משחק מס 6 בדטרויט - LIVE

בוא נשאל את הפורום...

אם הסלטיקס נתנו סדרה 'בינונית' באמת. ניצחו ב6 משחקים את דטרויט כולל 2 משחקים בחוץ. מעניין אותי מה הם יגידו. אני קראתי לך שחצן כי מבחינתי זאת שחצנות להגיד שהקבוצה שלך יותר טובה ושהקבוצה השנייה סתם בינונית, וזה מה שעשית. ואז הגבת עם הlow life שלך, כי אני סה"כ סיפקתי הוכחת לשטויות שאתה וידידך אמרתם ולזה שלא נתתם טיפת קרדיט לבוסטון במשך כל הסדרה. ואז אתה אומר לי, FACE IT כאילו אני זה שצריך להתמודד עם זה שהקבוצה שלי בחוץ עכשיו. לא, הקבוצה שלי סיימה עכשיו סדרה מרשימה ומוצלחת נגד הקבוצה השנייה הכי טובה במזרח, אני שמח - לא יודע מה איתך. פתאום אני מנסה ל"היכנס בך". אני ילדותי ומגוחך? אתה בן אדם שלא מסוגל לתת קרדיט לקבוצה שניצחה את הקבוצה האהובה עליו. זה הרבה יותר עלוב לדעתי.

the mnm factor

New member
אבל אני כן נותן קרדיט

אתה פשוט לא מקשיב. אני אומר מפורשות: הסלטיקס ניצחו את הסדרה כי הם היו טובים יותר מהפיסטונס. אבל! שתי הקבוצות היו חלשות. ועוד אבל! הסלטיקס היו יותר טובים מהפיסטונס בגלל הפיסטונס ולא בגלל הסלטיקס. אתה רוצה לשאול את הפורום? לא צריך לשאול. ThEgReEnKiNg ו-z dead אמרו את זה פה לפני שהויכוח ביננו החל. z dead : "ולא,בוסטון לא יותר טובה,דטרויט פשוט לא הגיעה לסדרה." ThEgReEnKiNg: "אבל אני חושב שהקבוצה שיותר רצתה ניצחה היום , לא חושב שיש הבדל באיכויות של 2 הקבוצות , הן שוות לחלוטין , אבל פשוט ראו שבוסטון רוצה יותר מדטרויט."

הסלטיקס לא שיחקו בינוני

בינוני לא היה מספיק מול הפיסטונס. הסלטיקס נתנו אחלה סדרה. זה קרדיט זה? הסלטיקס היו יותר טובים בגלל הפיסטונס? זה שטויות. הסלטיקס היו טובים כי הם קבוצה יותר טובה מהפיסטונס פשוט. אף אחד פה בפורום לא אמר שבוסטון היו "בינוניים" חוץ ממכם, אף אחד לא אמר אחרי כל משחק שדטרויט "הפסידה" את המשחק ולקח לגמרי כל קרדיט לבוסטון מהניצחון כמו שאתה עושה. אתה לא נותן שום קרדיט בזה שאתה אומר שהסלטיקס היו יותר טובים בגלל שהפיסטונס היו גרועים!
שום כל הכבוד, שום כלום. הכל דטרויט. אני "לא מקשיב" סליחה באמת שאני מסיק מזה שאתה טענת כל הזמן שהפיסטונס קבוצה יותר טובה ושהיא תנצח את הסדרה ואז כשהיא הפסידה אתה אמרת שזה היה בגלל עצמם ולא בגלל בוסטון. מה הקרדיט פה?

Oxycodone

New member
קח את הדוגמא הכי טובה שיש

תסתכל על משחק מספר 2 עוד פעם , תוריד מהאינטרנט או משהו. תסתכל טוב במשחק 2 ותראה בעצמך שביום שבו סוף סוף ריי אלן התעורר בפלייאוף הזה , וקלע 25 נקודות , וכל השליישיה הענקית של בוסטון קלעה 75 נק' והם נתנו משחק ענק התקפית עם שלשות , דווקא במשחק הזה הם הפסידו לדטרויט 103-97. מה זה אומר ? שבמשחק שבו דטרויט משחקים התקפית , וכל החמישייה והספסל משחקים טוב התקפית , אף קבוצה בליגה לא יכולה לעצור אותם , גם לא 75 נק' של השלישייה של בוסטון בבית. בתור אוהדים של דטרויט אנחנו מאמינים ויודעים שהקבוצה שלנו יכולה לנצח כל קבוצה בסדרת פלייאוף , ומאז שלארי בראון עזב יש לקבוצה הזאת קושי מנטלי , וקושי להמשיך בצורה עקבית ביכולת טובה , ולכן בהרבה משחקים יש להם פתאום נפילות , וזה מה שהרג אותם מול בוסטון , אתמול הם הובילו כבר ב10 נקודות 70-60 וחירבו לעצמם את המשחק , אחר כך ראשיד וואלס הרס לקבוצה את המשחק , ולקח שלשות ואיבד כדורים , טיישון פרינס גם עשה מהלכים רעים ואיבודי כדור בקלאץ' , פליפ סונדרס לא הצליח להרגיע את הקבוצה ברגעים המכריעים והפסדנו , וכן דטרויט ניצחה את עצמה כי הייתה מסוגלת לנצח את המשחק הזה מה לא ברור ? וכן דטרויט ניצחה את עצמה כי עד שהיא לקחה משחק חוץ בגארדן והשוותה את הסדרה הם שיקחו זוועתי במשחק השלישי ולא הגנו על הבית , יש לקבוצה הזו בעיה מנטאלית ולרארי בראון היה היחיד שהצליח לשלוט עליהם , למשל על שחקן כמו ראשיד שבמקום לנצל את היתרונות והכישרון שלו הוא לוקח שלשלות ומאבד כדורים ברגעים קריטיים. אני נותן קרדיט לבוסטון , כמו שאמרתי לך kg הרבה יותר חכם ויעיל מראשיד , והגבוהים של בוסטון לקחו יותר ריבאונדים ובגלל זה שלטה בהרבה רגעים מכריעים במשחק , מה אתה רוצה שנעשה חוץ מזה ? שננשק ל kg את הרגליים בגלל שהוא יותר חכם ויעיל מראשיד וואלס ? אני מודה שפול פירס הרבה יותר טוב מטיישון פרינס , ו kg גדול על ראשיד ובגלל זה הפסדנו את הסדרה , אבל אני יותר כועס ומאשים את השחקנים של הקבצה שלי כי הם כבר הוכיחו שהם יכולים לנצח את בוסטון , ושוב נחנקו ברגעים המכריעים , אנחנו בניגוד אליך צפינו מראש וידענו שזו תהיה סדרה שבה או שדטרויט תתעלה או שהיא תשים לעצמה מקלות בגלגלים , ואני עומד מאחורי זה , בניגוד אליך שחיכית שהיריבה תפסיד כדי ללכת לחפש ציטוטים של האוהדים שלה ואז לומר "אמרתי לכם" , מה אתה חושב שזה באמת אכפת לנו מה שאמרת ? או ישנה את הדיעה שלנו על הקבוצה שלנו ? תתבגר.

אה, משחק 2

כמובן, בואו נאחז בתקווה היחידה שדטרויט הראו בסדרה הזאת. אני מודה, מכיר...אני בטוח שזה חדש לך כי אף פעם לא עשית את זה בחיים, אבל מודה שדטרויט שיחקה ענק במשחק הזה והניצחון הגיע לה. אז זהו? עכשיו תאחז במשחק הזה כפוטנציאל של דטרויט? המשחק שקרענו אתכם ב25 הפרש במשחק ה3, ברגע שדחפו אותנו למצב שהיינו בלחץ להחזיר את הביתיות הקבוצה הזאת עשתה את זה כבר במשחק הבא, ניטרלה לגמרי את הפיסטונס. אתמול? בהתקפה של בוסטון פירס התעורר, בהגנה בוסטון לחצה את הפיסטונס, כולל גג ענק של פרקינס על ביליאפס. ולא היה לכם תשובה לפול פירס. פשוט לא הייתה. אה, רגע משחק שיכלתם לנצח ולא עשיתם נחשב שהפסדתם בעצמכם? אז מה שאתה אומר בעצם זה שלבוסטון לא היה סיכוי לנצח במשחק ה2 או ה4? גם לא בהתחלה כשהיה 0-0? כי כן היה להם סיכוי, אז בעצם הסלטיקס הפסידו לעצמם את המשחק, לא? הסלטיקס עשו קאמבק גדול אתמול עם רבע רביעי ענק. תן קצת קרדיט למען השם. אני רוצה שפ-ע-ם אחת אחרי הפסד, לא תגידו שהפיסטונס הפסידו לעצמם את המשחק...תודו שהסלטיקס פשוט יותר טובים. אבל זה לא קרה. למה? שחצנות, פשוט אין לכם את הביצים כנראה להודות בזה. במשחק השני ההוא כשהכל הלך לכם - הפסדנו ב6 הפרש. קצת יותר תרומה מהספסל ומשאר השחקנים חוץ מהשלישייה והיינו מנצחים. כשכל שחקן ברוסטר שלנו ישחק בשיאו, אני עדיין יותר טובים ממכם...אתם פשוט חיים בסרט שכל משחק כל הסגל אמור לעבוד לכם. אתה בכלל...התחלת לזיין את השכל אחרי שהפסדתם על השופטים ולהאשים פציעות ששחקני בוסטון עשו בכוונה לשחקנים של דטרויט (גם הפציעה של ביליאפס וגם של המילטון לא בגלל שחקני בוסטון). זה היה די פתטי לראות אחרי כל משחק את מסע התירוצים הזה. חוסר הפרגון הזה. אבל היי, אם ככה אתם אוהדים את הפיסטונס תהנו. אני הולך להנות מהקבוצה הטובה במזרח בגמר. אולי נקווה שגם הלייקרס יפסידו לעצמם את הסדרה, כי אין לנו סיכוי לאליפות אם זה לא יקרה הרי. ככה אנחנו מתקדמים בפלייאוף הזה, ככה ניצחנו את כל המשחקים בעונה הרגילה.

Oxycodone

New member
נמאס להתווכח , תגובה אחרונה בנושא

התלוננתי על השיפוט רק במשחק הרביעי , זה המשחק היחיד שבו התלוננתי על שיפוט כי חשבתי שהיו שם 2-3 שריקות לא הוגנות , הטכנית על ראשיד , הבלוק הנקי של מקדייס ועוד משהו שאני לא זוכר. לא זכרתי מה קרה עם ריפ שהוא נפצע לא ממש היה ברור מה שקרה שם עם אלן , רק בהילוך החוזר ראיתי שריפ היה זה שתפס את אלן ראשון. בטח שהפציעה של בילאפס קשורה , הוא התקשה מאוד בסדרה הזו , רק בשני המשחקים האחרונים הוא חזר לעצמו. וכן אני אומר את זה , כשהחמיישייה של הפיסטונס במשחק השני+ סטאקי , שיחקו כמו קבוצה מבחינה התקפית , הם ניצחו את השלשייה של בוסטון , הרי גם ככה , בדרך כלל פרקינס כמעט ולא קולע , ורונדו משאיר לרוב את ההתקפה לשאר השחקנים. מה קרה במשחק השלישי ? לדטרויט היה ערב קליעה גרוע ששבר אותם מנטאלית , ואין להם מאמן מספיק קשוח שישלוט על שחקנים כמו ראשיד ופרינס ויאמר להם לקחת את הכדור לטבעת , כל המשחק דטרויט זרקו גאמפ שוטים ובגלל זה הם הפסידו את המשחק. מה קרה אתמול ? ביתרון של 70 -60 לדטרויט , ראשיד ו KG חזרו לפרקט , קווין חזר עם שלוש עברות ושיד עם רק עם שני עברות , ותוך דקה ראשיד הרס לדטרויט את המשחק , הוא קיבל עברה בנסיון חטיפה על ריי אלן והתחיל להתווכח , ואח"כ עשה עוד עברה טיפשית , תוך שני מהלכים ראשיד הגיע ל4 עברות , תוך כדי שהוא מתווכח עם השופטים והורס את כל המומנטום של הקבוצה , בוסטון ישר ניצלו את זה ורונדו סידר סל קל לפרקינס , אחר כך היו עוד עצירות במשחק בגלל עברות , פרקינס קיבל עברה וגם kg , אבל ראשיד יצא החוצה וקווין נשאר לשחק , במקומו עלו לשחק גייסון מקסיל ורטאליף , ודטרויט נכנסו לשוק , לא הצליחו לייצר בהתקפה , ולעומת זאת מאקסיל ורטאליף עשו עברות טיפשיות על ריי אלן , שקיזז את הפער , אחר כך פוסי נתן שלשה , וכל המומנטום של דטרויט נעצר , גם טיישון הפסיק לקלוע , ולקח שלשות קשות , מה שגרם לפול פירס לחגוג עליו , פשוט כל הקבוצה נשברה מנטאלית , והכל בגלל השטויות שראשיד וואלס עשה , אחר כך שהוא עלה מהספסל הוא ניסה לזרוק שלשות , וברבע הרביעי כבר כל הקבוצה הייתה שבורה מנטאלית , ולעומת זאת kg שהוא שחקן יותר חכם המשיך לשחק עם 4 עברות , לקלוע את הנקודות , ולייצר מסירות טובות לחברים שלו , לעומת זאת ראשיד וטיישון נשברו מנטאלית ובוסטון ניצלה את זה ולקחה את המשחק , לתת על זה קרדיט לבוסטון ? אמרתי מראש ש kg ו פירס יותר טובים מטיישון ושיד , אבל אני יותר מאשים אותם בהפסד מאשר שאני חושב שבוסטון שיחקו טוב.

באמת נמאס

אולי ספיציפית על השיפוט רק אז, אבל הזכרת לא פעם את הקונספירציה שרוצים את בוסטון-לייקרס בגמר. לא אמרתי שהפציעה של ביליאפס לא קשורה ליכולת שלו, אמרתי שבוסטון לא פצעו אותו, הם לא פצעו אף שחקן שלכם. במשחק השני, לא היה בכלל ספסל לבוסטון, נדמה לי היה איזה 8 נק' סה"כ...וזה עשה את ההבדל. הספסל לא משחק ככה בדר"כ, אפילו אתה אמרת לפני הסדרה שהספסל שלנו "מפחיד". לא יודע אם הוא היה מפחיד במשך הסדרה, אבל שם הוא נעלם לגמרי וגם רונדו ופרקינס לא היו במיטבם. למה דטרויט לא הלכו לסל במשחק ה3? למה זרקו ג'אמפ שוטים? אין קרדיט להגנה המעולה של הסלטיקס שלא נתנה להם לזוז. לא הייתם חוזרים גם בלי כל המנטליות הזאת שאתם מעלים כל שנייה. לא לתת פה קרדיט לבוסטון זה שיא השיאים. אתמול הסלטיקס עשו רבע רביעי של 13-29. הכל ממתנות של דטרויט, שום יכולת של התקפה...שום קרדיט לרונדו, פרקינס, פירס שאתה מזכיר...הם רק מנצלים מתנות שנתנו להם. זה טיפשי פשוט. תן להם קרדיט גם שהם יותר חזקים מנטלית מהפיסטונס, אם אתה כל כך אוהב להזכיר את זה. כי כש"השריקה הגרועה בהיסטוריה" (מילים של מייקל ווילבון מהאולפן של ESPN, לא שלי) נשרקה נגדם ולקחה את כל המומנטום - השלשה של פירס + העבירה שאיכשהו הפכה לעבירת תוקף בשריקה הכי מזעזעת שאני זוכר. בפיגור 10 קבוצה יכלה לגמרי להתפרק אחרי זה, אבל הסלטיקס עשו קאמבק בחוץ נגד קהל עוין (טוב, אחד שעזב דקה וחצי לסוף). שום קרדיט... זה לא יגיע, לא ציפיתי ליותר ממכם. תהנו...

the mnm factor

New member
הוויכוח הזה איבד כל טעם

אני חושב שהסלטיקס ניצחו כי הם היו יותר טובים למרות שהם שיחקו בינוני. אני חושב שהם היו יותר טובים כי הפיסטונס לא ידעו לנצל את היתרונות שלהם, לא שיחקו קבוצתי ולא ידעו ללכת על האיש הנכון. אתה חושב שהסלטיקס היו יותר טובים כי הם עשו כל מיני דברים. אגב, בכלל לא הסברת למה אתה חושב שהסלטיקס היו יותר טובים... אתה פשוט עסוק בלירות ססמאות כל היום ולהכריז שאני לא מפרגן... אולי, לשם שינוי וכדי שנוכל לדון פה כמו שצריך, תתעסק בניתוח רציני ולא בזיוני מח?

מה צריך להסביר?

הסלטיקס ניצחו יותר משחקים במהלך העונה הרגילה, הם זכו במקום הראשון ב7 משחקים על הפיסטונס וגם בסדרת הראש בראש ביניהם. הסלטיקס ניצחו בסדרה הזאת, 2-4 וסה"כ 3-6 נגד הפיסטונס השנה עם 3 ניצחונות חוץ מ4 משחקים בפאלאס. רוצה פירוט של משחק משחק? משחק 1 - הסלטיקס שיתקו את דטרויט בהתקפה, פתחו מעולה וברחו עם רבע שלישי מעולה. לא יום גדול בהתקפה אבל סולידי - גארנט במשחק גדול, פירס אחלה גם הוא ורונדו נתן משחק טוב. משחק 2 - הסלטיקס גם שיחקו יפה מאוד, התקפה מאוד טובה ותרומה מכל השלישייה. ההגנה הייתה רעה ולא עצרה את הפיסטונס כמו במשחק הקודם. הפיסטונס פשוט היו יותר טובים. משחק 3 - משחק טוב מאוד של הקבוצה, פתחו מעולה והובילו ב20 במחצית, עלו ל25+ אח"כ. הגבילו את דטרויט ל80 נק' ועשו 94 בחוץ. גארנט אחלה כרגיל, פירס לא לקח הרבה זריקות אבל עשה את העבודה שלו והגביל את פרינס ל4 נק'. אלן בלי אחוזים גדולים אבל היה סולידי חוץ מזה. פרקינס גם נתן משחק טוב. משחק 4 - משחק לא טוב של הקבוצה, עדיין שמרו על פער סביר - היה רק 5 הפרש עם 3 דקות לסוף המשחק אבל אז הפיסטונס ברחו. פירס פספס יותר מדי, רונדו ואלן לא פגעו וגארנט פספס יותר מבדרך כלל. קרדיט גם להגנה של דטרויט שהגבילו אותם סה"כ ל75 נק'. שמעת...קרדיט לקבוצה השנייה. משחק 5 - משחק ענק, תצוגה גדולה של אלן, גארנט ופרקינס. רונדו זרק יותר מדי ופספס אבל היה טוב בניהול ההתקפה. ההגנה לא במשחק טוב במיוחד, אבל האסטרטגיה בסוף לשלוח את הפיסטונס לקו הייתה חכמה והשתלמה. משחק 6 - משחק צמוד לכל אורך אורכו, שזה מה שאפשר לקוות בחוץ עד לאיזו ריצה. הפיסטונס קצת ברחו ברבע השלישי (הודות לשריקה ביזיונית בין השאר) אבל הסלטיקס נתנו רבע רביעי מעולה, קלעו, הלכו לקו. שיחקו הגנה גדולה, חטפו כדורים, חסמו. השלימו את המהפך בהובלת פירס ומשחק סולידי של גארנט ואלן. משחק אחד שהקבוצה שיחקה גרועה - או חלש...כמו שאתה הגדרת את איך שהקבוצה שיחקה. מעבר לזה, 2 ניצחונות גדולים (ב1 ו3) ועוד 2 דרמטיים בסוף. סדרה מרשימה עם 2 ניצחונות בחוץ. איזו סיבה יש לי לחשוב שהפיסטונס יותר טובים בדיוק?

the mnm factor

New member
זה הניתוח שלך של המשחקים? ../images/Emo6.gif

אתה פשוט מספר מה היה... "הסלטיקס פתחו יתרון של 25 נק". ניתוח מבריק! "הסלטיקס שיתקו את דטרויט בהתקפה". אכן ניתוח מעמיק! "פירס פספס, גארנט פספס ורונדו ואלן לא פגעו". אתה רציני? ככה אתה מנתח משחק? כמו שחששתי- זה לא שאתה פנאט או אידיוט או משהו. אתה פשוט לא מבין בכדורסל. ובאמת שהוויכוח הזה משעמם. אתה לא מביא שום נתון רציני, שום היבט מעניין, שום דבר. רק זיוני מח מעצבנים... אתה באמת חושב שלליגה יש איזושהי משמעות? לראיה אתה מוזמן לראות שאף אחת מאלופות הליגה ב6 השנים האחרונות (כמדומני האחרונים היו הלייקרס) לא לקחה את האליפות. ובסדרה הספציפית הזו כבר אמרתי את דעתי. הסלטיקס לא קבוצה טובה יותר מהפיסטונס. היא קבוצה עם יותר כוכבים, קבוצה עם יותר יכולות התקפיות, קבוצה עם כוכב ראשי יותר משמעותי וקבוצה שמנצלת את הייתרונות שלה יותר טוב. לכן היא נצחה. זה הכל.

להתחיל לנתח התקפה התקפה?

סליחה שאני משעמם אותך....הסלטיקס שיתקו את דטרויט בהגנה - שיחקו את ההגנה הקבוצתית שלהם, הגבילו את אחוזי השדה שלהם כמו שעשו במשך כל העונה (41%, נמוך ב2 אחוזים מהקרובה) לקבוצות. מה יש לנתח? נתנו להם זריקות לא נוחות, לא נתנו להם להיכנס...בסדר בשבילך? חשבתי שתבין את זה כבר לבד. אולי זלזלתי באינטלגנציה שלך? יש להם התקפה יותר טובה, הם רצו, עשו נקודות במעבר, פתחו לאלן כמה זריקות פנויות והוא צלף. ככה זה היה במשחקים ההתקפיים היותר טובים... לליגה אולי אין משמעות גדולה, אבל קראתי איפשהו ואני לא זוכר איך זה הלך בדיוק שה7 משחקים בין הקבוצה הכי טובה בליגה לקבוצה השנייה הכי טובה בליגה היה הכי הרבה מאז ג'ורדן או משהו כזה. ההפרש סלים שלנו היה מעל 10, שזה גם בין הגבוהים בהיסטוריה, מאז ג'ורדן לא היה הפרש כזה. היינו פשוט יותר טובים מהפיסטונס במשך 82 משחקים, שזה תקופה יותר ארוכה מהפלייאוף. אבל היי, אתה רוצה 6 משחקים? סבבה. ניצחנו אתכם בגמר המזרח ב6 משחקים כולל 2 בחוץ. לא מרשים מספיק בשבילך? וואלה יופי.

ThEgReEnKiNg

New member
דעותיי מהמשחק.

קודם כל , ריפ המילטון פשוט שחקן נהדר , הוא מדהים אותי כל פעם מחדש היעילות שהוא עושה את הדברים , זה מדהים
. דבר שני צ'ונסי בילאפס נתן משחק ענק , הכי טוב שלו בפליאוף עד היום. הבעיה היא ראשיד וואלאס וטיישון פרינס , לוואלאס פשוט אין את זה כבר הוא זקן , וזה לא אותו שחקן ענק שהיה בפורטלנד זה פשוט לא זה . טיישון פרינס , היו לו שנים שהוא היה טוב התקפית והפיסטונס היו הולכים במכוון על פוסטאפ שלו , אבל הוא פשוט נעלם לחלוטין בסדרה הזאת , רק זרק ג'אמפרים כמעט ולא הלך לסל (וכשהוא הלך לסל הוא כן עשה דברים חיובים ) , וגם פיספס זריקות פנויות לחלוטין. וגם ההגנה של פרינס כנראה אוברייטד כי פול פירס עשה מה שהוא רוצה כשזה חשוב , הלך לסל , זרק ג'אמפרים , הלך לקו. פשוט כל מה שבא לו. עוד דברים חיובים בפיסטונס הם , סטאקי ומקסיל
איזה צמד שחקנים , אני מחכה כבר שדטרויט תלך לבניה מחדש ותיתן לסטאקי ומקסיל את המפתחות , לדטרויט יהיה עתיד מאוד מוצלח אם הם ימשיכו לבחור כאלה שחקנים אדירים. ועכשיו לבוסטון , קוין גארנט פתח רע את המשחק פיספס זריקות שהוא מכניס ועשה המון שטויות , אבל בסופו של דבר (חוץ מ2 ההחמצות עונשין המזעזעות שלו בסוף) במחצית השנייה הוא היה ענק פשוט בלתי ניתן לעצירה , אני רק מקווה שנגד הלייקרס הוא ילך לסל יותר מבסדרה הזאת , כי פאו גאסול הוא מגן לא טוב והוא רך ואם גארנט יהיה אגרסיבי זה יהיה בונוס ענק לבוסטון. ריי אלן היה טוב היום , אומנם הוא לא שיחק ברגעים המכריעים , אבל הוא קלע באחוזים טובים ועשה את העבודה , והוא ללא ספק יצא מהתקופה הרעה שלו
. ועכשיו לשחקן השני הכי טוב בפליאוף עד עכשיו (בכל זאת , קובי ברייאנט.) פול פירס , השחקן הזה מדהים , יש לו כשרון מפה ועד לתיאלנד , בד"כ אנשים לא היו נותנים לו קרדיט כי בוסטון נראו כמו הגהנום בעשור האחרון , ואני שמח שעכשיו כולם רואים מי זה פול פירס , הוא פשוט מעולה יש לו הכול. רונדו גם כן לא הפריע היום , אבל יש לו חוסר ביטחון ממש קיצוני , והוא מפחד ללכת לסל , והוא שחקן שמאוד חשוב לבוסטון איך שהוא משחק. אני אוהב גם את בוסטון וגם את דטרויט , אבל אני חושב שהקבוצה שיותר רצתה ניצחה היום , לא חושב שיש הבדל באיכויות של 2 הקבוצות , הן שוות לחלוטין , אבל פשוט ראו שבוסטון רוצה יותר מדטרויט. סדרה טוב מאוד ,מאוד נהנתי , משחקים 5 ו 2 היו קלאסיקות.

z dead

New member
רק המילטון הגיע לסדרה הזאת

פרינס היה נורא,גם בהגנה על פירס,המילטון שמר עליו הרבה יותר טוב,ובהתקפה שוב פרינס מוכיח כמה הוא מוגבל,בשנים האחרונות פרינס הפך מאנדר-ריייטט לאובר-רייטט,גם התקפית וגם הגנתית,הפליאוף הזה אני חושב יחזיר את הפרשנים והשדרים לפרופורציות הנכונות לגביו,שחקן משלים טוב,לא יותר. בילפס אולי פצוע אבל גם לא ממש הגיע לסדרה הזאת,גם אם בשני המשחקים האחרונים הוא נתן תפוקה בהתקפה,בהגנה רונדו חגג עליו וזה ממש לא אופייני לו. מק'דייס,נתן מה שהוא יכול,וזה לא מספיק. וראשיד אכזבה,הגיל מתחיל להוות פאקטור,ההגנה שלו שתמיד היתה באנקר לא היתה קיימת,בהתקפה הוא לא תיפקד ולא מצא את עצמו,גם בגלל שהוא היה עסוק רוב הזמן בחסימות להמילטון אבל זה לא תירוץ. זה כבר לא אותו ראשיד של פעם מ4-5 דינמי הוא מתחיל להפוך ל5-4 לא מספיק פיזי,הוא עוד יכול להסתגל לתפקיד החדש שלו ולתת שנתיים-שלוש טובות,אבל זה כבר לא אותו ראשיד. ולא,בוסטון לא יותר טובה,דטרויט פשוט לא הגיעה לסדרה. בדיוק כמו שהלייקרס לא יותר טובה מהספרס שלא הגיעו לסדרה ההיא.

למעלה