את החיז"לים באמצעות ההליופאתים-רוחות-האש וכמובן השנורקק-פחוס הקרן. לקחתי את ההורקרוקס האמיתי ואשמיד אותו בקרוב בעזרת הארגן-כחול-הידיים. לונה לאבגוד. --------------------------------------- לאתה-יודע-מי, אני יודעת שאמות הרבה לפני שתקרא את זה... מה???? אני אמות??? זה כל כך עצוב!!! *פורצת בבכי קורע לב* צ'ו צ'אנג ------------------------------------- לטום רידל, איכזבת אותי. פעמים רבות הפצרתי בך שיש דברים נוראיים יותר מהמוות, ובכל זאת בחרת לעשות הורקרוקסים. לאחר ששאבתי מידע מכל באר אפשרית הצלחתי למצוא את ההורקרוקס שלך ולהשמידו. אך זכרו שלא משנה כיצד אדם נולד אלא מה קורה לו בבגרותו. אלא הם ההחלטות שלנו, ולא היכולות שלנו שעושות אותנו מי שאנחנו. חזור לצד האמת, טום, ואני אשמח לקבל ממך התנצלות מלאה, ולסמוך עליך בכל מאת האחוזים. אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור. --------------------------------------------- ללורד וולדמורט, קראתי על מה שעשית ב'היסטוריית אומניות האופל' והחלטתי להשמיד אותך. על כן חיפשתי ב'כוחות האופל וכיצד להילחם בהם', ולבסוף מצאתי בספר 'הקסמים האפלים ביותר' מידע על ההורקרוקסים. בביוגרפיה האישית שלך, 'זה שאין לנקוב בשמו', גיליתי על המערה, וכך הגעתי לכאן. עכשיו אני צריכה לחפש בספריית הוגוורטס ספר על איך משמידים הורקרוקסים. הרמיוני גריינג'ר. ---------------------------------------------- *אם תהיתם איך הסוהרסנים ברחו מכלא אזקאבן... הנה התשובה:* לאתה-יודע-מי, אני השארתי לך את המכתב הזה במערה מכיוון שלא ניתן למצוא אותך בשום מקום אחר, ובמילא תחזור לפה מתישהו ותמצא את המכתב. רציתי להציע לך עסקה. אתה תצא בהודעה לעיתונות ובה תגיד שמשרד הקסמים עושה עבודה נפלאה, הצליח לעצור רבות מתוכניות האופל שלך ותפס אוכלי מוות רבים, ובתמורה אני אשחרר את הסוהרסנים מכלא אזקאבן. בברכה, רופוס סקרימג'ר.