משחק מס 6 בדטרויט - LIVE

Molchansky

New member
זהו, נגמר

בוסטון עבדו קשה רק בשביל להגיע לגמר מול לייקרס ולחטוף בראש
יש עכשיו שבוע וחצי לישון עד שמתחיל הגמר לילה טוב

סיום 89:81

בוסטון עולה לגמר אחרי 20 שנות רבע אחרון איום של דטרויט 29:13 לפחות הם מפסידים כאשר כולם משחקים, ואי אפשר לטעון שבילאפס והמילטון פצועים כי הם שיחקו טוב בילאפס 29, המילטון 21 אבל נחלשו בסוף, ראשיד במשחק שירצה לשכוח, פרינס 10 במחצית השניה אבל איבוד כדור קריטי פירס 27 במשחק סולידי, גארנט 16 ברבע אחרון טוב, אלן 17 נעלם בחצי השני וגם הועלם ע"י ריברס, רונדו 11 בסופו של דבר לבוסטון יש פירס וגארנט שאפשר לסמוך עליהם תמיד והם ניצחו את המשחק. מגיע לשניהם גמר nba ושתי הפייבוריטיות ייפגשו לגמר הקלאסי שרבים חיכו לו, החל מיום חמישי

Oxycodone

New member
שוב פעם דטרויט ניצחה את עצמה ../images/Emo201.gif

כבר שנתיים שאני אומר לעצמי שאני אפסיק לראות את המשחקי פלייאוף של דטרויט , כי מאז שסונדרס הגיע כואב לראות אותם מנצחים את עצמם , ונחנקים במאני טיים , וכל עונה אני חוזר וצופה מחדש , ודווקא השנה שהם קיבלו סיוע מהספסל , הם שוב ניצחו את עצמם. כבר הייתי מעדיף שהם לא היו מגיעים לפלייאוף ובמקום זה מקבלים עוד בחירות דראפט ועושים עונת בנייה. לא ייאמן איך מיתרון של 10 נקודות הם חירבו לעצמם את המשחק. סונדרס השאיר יותר מידי את ראטליף על המגרש , שמוגבל התקפית ועשה פאולים שגומרים לקליעות קלות , ומאקסיל הוסיף עוד כמה עברות וקליעות קלעות לבוסטון , ואז באו מלא התקפות עם טעויות של דטרויט שנתנה את המשחק לסלטיקס. אני מאוד אוהב את ראשיד אבל הוא פשוט צריך ללכת , לבן אדם יש כישרון , אבל הוא פשוט משוגע , הוא לא שולט על הרגש והפה שלו וזה גורם לשופטים להתעלל בו , חצי מהעברות שלו היו מיותרות , רוב המהלכים שלו בהתקפה היו חסרי אחריות , במקום לעבוד עם השעון הוא זורק שלשות , מאבד כדורים , נותן לפרקינס לחגוג עליו , ולגמריי הרס לדטרויט את המשחק. מסכן מקדייס הבן אדם כבר בן 33 והייתה לו הזדמנות וזה לא יצא , שוב פעם עונה טובה של דטרויט שלא יוצא ממנה כלום , לדעתי אין מזל עם פליפ סונדרס והוא צריך ללכת. לדטרויט עדיין יש GM טוב , וספסל שיעזור בעתיד , צריך לעשות הרבה שינויים בקיץ , לקבוצה הזאת חסר "פול פירס" שיעשה נקודות ברגעים מכריעים , ראשיד וסונדרס צריכים ללכת , וצריך לבנות את הקבוצה סביב סטאקי , מאקסיל ואמיר ג'ונסון , נתראה בשנה הבאה כמו תמיד..לא יודע אם אני אראה את המשחקים של הגמר , אין לי חשק , וגם זה בטח יהיה בשעות לא נוחות , אבל אני מקווה ש Kg יקבל טבעת מאשר קובי , פשוט בגלל ההבדלים במשחק היום בין kg לראשיד , שניהם עם 4 עברות , ולעומת זאת ראשיד הורס לקבוצה שלו את המשחק ,גארנט משחק כל כך חכם , ומנצל את הטעויות של היריבה , ומגיעה לו טבעת אליפות. אני חושב שאולי חזינו במשחק האחרון של אחד הסגלים הכי טובים אי פעם ב nba כנראה שלא נראה יותר את החמישייה הזו של דטרויט ביחד.

סונדרס וראשיד הביתה!

עם כל אהבתי אליו, כל הפלייאוף הזה הוא בנוי מהברקות. כשהולך אז יופי, נכנסות השלשות, באות חסימות. כשלא הולך, הוא סופג עבירות זולות ומחטיא בצרורות. רק בסוף המשחק הלך לסל חזק, איפה היה חודש שלם? אין לדטרויט שחקן פוסט אפ כמו דאנקן או גארנט או גאסול. מקסיל הראה היום ניצוצות בסוף אבל הוא נמוך מדי בשביל להיות מניה בטוחה בנושא (אתה צריך להיות מספיק גבוה בשביל לשחרר זריקה שאף אחד לא יכול לחסום) בילאפס והמילטון הפצועים הגיעו היום למשחק וכל הכבוד להם, כל השאר לא. פשוט לא נשאר להם כבר מה לתת ברבע האחרון. לא היה להם כוח, בקושי הגיעו בזריקות לטבעת. סטאקי פוטנציאל שכבר מתממש בעונה הראשונה, באמת יפה. הוא צריך להיות שחקן שישי כמו גינובילי, הבעיה שהוא יושב לבילאפס והמילטון על המשבצת ובתור גארד לא יקבל המון דקות. אמיר גונסון מהדקות שראיתי אותו על המגרש, עדיין לא ברמה המתאימה, צריך לעבוד חזק בקיץ. דומארס צריך לשדרג את הקבוצה המבוגרת הזו אם הוא רוצה לחזור בכלל לגמר המזרח בשנה הבאה, כי לברון אמור לתת כבר עונה רגילה חזקה עם קליבלנד, בוסטון תחזור, אורלנדו תשתפר עוד קצת, והמקום השני של דטרויט כבר לא מובטח דטרויט זקוקה לדם חדש, שחקן שישלים את הפאזל. טרייד בריא אני דווקא לא מאוכזב כל כך, הישג של 6 גמרי מזרח רצופים עם חומר שחקנים שהוא לא אחד הסגלים הכי טובים אי פעם לדעתי (ממש לא), חסר כשרון אמיתי - כמו שאמרת אין כאן שום פירס, ופירס לא נחשב אחד מהחמישה הטובים בליגה - פשוט שחקן כשרוני ויעיל שבא למשחקים הגדולים ויודע לעשות נקודות בכל מצב מגיע לפירס גמר nba, הוא נשאר נאמן לבוסטון כל השנים ואכל שיט. גארנט היה צריך לברוח ממינסוטה לפני שנים, מה הוא חיפש שם? את הגמר אראה בעיקר בשביל לראות ביצועים של קובי

נמאס לי!

מהשחצנות של אוהדי דטרויט. ועכשיו אני הולך לדבר על זה... זה התחיל מ"אפשר לדמיין סוויפ"...כן, סוויפ. כמעט עשיתם פה סוויפ חלש. זה המשיך עם הקבוצה הטובה בליגה - דטרויט כמובן, שהיא פשוט יותר טובה מהסלטיקס בכל פרמטר. ואז הגיע ההפסד הביתי...וסיפור ה"off night". הידעתם שכל פעם שהפיסטונס מפסידים זה בגלל שהם לוקחים "לילה חופש"? לא יכול לקרות מצב שהם הפסידו בגלל שהם פחות טובים מהיריבה, אין מצב כזה. (מוסיף קישור למטה, אי אפשר יותר קישורים בתוכן ההודעה) מסתבר בעצם שהסלטיקס הם חבורה של רוצחים שכירים שהמטרה שלהם בסדרה היא להרוג את הפיסטונס, להכניס אצבעות לעיניים של שחקני הפיסטונס...והשופטים לטובת בוסטון, ושטרן רוצה גמר של לייקרס-סלטיקס. גם אפילו כשהשחקנים של דטרויט נפצעים כשהם מטפסים על שחקני בוסטון - יש להאשים את ריי אלן בהריסת העונה של הפיסטונס, איך הוא מעז... בנוסף, הפיסטונס עדיין קבוצה יותר טובה מהסלטיקס...אם הם היו משחקים כמו ב4 הדקות הכי טובות שלהם במשחק במשך 48 דקות - הם היו מנצחים. והיום, ההודעה אליה אני מגיב - דטרויט שוב ניצחה את עצמה. כן, לא בוסטון ניצחה אלא הפיסטונס. שום מילה על השיפוט, יותר נכון כן מילה על השיפוט - תלונות! פירס קולע שלשה + עבירה וחוטף על זה תוקף? לסיכום, מהיום הראשון, מהמשחק הראשון הפיסטונס היו הקבוצה הכי טובה במזרח, כל הפסד שלהם זה: א. הפסד שהם גרמו לעצמם, הם ניצחו את עצמם ב. Off Night, כן...2 הניצחונות של דטרויט הם הזמן שהיא באמת באה לשחק, כל משחק אחר הם פשוט לקחו מנוחה. אופס, מאוחר מדי...הם כבר הפסידו 4 משחקים. טוב, לפחות הם לא הפסידו לסלטיקס, אלא ניצחו את עצמם בכל משחק. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=116949626 - כי כבר אין לי מקום לעשות קישורים...משחק מספר 1, הפסד ראשון. הפיסטונס "נתנו לבוסטון לחזור ולהוביל", בוסטון "שיחקה לידיים של דטרויט". הכל תלוי בדטרויט, לבוסטון אין בכלל אמרה בסדרה הזאת - הכל תלוי איך הפיסטונס ישחקו, ירגישו (אם יבוא להם להחזיר לסלטיקס את היתרון או לא...)... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=117091952 - משחק שלישי, הפסד שני. הפיסטונס פיגרו ב20 ומשהו הפרש והפסידו ב14. הם לא שיחקו -פחות טוב- מהסלטיקס. הם לא, שלא תחשבו ככה לשנייה. אין מצב כזה. הקבוצה הכי טובה במזרח תשחק פחות טוב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=117265071 - משחק חמישי, הפסד שלישי. כזכור היה משחק גדול שנגמר בניצחון סלטיקי. הסלטיקס? שיחקו בינוני, וזה הכי טוב שהם יכולים לשחק. הכל פסיכולוגי, הכל פסיכולוגי. בלה בלה בלה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=117344733 - ועכשיו שוב...ההודעה שאני מגיב אליה. דטרויט חירבו לעצמם את המשחק. מי זה פול פירס בכלל? מה זה משנה בכלל אם הסלטיקס היו 13-29 ברבע הרביעי, למרות שנדפקו לגמרי משלשת (+ עבירת) מומנטום שלא נשרקה לזכותם. דטרויט ניצחה עצמה. לסכם את הסדרה? דטרויט קבוצה יותר טובה, היא הכי טובה במזרח, היא פשוט נתנה לבוסטון את המשחקים, יצאה לoff nights שכאלה, בוסטון בכלל לא פקטור בהכרעת הסדרה. ככה זה נראה פה במהלך הסדרה מאוהדי הפיסטונס (לא כולם, לפי הקישורים אפשר לדעת מי). בסופו של דבר, הסלטיקס סיימו את העונה הרגילה עם 66 ניצחונות - שזה 7 יותר מדטרויט. לא נחשב? בסדר. הם ניצחו את דטרויט 2-4 בסדרה של גמר המזרח. הבוסטון סלטיקס הם הקבוצה הכי טובה במזרח. הם ניצחו את הפיסטונס, והם קבוצה יותר טובה. דמיינתם סוויפ, צהלתם משמחה על ניצחון החוץ, הרי אין מצב שהפיסטונס יפסידו בבית? טוב, אולי ינצחו את עצמם. מי ינצח בפאלאס הקשה? הסלטיקס מנצחים שם פעמיים. תנו קרדיט, ודי להתבכיין. זהו, הייתי צריך להוציא את עצמי כי זה אוכל אותי כל הסדרה. סיכום של הסדרה מנקודת מבט של אוהד סלטיקס אולי אחר כך.

תיקונים

סוויפ חלש = סוויפ חלק. להוציא את עצמי = להוציא את זה. למי שלא הבין זה אמור ללכת ה3 הקישורים הראשונים (האלו שמקושרים דרך מילים...) ואז ה3 קישורים למטה ואז הקישור אחד מכל משחק במשך העונה. סה"כ 10 הודעות להסתכל עליהם.

ככה זה כששומרים בבטן ../images/Emo201.gif

זה לא בריא אגב, יש קישורים גם להודעות שלי? פשוט אין לי כוח הבוקר לפתוח את כל אלה ולחפש אבל אני לא מבין, הרי זה ברור שבוסטון באה פייבוריטית לסדרה, במיוחד אחרי פציעת בילאפס. היא הוכיחה ששני ה 4:3 מהסיבובים הקודמים לא היו אינדיקציה ודטרויט המבוגרת (גם בוסטון מבוגרת בחלקה אבל לא רואים עליה) לא הצליחה להחזיק מעמד בחלק מהמשחקים בסוף. בדיוק כמו סן אנטוניו. אם כבר, בוסטון יכלה להפסיד את הסדרה ולא להפך, כי היא הביתית, היא הכשרונית יותר, היא בעלת המאזן הטוב בליגה, וכו' אישית קיויתי למשחק 7 וקריסה של בוסטון ברגע האמת. כמעט אבל מבחן התוצאה הוא החשוב, הוא מה שיזכרו עוד 5 10 שנים, ולא מי נפצע, מי שרק, ומי נתן מעטפה למי

אתה בסדר אתה

יש סיבה שכתבתי חלק, אתה היית בסדר גמור. גם אם כתבת משהו...לא אובייקטיבי נגיד, מי לא עושה את זה?
, ואם לא זכרתי את זה אז כנראה זה לא היה נורא. אבל מעבר לזה לא יכלתי לשתוק פשוט...כשטוחנים לך פה שהפיסטונס יותר טובים ושהכל תלוי בהם זה משגע אותי. חיכיתי בשקט... בוסטון באה כפייבוריטית? לא יודע. הביתיות זה הדבר היחידי שנתן לאנשים לחשוב שהסלטיקס פייבוריטים. תזכור שהם הגיעו אחרי 14 משחקים מתישים בלי מנוחה כמעט נגד קליבלנד ואטלנטה ועדיין בלי ניצחון חוץ. בינתיים הפיסטונס נחו אחרי שעברו בלי יותר מדי קושי ובלי ביליאפס את אורלנדו. רוב הפרשנים שאני ראיתי (יאהו, ESPN וכאלה) הימרו על דטרויט. אם ניקח את הקומונה הקטנה שלנו 4 מ6 הימרו על הפיסטונס. זה לא היה ברור גם לאוהדי הפיסטונס שהצהירו פה לפניו ובמהלך הסדרה שהכל תלוי בפיסטונס... אבל יאללה, זה נגמר...ממשיכים הלאה. זוכר שדיברנו לפני הפלייאוף כשעשינו על הפלייאוף בראקט? שאמרת שאתה רוצה להמר על משהו חוץ מהגמר הקלאסי והברור (שהרוב הימרו עליו) בין LA לסלטיקס...אני לא האמנתי שזה יקרה, חשבתי שמשהו יתפקשש לאחת הקבוצות בדרך אבל הנה אנחנו. אגב, לא הלך בסוף משהו הבראקט הזה...למרות שאני לא זוכר בדיוק כבר מה הימרתי. בעד מי אתה?

אני בעד הכדורסל

סדרה ארוכה וטובה, קובי מצוין, פירס קולע בשניה האחרונה, כאלה דברים. דרמות, הארכות, מהלכים יפים, צרחות של שימי בשש בבוקר העדפה - לראות את קובי מניף גביע ו mvp ומתחיל לקבע מעמדו בהסטוריה האמת הפתיע אותי שהרוב הלכו על דטרויט. לא ברור ממש. מילא אם בילאפס לא היה נפצע, הדרך של דטרויט היתה אכן משכנעת יותר. אבל ממש לא כדאי ללכת על שחקן עם פציעה לא ברורה. וראינו את המשחק הראשון - הוא ממש התקשה. אני ממש לא הייתי סגור, כמו נגיד על הלייקרס או בסיבובים היותר מוקדמים. חשבתי שתהיה סדרה ארוכה של לפחות 6 בבראקטס, דווקא השנה (מעצבן) לו הייתי הולך הכי סולידי שאפשר, או על בוסטון או על הלייקרס, הייתי בדרך למקום הראשון/שני
כי את הנקודות הקטנות כבר ליקטתי יפה. nevertheless, מעולם לא הלכתי שם סולידי
לפני שנים תפסתי את אורלנדו מול שיקגו למשל, נגד הזרם הפופוליסטי ונגד אלוהים המתקמבק

go lakers go

New member
זה רק ספורט !

זה רק ספורט זה רק ספורט ... אפ פעם לא טוב לשמור בבטן , ובטח לא לקחת דברים אישית משורות בפורום . עניינית , אני בכלל אוהד הלייקרס , וצפיתי שדטרוייט ינצחו ב5 או 6 משחקים < טעיתי ובגדול > . אגב מזרח , אגב כדורסל , זו הייתה סדרה קשה לצפייה < חוצ ממשחק 4 > הרבה מכות , הרבה עבירות מלוכלכות, והרבה טעויות שיפוט < לרוב לטובת דטרוייט > מה שמנפצ את תיאוריית הקונספירציה של גמר בוסטון לייקרס . בוסטון ניצחו כי הם היו יותר טובים ויציבים ואילו דטרוייט היו חלשים מנטלית לאורכ כל הסדרה .אותי אישית מדהימ שבוסטון הזיעו 7 משחקים מול אטלנטה וקליבלנד ואת דטרוייט ניצחו ב6 < מישהו יקבל שם מכתב פיטורים >. במזרח יש 3 קבוצות טובות < יש מאזנים > ועוד שחקן סופרסטאר בדמות לברון שסוחב קבוצה על הגב , מישהו חושב שבוסטון או דטרוייט היו גומרות במאזן כזה אילו היו משחקות במערב ? שחקנים כמו שאקיל בזמנו וגרנט השנה <שרפ קריירה במיניסוטה> מגיעים למזרח כי משם יותר קל להגיע למצב של "צ'אנס" לטבעת לפני סיום הקריירה . מברוק לכל אוהדי בוסטון על זכיה באליפות הבושידו < המזרח > , ושהטובה תנצח בגמר !

Oxycodone

New member
לסיכום הסדרה

אתה רוצה את השורה התחתונה ? גארנט שחקן יותר יעיל חכם ואיכותי מראשיד וואלס שהרס לדטרויט את הסדרה , ופול פירס גדול בהרבה על טיישון פרינס התקפית , אז לבוסטון יש יתרון בשני העמדות האלו על דטרויט , וזה מה שניצח את הסדרה. לדטרויט יש גארדים יותר טובים , וכנראה שזה לא מספיק , כי מה שהכריע את הסדרה זה נקודות מהצבע וריבאונדים , שבזה בוסטון יותר טובה , כל הכבוד ניצחתם בהצלחה מול הלייקרס.

the mnm factor

New member
וואו, בן אדם, איזה low life אתה

עשית כתבת תחקיר שלמה על השנאה שלך לשני אוהדים של קבוצה שבכלל לא משחקת בארץ ולאף אחד כאן אין איתה שום היבט רגשי? זה מאוד עלוב בעיני. כן, כתבתי שאפשר לדמיין סוויפ- אבל אתה דמגוג קטן והוצאת את דבריי מהקשר. כתבתי את המשפט הזה בהקשר של "אפשר לדמיין כל תוצאה במפגש הזה" (לראיה גם נתתי תרחיש שבו הסלטיקס עושים סוויפ). כן, זה הגיוני שאוהד קבוצה יחשוב שהקבוצה שלו היא הטובה ביותר- בייחוד כשזה מגובה בדעה מנומקת. זו לא שחצנות- זו פשוט אהדה. אתה כנראה לא מודע לעובדה הזו כי אתה עסוק בלשנוא אוהדים. (for the record, אני אישית לא חשבתי ולא חושב שהפיסטונס היא הקבוצה הטובה ביותר- אבל אני בהחלט חושב שהיא הקבוצה עם המאצ' אפ הקשה ביותר). בגדול מה שעשית זה לקחת שני אוהדי פיסטונס, לקחת את הדברים שהם אמרו, שינית אותם לצרכיך האישיים, הוצאת עליהם את כל העצבים שלך, ועכשיו אתה חושב שאתה מאוד חכם. אז בוא אעמיד אותך קצת במקום לפחות לגביי הדברים שלי: אני מתחילת השנה אומר שאם הפיסטונס לא יקחו אליפות אני אוהד של בוסטון. למה? כי אני מאוד אוהב את גארנט. וכן, כל הסדרה, וכל סדרה שהפיסטונס משחקים בה, תלויה אך ורק בפיסטונס. למה? כי הם קבוצת המאצ' הטובה בליגה. יש לה 5 שחקנים שבימים טובים יכולים לקלוע מכל מקום (חוץ ממקדייס שלא יודע לקלוע לשלוש). אין אף קבוצה בליגה שיכולה לשמור על הפיסטונס ביום טוב שלה. הבעיה של הפיסטונס היא מנטלית, וכן פסיכולוגית. הם לא יודעים לשמר את היכולת הגבוהה, הם נעלמים (בלי שום קשר ליכולת היריבה) במספר דקות גדול בכל משחק והם תמיד נראים שבעים ומדושנים (ובגלל זה סונדרס לא מתאים לפיסטונס). אז כשהם מפסידים לסלטיקס זה בסופו של דבר כן כי הם שיחקו פחות טוב אבל זה יותר באשמתם ופחות בזכות הסלטיקס. שנתנו סדרה בינונית, דרך אגב. אתה אוהד סלטיקס נכון? אז face it. הקבוצה שלך סופר לא מרשימה בפלייאוף ומראה את כל החולשות שלה. כן, יש מצב שהם ינצחו את הלייקרס (ואני אהיה הראשון שישמח, אגב), אבל הסדרה הזו תלויה הרבה יותר בלייקרס מאשר בסלטיקס.

Oxycodone

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה

בוסטון נתנו סדרה בינונית , דטרויט כבר השיגה את ה goal , וניצחה את בוסטון בחוץ. אבל לא ידעה לשמור על מומנטום , והפסידה במשחק השלישי , כמו שאתמול חלק מהשחקנים קרסו במאני טיים , יש לקבוצה הזו בעיה מנטלית , וחוסר יציבות בעיקר אצל ראשיד וואלס וטיישון פרינס ברגעים המכריעים , ולכן אני עדיין עומד מאחורי המילים שלי , שהקבוצה הזו מפוקסת אי אפשר לעצור אותה , ולכן היא יכולה לנצח כל סדרת פלייאוף . נניח שהסדרה הזו הייתה מתחילה מחדש , הכל היה יכול לקרות. כל זה בלי לדבר על הפציעה של בילאפס שהיה חלש בסדרה הזו , וחזר לעצמו רק בשני המשחקים האחרונים. מה החכמה במה שהוא כתב ? הוא חיכה לאורך כל הסדרה שדטרויט יקרסו ואז התחיל לדבר , אם בוסטון היו מפסידים לא היית שומע ממנו , זה לא חכמה לתקוף מישהו שיש לך "יתרון" כבכיול , גם הנצחון של בוסטון לא שכנע אותי , לבוסטון היה יתרון בריבאונד ובנקודות מהצבע , ולדטרויט יש יתרון בגארדים ובנסיון פלייאוף , אבל לצערי דטרויט שוב ניצחה את עצמה וקרסה במאני טיים , אם הוא רוצה לחשוב שבוסטון קבוצה הרבה יותר טובה ושאנחנו שחצנים כי האמנו בקבוצה שלנו , שיבושם לו.

או, שלום

מה קרה, הגיע השני אז החלטת גם אתה לקפוץ למסיבה? למה לא אמרת כלום לפני זה? כמו שאמרתי בסוף ההודעה הקודמת, חיכיתי לסוף הסדרה (למרות "התפרצות" קטנה שהייתה לי לגבי הזיוני שכל שאתה כותב אחרי כל משחקים על זה שבוסטון באו לרצוח את דטרויט ושריי אלן פצע את המילטון(?!!?!!)) כדי לראות אם בסוף תוכל לבסוף לראות את התמונה הגדולה, שבוסטון פשוט הייתה יותר טובה מכם. ואולי, אולי...סוף סוף לתת לה קרדיט על ניצחון. אבל אני מחכה...וזה לא מגיע. גומר לראות את המשחק, מגיע לפורום ורואה "דטרויט שוב הפסידה את המשחק לעצמה" - זה הרתיח אותי. אני הייתי אומר בסוף הסדרה אם הפיסטונס היו מנצחים כל הכבוד ושהם פשוט שיחקו יותר טוב. אבל אתם? שום דבר. תגידו שזה נובע ממה שבא לכם, ולא שחצנות...אבל זה קיים. אל תעז להגיד לי שלא האמנת בקבוצה שלי, אני הימרתי עליה...גם כשהפסידו בבית ידעתי טוב מאוד שהם ינצחו את המשחק הבא (היחיד שהימר על זה שזה יקרה פה), ידעתי מתי זה לא יהיה משחק שלהם. אתם לא "מאמינים" בקבוצה שלכם, אתם אובר-מאמינים בקבוצה שלכם. זה מונע ממכם לתת קרדיט לקבוצות אחרות, יותר טובות מכם. כמו שאמרתי, לא יודע אם זה נובע משחצנות אבל ככה זה.

אתה יודע כמה אכפת לי...

מה אתה חושב עליי...מעניין לי את ה... מה זה לעזאזל אכפת לי מי אתה אוהד אחרי שהקבוצה שלך עפה? תעודד את בוסטון, LA, שארלוט...למחוא לך כפיים? אתה רואה? הקבוצה שלך, הקבוצה עם הפוטנציאל הכי טוב בNBA מסתבר שביום טוב מפרקת כל קבוצה (מתי פעם אחרונה היה לה יום טוב אם כך?) עכשיו הפסידה בסדרה של 6 משחקים לסלטיקס. היא סיימה 7 משחקים מאחוריהם בעונה הרגילה. אבל...אין שום קרדיט. אפילו טיפת קרדיט. זה בדיוק על מה שאני מדבר, אתה אשכרה יושב פה ואומר לי שהסלטיקס נתנו סדרה בינונית ושההפסד הוא אשמתו של דטרויט. וזה חזר, משניכם...אחרי כל הפסד שלכם. דטרויט נתנה את המשחק, דטרויט חילקה מתנות...דטרויט הייתה ב"off night" אתמול...כנראה היא הייתה ככה כל הסדרה. אתה אשכרה לקחת 5 (סליחה, 4) דקות ממשחק אחד ואמרת שאם דטרויט הייתה משחקת ככה 48 דקות אז הם היו מנצחים...וואלה יופי
יש סיבה שהם לא שיחקו ככה. אתה מתנהג כאילו הכל היה עניין של רצון (בגלל שהם 5 דקות משחקים טוב זה מראה שהם הקבוצה הכי טובה בNBA שאי אפשר לעצור אותה...רק שהיא לא משחקת ככה על משחק שלם אף פעם), וזה שטויות. תאמין שהשחקנים של הפיסטונס רצו להגיע לגמר, הם פשוט נתקלו בקבוצה יותר טובה. FACE IT? מותק, הקבוצה שלי בגמר...הקבוצה שלך בדרך הביתה בגמר המזרח בשנה השלישית ברציפות. אני אתמודד עם המחשבה הזאת, תודה. אתה זה שכנראה לא מסוגל להתמודד עם זה שיש קבוצה יותר טובה ממכם במזרח והיא ניצחה אתכם עכשיו (והייתה גם יותר טובה בעונה הרגילה) אז אתה כל הזמן מאשים את הקבוצה שלך. ומה זה אמור להביע שלאף אחד כאן אין היבט רגשי לקבוצה? אני מבין שאתה נשאר עם אותו פרצוף אם דטרויט מפסידה, מנצחת, עפה, עולה לגמר...? רק בגלל שאנחנו חיים בישראל אז צריך להסתכל על זה כאילו זה משהו נידח בעולם הגדול? יצא לי להיות שם, יצא לי להיות במשחקים של בוסטון...אבל בגלל שאני פה זה לא נחשב? טיפה קרדיט לא ראינו משניכם כאן בפורום, טיפה אחת. כל הפסד היה של דטרויט, לא ניצחון של בוסטון. Off nights, מתנות ואח"כ גם שופטים ופציעות. אז כן, ההודעה הזאת הייתה כדי להעמיד אתכם במקום בקשר לזה, לראות אם תוכלו לתת קצת קרדיט. חיכיתי לסוף הסדרה לראות מה תגידו בסוף...ואז אני מגיע להודעה ואני רואה כותרת "שוב פעם דטרויט ניצחה את עצמה"...אפילו לא הייתי להצטרך להסתכל על השם.

the mnm factor

New member
טוב, אני מבין שאתה מהאוהדים הפנאטים

מאלה שכשמביעים ביקורת על הקבוצה שלהם הם ישר לוקחים את זה למקומות אישיים כאילו אשכרה אמרתי שאתמול זיינתי את אמא שלך. אז קודם כל- לא היה לי שום דבר אישי נגדך לפני שהחלטת לקרוא לי שחצן ולהוציא את דבריי מהקשרם. כאמור אני מאוד מחבב את הסלטיקס השנה. אבל ברגע שאתה עושה מהלך מלוכלך כמו לקחת דברים שאני אומר ולעוות אותם אני לא מוכן לשתוק מולך. אבל מכיוון שאתה לוקח כל דבר אישי אני מניח שהשיחה ביננו תתנהל בגדול ככה: "הבוסטון בינוניים השנה"- שזה טיעון שאני משתמש בלי שום קשר לפיסטונס "הקבוצה שלך עפה הבייתה"- שזה סתם נסיון ילדותי "להכנס בי" או משהו כזה. תבין, אני לא אוהד שכועס כשהקבוצה שלו מפסידה או משהו- יותר מכעיס אותי כשלא משתדלים או כמשחקים מלוכלך. אז באמת שלא מכעיסים אותי כל ההערות המטופשות האלה שלך... סטייל "הקבוצה שלך עפה שלוש פעמים ברצף בגמר". זה באמת לא חשוב לי- מה שכיף לי לראות זה שהקבוצה שאני אוהד משחקת קבוצתי ויודעת לעשות הגנה. הבעיה היא שהיא לא שיחקה קבוצתי בסדרה מול בוסטון וזו אחת הסיבות למה היא עפה. כן, דטרויט הפסידה לבוסטון ולא בוסטון ניצחה את דטרויט. אני, בתור אוהד הפיסטונס, נוהג להסתכל על הקבוצה שלי ולא להסתכל על קבוצות אחרות. אתה, בתור אוהד של קבוצה שמשחקת בינוני, עשית כתבת תחקיר על אוהדים של קבוצה אחרת ועל קבוצה אחרת בגדול במקום לשמוח שאתם עליתם. זה ילדותי, זה עלוב וזה אפילו מגוחך.

למעלה